Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lattelecom padomi vadīs Kokins

Šodien notiek Lattelecom akcionāru sapulce, kurā tiks veiktas izmaiņas _Lattelecom _padomē. Uzņēmuma, kurā 51% daļu pieder valstij, padome tiks papildināta ar trīs valsts kapitāla pārstāvjiem – Gati Kokinu, Reini Bērziņu un Arni Luhsi, par Lattelecom priekšsēdētāju tiks iecelts G.Kokins, to _Dienai _apstiprināja Privatizācijas aģentūrā.

Kopumā Lattelecom ir 11 padomes locekļu – seši no tiem pārstāv valsts kapitāldaļas, savukārt pieci ir ziemeļvalstu koncernam TeliaSonera piederošās daļas (49%).

Lattelecom padome jau ilgstoši strādāja nepilnā sastāvā, jo valsts nebija iecēlusi trīs padomes locekļus un nebija izraudzījusies padomes vadītāju.

Jau ilgstoši valstī tiek diskutēts par Lattelecom valsts daļu pārdošanu, taču vairākām valdībām vienoties nav izdevies. Nesen arī premjers Valdis Dombrovskis (JL) izteicās, ka šis uzņēmums ir viens no potenciāli privatizējamiem uzņēmumiem. Pēc Dienas rīcībā esošās informācijas šoruden notikušas premjera sarunas ar TeliaSonera par iespējamo Lattelecom pārdošanu.


Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas