Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvieša stiprā pils

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Skārds
S
Pretīgi lasīt! Kāds labums vietējiem, ka viens vecs un pēc visa spriežot skops aiz sagadīšanās miljonārs atjaunojis pili. Vai tur vietējiem bērniem notiks zīmēšanas nodarbības, vai Justs pensionāriem rīkos deju vakarus? Nē taču, viņš atkal pelnīs naudu, kuru nav iemācījies ziedot citiem un tādēl droši vien ir ļoti nelaimīgs, jo būt bagāts un laimīgs neziedojot nevar būt.
t
t
diez`i tas senais sencis justu vispār acīs redzējis - sen miris tā kā "slikta" audzināšana nebūs bijusi bet kapus gan vajadzētu sakopt, ja tas tiesa, ko "tauta" raksta, Just.
t
t
viņš taču sen jau asv pilsonis un tur tak pensiju ar` droši vien skaita savādāk
Hanss
H
Lai veicas!
marča
m
Justs Karlsons parāda to, ar ko no mūsdienu eiropiešiem atšķiras amerikāņi - piestrādā jau puikas gados un nebrēc, ka viss no valsts pienākas. No otras puses - ne jau viss Berga bazārā ir spoži. Bez jebkādas krīzes lika aiziet gaumīgajam ziedu veikalam ar lielu, skaistu papagaili, izdomāja, ka koncepcijai labāk piestāvēs zīmolu drēbes, bet palika ar tukšām telpām. Koka nameli Elizabetes 89, kas arī Karlsona firmas īpašumā, pametuši gandrīz visi īrnieki, viena sieviete ar nodzērušos vīru palikusi, ziemā vēl apkuri atslēdza. Nams jau draņķīgs, bet varēja izīrēt par salīdzinoši lētu naudu studentiem, bet nē, prasa nejēdzīgi augstu īri ar jūtamu domu gribētājus atbaidīt. Bet par pili Kandavā - tas, protams, apsveicami. P.S. Nobraukt savu naudu pa Amazoni nav jau nekāds egoisms, ne jau nu lielāks par personisko pili. Es arī izvēlētos Amazoni.
Zilite
Z
Skaista pils . Skaisti padariits darbs. :))
Marta
M
Skaista ir atjaunotā pils, cik nu varēja redzēt no ceļa. Bet neauniet kājas ceļam, vismaz tuvākajā laikā- ne. Svešos tur negaida. Mums vēl īsti neizprotamais PRIVĀTĪPAŠUMS nav domāts svešām acīm. Karlsona kungs no muižas teritorijas izraida strikti un bez ierunām, paskaidrojot, ka viņš pa svešiem darziem nestaigā. Te nu viņam pilnīga taisnība. Ne jau tādēļ muiža ir sakopta. Vienīgi pēc tam tā dīvaini lasīt par ziedošanos dzimtenei un tml. Un tomēr, ja jāizvēlas starp vispārpieejamu cūcību un nepieejamu skaistumu, lai būtu pēdējais. Vismaz vairāk sakoptības mūsu dīvainajā zemē.
Nikijai u.c.
N
Redziet, tas , ka kaps nekopts neliecina, ka piederīgie ir slikti vai ļauni palikuši. Dažreiz dzīvē sanāk tā, ka berni atstaj nekoptus vecāku kapus, jo reiz šie vecāki atstajuši bērnus novārtā un likteņa ziņā. Neviens nevar ielīst otram dvēselē un zināt, kas patiesībā starp radiniekiem noticis .
Ivija
I
Es kādreiz mācījos Rumenes pamatskolā un vienmēr esmu sapņojusi par to, ka šī pils tiks atjaunota. Man prieks par to. Es arī jūtu to, ka pils saimnieki ir labi cilvēki, kam nav sveša vienkāršība un pieņemt otru cilvēku tādu kāds viņš ir. Paldies.
Maška
M
P.s. diezgan kaitinošs raksts. Joprojām bik tā kā bezdomu sajūsmība RIEAAATUMU priekšā, grādu skandināšana un orgasmisks elsiens "beee riiich" (atvainojiet, par ko gan citu ir runa?). Ne jau Justs Karlsons vienīgais, kurš Latvijā muižas atjauno.
Maška
M
Justs Karlsons palaida garām iespēju paklusēt. Tas par pensijām, kuras viņš "no valsts negaidot". Tas jau sanāk tā kā aicinājums nodokļus nemaksāt, vai? Lai neliek sevi par piemēru.
Nikija
N
Jā es arī ar bērnu eju staigāt pa Lielajiem kapiem un ievēroju,ka dižā senča ,kurš pamatā'sagādāja lielo manti'bu ,vismaz 22 6 sta'vu namus Riģas centrā',kaps ir nekopts un izskatās pamests.
gudrā
g
Latviešiem gan ir pieņemt rūpēties par senču kapiem, bet Bergu Bazāra mantinieki, diemžēl, to nedara. Neskaitāmas reizes esmu gājusi garām Lielajos kapos apglabātā "Berga bazāra cēlāja Zemgales lauku puiša Kristapa Berga (agrāk — Kalniņa)" kapa vietai, kas stāv gadu desmitiem pamesta, nekopta.
Doktors
D
Noteikti varu piebilst, ka šāda ceļojuma laikā varen labas zāles ir tieši alus, pētījumi liecina, ka tiem cilvēkiem, kas regulāri patērē alu mērenā daudzumā (0,5 – 0,7 litrus dienā), salīdzinājumā ar atturībniekiem risks saslimt ar diabētu samazinās par 33 – 56%. Turpretim tiem, kas patērē alkoholiskos dzērienus lielākā daudzumā, efekts ir pretējs – risks saslimt ar diabētu ir par 43% augstāks.
Garāmgājējs
G
"...Sanfrancisko advokātu biroja Carroll, Burdick & McDonough vadošā partnera un tiesību zinātņu doktores intelekts ir ass..."

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas