Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lapsu izsauc sniegt liecību par Lembergu kontu izrakstu publiskošanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nespēju saprast
n
ko tu gudrākais par visiem jūties?
Tauta
T
Nekā, nebūs ar tevi!
Buba
B
Nu vismaz, atšķirībā no Skujas, Junkera, Platača Lapsa vēl atrodas zaļajai zālītei pareizajā pusē.
to Leo
t
Tavi privatie dati nevienu neintereseee, ne arii mani dati. Tautai nav ko slept. Slepj, uztraucas un sudz tiesas tikai tie, kam zagta nauda apgrozas!
Zigmunds
Z
mjaa,shamam vecim labi pauti,lai potence nemazinaas!
tiesai
t
Rokas nost no Lapsas! kad novedisiet kadu lietu par lielajiem zagliem lidz galam, neliesi! Tiesibsaregajosas iestades cinas tikai pret patiesibas paradisanos! Tikko par Parexu lietu izbeidzat! Cik ilgi tas turpinasies???!!
Leo
L
Tad beidzot varam lepoties ar efektīvu valsts drošības iestāžu darbību, kas rezultējas. Fakti ir skaidri - Lato ir izdarījis noziegumu, publicējis personas privātus datus, kas pēc mūsu valsts likumdošanas ir krimināli sodāma darbība - vainīgajam ir jāsaņem sods. Redzēsim, kāds būs izmeklēšanas rezultāts, bet nu šis nevar palikt nesodīts. Kas tad tagad būs, ja visi sāks publicēt informāciju, kas ir privāto datu aizsardzības likumā noteikta? Un to Jūs saucat par žurnālistiku!?
aha
a
Gods un slava L.Lapsas kungam, kurš atklāj tautai patiesību. Tāpēc nav jābrīnās, kapēc tauta ir uz nabadzības robežas. Visus valsts naudas izzadzējus tikai cietumā aiz restēm. Mūsu tiesu sistēma ir ļoti vāja, ka tādas lietas notiek un neviens neatbild un nav notiesāts. Nav brīnums, ka A. Lembergs spēj ietekmēt tisas un vinnēt, jo par naudu viss ir nopērkams. Kamēr valsts nozadzēji netiks sodīti pēc likuma, valsts nekad neuzplauks. Tāpēc tautai pirms balsot ir rūpīgi jāizvērtē katra deputāta devums., ko vi'ņs ir valsts labklājības labā paveicis. Zagļi ir jāsvītro laukā no saraksta.
dihlafos
d
Nezin kapēc, tavi komenti riebjas.Vai šodien saņēmi Nr.8 PLL(patiesie laupītāji Latvijā)?Tavā garā,Poļiščuka,A,Bērziņš,Ķirsons,Ie.Plaude un kur nu vēl Šleseriene(vīriņš iegrūdis Dieva klēpī,Jēzum jau patika smukas dāmas,ko tad...).Viņai redz ir jāsaprot ,kapēc viņā radies tass īssavienojums(ar ko?ar naudu?).Kas tā ir par draudzi ,Mežaparkā?Gadījumā nav katoļu?Ja tā tad daudz,kas skaidrs.Vēl uzbrauciens :Vienotībai:,par zilajiem.Tu zini,man liekas,ka vieglāk paciest zilos,vismaz viņi mūsu acu priekšā nedrāžas,kā to zagļu un korumpantu bandu, kuri acu nepamirkščinot drāž visu tautu.P.S.Piemirsu mūsu eksu G.U.,re kā,bija prezidents,tad kolēģis kalnos kāpējiem u.t.t,tagad boss zagļiem un parādniekiem.Tagad palicis par žurnālistu,ar tādu patosu intervē čaiņiku A.š.nu galīgs tizlenis ,ar trīcošu galvu,ka tik nesāk valoda raustīties, kā Buzajevam.
depo
d
Tam lapsam gan ir aknas, ka šitā var ņemties. A varbūt jumts labs. Par Vairu gan nebija labi rakstīt grāmatu. To varēja iedrukāt avīzē, nevis smērēt papīru.
atis
a
ja viņu tur paturētu trīs četrus gadiņus Latvijā gaiss būtu ievērojami tīrāks
WALA
W
Ech - nu kārtējo reizi tūlīt būs skaidri redzama mūs tiesībsargājošos iestāžu nevarība. Lapsiņam redz lielu maisu ar papīru no "Āfrikas" piesūtījuši, smiekli nāk. Visus tos papīrus nodot izmeklēšanai, atrast printeri uz kura drukāts, kādi pirkstu nospiedumiņi vēl bez Lapsiņa utml. Bišku jau apnicis ka par visādiem mēsliem var runāt daudz un dikti, bet reāli ekonomiskā situācija atkal stagnē, jo redz priekšvēlēsanu gaisotnē tagad vairs neviens svarīgus lēmumus nepieņems !!! Tad nu tagad visi tup uz visādām principā vecām "sensācijām".
Krištopāns no Majami
K
"Grāmatas un interneta vietnes rokasgramata.com izveidei viņš esot iztērējis aptuveni 10 000 latu, no kuriem lielākā daļa esot ņemta no paša iekrājumiem." Es tam ticu.
atradu
a
Ja interesē, palasi: interesantu viedokli par atmodas laiku un sekojošiem notikumiem var palasīt G Valdmaņa "Grāmatā" (ap 39. lpp.).
joe
j
Kopš kura laika tiek slavināts rakstāmrīks nevis tas, kurš ar viņu raksta?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas