Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijā gaidāms stiprs sniegs

Šonakt un rīt visā Latvijas teritorijā gaidāms stiprs sniegs un putenis, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra informācija.Redzamība snigšanas laikā dažviet pasliktināsies līdz 500-1000 metriem.Ziemassvētkos snigs un gaidāms putenis, jo pūtīs stiprs un brāzmains austrumu, ziemeļaustrumu vējš.

Vislielākā snigšana gaidāma 25.decembrī Latvijas dienvidu rajonos. Savukārt valsts ziemeļu rajonos Ziemassvētkos ir gaidāms neliels nokrišņu daudzums.Naktī uz 24.decembri gaisa temperatūra Vidzemē noslīdēs zem mīnus 15 grādiem. Minimālā temperatūra būs no mīnus 8 līdz mīnus 13 grādiem, savukārt dienas laikā temperatūra paaugstināsies par vienu līdz diviem grādiem.Svētdien maksimālā temperatūra būs no mīnus 6 līdz mīnus 10 grādiem, arī vējš pakāpeniski pierims.

Ielu un tiltu uzturēšanas uzņēmumi Rīgā arī svētku dienās turpinās dežurēt visu diennakti, lai līdz ar apledojuma veidošanos vai snigšanas sākumu nekavējoties uzsāktu maģistrālo ielu un tiltu brauktuvju apstrādi ar samitrināto sāli, kas pakāpeniski kausē ledu un sniegu, kā arī veiktu brauktuvju tīrīšanu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas