Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +18 °C
Daļēji apmācies
Piektdiena, 27. septembris
Ilgonis, Ādolfs

Lapsa: Deputāts Zaķis izvairījies no 8800 eiro PVN nomaksas, pērkot auto

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Respect Kūmiņam!
R
Vienotība arvien vairāk grimst mēslos un atklāj savu patieso - kampējas seju! Vai tiešām Rīgu nākamajās vēlēšanās pārstāvēs ušakovieši? Kaut vairāk latvijā būtu tādi taisnības cīnītāji kā Lapsa!
nu jau par traku
n
Sāksim jau ar to, ka nekas pretlikumīgs nav izdarīts. Ir veikta nodokļu optimizācija likuma ietvaros. Nav saprotams viens, kapēc cilvēkam jāpērk auto ārvalstīs, lai aizstāvētu savas vai sava uzņēmuma interneses, bet nav tāda iespēja to darīt Latvijā? Kapēc VID var čakarēt cilvēkus ar PVN apmaksu gada garumā, un to daudzi uzskata par normālu parādību? Kapēc man, mazajam uzņēmējam, kura degvielas patēriņš ir nieka 30Ls mēnesī, ir tie jānoraksta no savas kabatas, jo auto nodoklis būtu vēl lielāks? Vispār jau gadā tie ir 360ls, kurus es zaudēju nepārdomātas likumdošanas dēļ valstī. Un VID uzskata, ka tas ir normāli, tam tā jābūt! Drīz aiz darba spēka uz ārvalstīm dosies arī uzņēmēji, kas daudz maz seko līdzi nodokļu likmēm un to optimizēšanai.
Ai, ai....
A
....arī Tu, Zaķīt! :))
L.
L
Bet kad lapsa paskatīties arī uz sc vai RD pusi? Savādāk visu laiku lej žulti tikai uz latviešiem! Kāpēc tā, lato? Citi visi kristālskaidri un godīgi?????????
viltīgais lapsa
v
...ir galīgi slims.
ir jau pateikts
i
anniņa 05.06.2012. 13:16 Sen aprobētā PVN apiešanas shēma izskatās ka ļoti sekmīgi ir īstenota arī Zaķa kunga interesēs!!! Eiropas demokrātijās šādos gadījumos "shēmotājam"būtu jaatstāj amats. Pie mums izskatās ka Zaķa kungs vārdos ir īsts cīnītājs ar ēnu ekonomiku bet darbos........liekas ka pats ir viens no ēnu ekonomikas korifejiem jo summa kura aizslīdējusi garām valsts kasei ir krietna.
Guntis
G
Jā, nu ļoti vērtīga ziņa, Lato ! Kas to būtu domājis p pastrādāt tik nopietnu nodarījumu.
Vilnis
V
Valstīs ar nedaudz senākām parlamentārisma un demokrātijas tradīcijām par šādu nodokļu optimizāciju deputāts būtu pats demisionējis. ja nez kādā veidā Zaķis zaudēs budžeta un nodokļu komisijas priekšsēdētāja amata tas būs brīnums. ja viņš pats atkāpsies no deputāta vietas es būšu arkārtīgi pārsteigts! Ja partija (vienotība) viņu atsauks, izslēgs vai vismaz norās, es arī būšu ļoti, ļoti pāsteigts.
fausts
f
Tā taču VIENOTĪBA!!!Zagļi,meļi un krāpnieki!!!Neviena afēra un vērienīga zagšana nenotiek bez deputātu ziņas!
viesis
v
Āboltiņa (vienotība) nesen nosauca tos, kas izvairās no nodokļu maksāšanas par marodieriem... Tas gan noteikti attiecas uz cilvēkiem, bet vai arī uz zaķiem.....
:))
:
Lapsa Vs. Zaķis 1:0
edgars
e
Zaķis izdomājis tik vienkāršotu shēmu, ka patiesi kauns par tādu deputātu. Varēja nedaudz garāku saisti un viss būt OK, bet: vai prātiņš par īsu, vai visatļautības sindroms!
ievēlēs sc
i
reizēm liekas, ka komunisti=cūkas zog tīšuprāt , lai pazemot latviešus, Latviju
garausim
g
valstis kuras jus tik loti milat piesauk sev izdeviga bridi pec sadas shemosanas (kurai ''likumus'' PATS vien esat palidzejis izdot) jus noteikti otra diena vairs nesedetu TUR kur jus esat pamatigi AIZSEDEJIES!!!!!!!!!!!! bet ko gan var sagaidit no..........!!! (paturesu savas domaspar to kas jus esat pie sevis)
zaķis sevi neciena
z
naviens zaglis sevi neciena. Mēs viņu cienīsim???????

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas