Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijai radiācijas risks ir nebūtisks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mk
m
Gan jau,ka kārtējie meli.Mēs visu uzzinām tad,kad jau ir par vēlu.
Rn
R
Ja kāds cilvēks nopietni baidās no japāņu radiācijas, tad pirmais, ko viņam vajag darīt, ir pārtraukt dzert ūdeni un Latvijas lauku akām, jo grunts ūdenī ir radons, kurš ir daudz vairāk radioaktīvs, nekā jods. Un ļoti vēlams neizmantot akas ūdeni dušai.
vuarzazi
v
Černobiļas 1986.g. nokrishnu radiacijas turpinà piesàrnot Latviju.
Dr.xy
D
Vai nu J.Malnacs nav specialists,vai ari Diena,ka parasti,ievieto neko neizsakosus,diletantiskus rakstinus.Ko nozime:"Latvijai radiacijas risks ir nebutisks"?! Vai tikai pasreiz,sodien,vai ari vienmer.Eiropas vadosie specialisti izsakas,neizversot paniku,daudz savadak.Risks pastav! Latvijas partikas un veterinarais dienests ir absoluti neko nedarosa,diletantu kompanija. Lai PVD nemegina iestastit,ka Latvija ievesta prece tiek parbaudita.Pirmkart,PVD nav vajadziga tehnika,otrkart nepieciesamas zinasanas.Katru dienu,gadu gadiem,Latvija tiek ievesti ar pestizidiem,svinu u.t.t. saindeti produkti.Ta ka PVD ievestos produktus parbaudit nespej,ta lai paludz palidzibu Greenpeace vai Deutsche Verbraucherschutz..PVD var sanemt sarakstus,no kuram valstim un kadi produkti ir bistami veselibai.Vai varbut tas trauces PVD" papildus ienakumiem"?
Kauns Dienai
K
Beidziet te gvelzt muļķības, trīcot par savām jēra dvēselēm! Iet bojā cilvēki, bet te filozofē un tracina sabiedrību par sīkumiem. Ja būs tā radiācija, tad neizbēgsim, bet katru dienu ļerkstot taču neko nemainīsim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas