Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Latvijas Ārlietu ministrija neizpratnē par Krievijas pārmetumiem saistībā ar 16. martu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Liva
L
Ažiotāža visā pasaulē? Man šķiet, ka kādam šeit ir lielummānija.
....
.
Ar vel lielakiem burtiem nevareji uzrakstit-no savas slimas galvas savus "varondarbus" neuzliec uz citiem,un sava varda nesauc citus.Tu sava histerija aizmirsi.ka krievi vel nogalinaja 6 miljonus ebreju,krievs Arajs ar savu zonderkomandu sava mierigos iedzivotajus, krievs Cukurs sita zidainus pret majas sturi-Latvijas krievu SS legions piedalijas "policejiskas" operacijas. Ja,vinu berni,klausoties par tevu "varondarbiem",ir gatavi ne tikai slepkavot.
skaidrs
s
50 latu samaksāja tavai mātei, un ar to tu visu tagad mērī.
sos
s
KRIEVIJĀ FAŠISMS TURPINĀS , VISA PROBLĒMA IR VIENĀ , KARAM BEIDZOTIES TIESĀJA TIKAI VĀCU FAŠISTUS . JAU NO 1940. GADA , TĀTAD 69 GADUS KRIEVU FAŠISTI IR LATVIJĀ , PRET TAUTAS GRIBU. IZVAROTĀJI , GĀZES KAMERU OPERATORI , KONCENTRĀCIJAS NOMETŅU "NAD ZIRATEĻI " ČEKAS PAGRABU SPĪDZINĀTĀJI, BIOLOĢISKO EKSPERIMENTU ĀRSTI , TĀDA SLEPKAVU BANDA IR PALIKUSI LATVIJĀ ..... VIŅU BĒRNI BĒRNI KLAUSOTIES SAVU TĒVU "VAROŅDARBOS" IR GATAVI UZ TO PAŠU , NE VELTI 69 GADUS NEMĀK RUNĀT VALSTS VALODĀ , MI NA SOBAČIM ŅEGOVORIM . IR GATAVI SLEPKAVOT
Pēteris.
P
Nu ko tu vari fleitēt! Tie ,kas nepakļāvās piespiedu mobilizācijai, nevar liecināt,jo pašmāju šucmaņi nošāva.Kad vajadzēja Amerikā tikt iekšā,tad tu biji ar varu iedzīts friču armijā,tagad cīnītājs par brīvu Latviju. 50 latus sagribēji,kā nacionālais partizāns. Tie,kas pārgāja no citām vienībām neskaitās brīvprātīgie,pie mums bija labāka koste.Aizmirsi?
vesture
v
Zidu-krievu nekaunigie cilveki Latviju apkauno, apgana starptatutiskaj telpa, latviesu tautu un tas varonus, cinitajus pret Krievijas okupaciju, slepkavam, genocidu. Zidi, lai nekgaudo,ka vini cieta Latvija,jo tiesi zidi bija tie kurui atbalstija Krievijas okupaciju un sarkano teroru Latvija.
cony to kirbis
c
tieshi taadeelj legionaariem jaaiet un jaatgaadina,ka pasaulee ir daaudz idiotu,kuri kurina un uzsaak karus,tepat nesen Krievija-GRuzija karsh un okupaacija vai mazaakais ietekmes zona .Karus uzsaak tautas kuram ir kompleksi,nebriives sajuuta,miilestiibas deficiits ,zems intelekts un nav droshiibas sajuutas.Taadeelj nebaidies draudzinj ne no kara veteraaniem-legionaariem ne no praidiem uztver tos kaa pats sevi,ej ppretii vinjiem ar savu atveertu sirdi un miilestiibu.
armina
a
Ja prezidenta amata but Kanadas pensionare W.Freiberga, esmu parliecinats par 100%, ka tiktu dota pavele, ka jau tas tika reizi darits un dzelzs zogs butu ap Brievibas pieminekli apvilkts, lai tikai latviesu tautu sadalitu, sanaidotu, pat kreize Freibergai netraucetu (ja jau vina vareja nekaunigi izrikoties ar valsts naudu sava dzivokla ierikosana, pasutot sev gramatu plauktu par Ls, 50 000, lai liegtu latviesu tautai savus varonu pieminet. 16. marts ir latviesu patriotu, varonu pieminas, cinas izradisanas diena.
lasItāja
l
Ja Ārlietu Ministrija ir neizpratnē, tad jānomaina ministrs, jo viņam smagi atmiņas traucējumi kavē profesionāli darboties. Tracis par 16. martu ir atkārtojies katru gadu, un nav nozīmes neizpratnē plecus raustīt. Domāju, ka ir labāki un trāpīgāki veidi kā reaģēt uz leijerkasti.
cony to kirbis
c
ja pasham galvaa nav liimenis,tad valstiskais liimenis arii taadiem nevar paliidzeet.
LVD
L
Malači, ĀM! Un vispār , tiem , īpaši jau latviešiem , kas nezina, kas bija latviešu leģionāri Otrajā pasaules karā, un par ko viņi cīnījās, vajadzētu presē, TV un radio noturēt dažas izglītojošas lekcijas par šo tēmu, citādi nākas sastapt tādus "viedokļus" , pat it kā no kompetentu vēsturnieku puses, ka tā vien gribas pajautāt - sakiet, no kādiem avotiem jūs smeļaties informāciju? Ir ļoti jācer, ka tā nav padomju laika literatūra par leģionāriem kā vācu līdzskrējējiem un ideju atbalstītājiem. Latviešu leģionāri ar ,līdz tam Latvijas armijas ģenerāli, Latvijas kara ministru Bangerski, kā vadošo un organizējošo autoritāti, organizēja visus tos latviešu karavīrus, kas bija ar mieru aizstāvēt mūsu Dzimteni pret PSRS karaspēku, tātad pret boļševisma sērgu kā tādu ar visām no tā izrietošajām sekām ,kuras mēs diemžēl, "baudām" vēl šodien .. Tā bija NACIONĀLA kustība ar vienīgo nodomu - aizstāvēt savu valsti! Tas , ka vācieši mūs nodeva Otrā pasaules kara laikā,bieži izmantojot latviešu vienības kā lielgabalu gaļu, sūtot kaujās neapmācītus un pat uniformām un ieročiem pienācīgi neapgādātus latviešu karavīrus,( tāpat arī krievi Latvijas valsts dibināšanas laikā, Ziemsvētku kaujās pie Jelgavas, nepildot izstrādāto kaujas plānu), ir šī procesa noslēguma rezultāts, kas gan nav nekāds pārsteigums nevienam, ņemot vērā to apstākli, ka lielas nācijas interesē tikai un vienīgi savi mērķi un intereses..
antuons
a
Rāpjamies ārā no tā grāvja,kur iebraucam,lienot pakaļā 45.gada bēgļiem,kas pameta Latviju likteņa varā.Pietiek,ka viņus pielūdz radiņi,kam sūtīja zeķubikses,šķīstošo kafiju un visu to ko var nopirkt pie kases par atlikušajiem santīmiem.Ejam ārā no miglas un sākam cienīt savu mūžu un padarīto.
cony to Es pats
c
.ei,auna piere,pastaasti kaa tevi tur potee,
KIrbis
K
Va tiesa reiz par visam reizem nevar valstiskaa limeni sos jautajumus izrunat, rast kadu nebit sapratigu kpeju attiesksmi pret tiem un izbeigt savas valsts pazemosanu ik gadu ar 16marta nozelojamiem pasakumiem. Ir mazakais deboli mekleet kaut kadu "savu"patiesibu 2kara notikumos, kur desmitiem miljonu ne pie ka nevainigu cilveku Eiropa ir zaudejushi savas dzivibas. Kaa vaardaa mes kasaamies? Kaa -lielaka vai mazaka iesaistiita statusa delj? Un kam tas nozimiigi un desmitiem miljonu nevainigu upuru fona? Kam? Un ari Eiropas tiesas nez lkadej musu ŗaganu"medibas gadijumos ir atzinusas valsti par vainigu. Un tas vel neko nav licis padomaat? Un tas, kas notika nu jau bijusaja Dienvidslavijaa - ari neko nav lici spadomaat pec butibas tiem 16marta marsetaajiem?
ES pats
E
Cik zinu , tieši 16, martā bija pirmā šis vienības kauja, kurā tā cieta zaudējumu. Tātad, toreizējo zaudējumu mums tagad "pasniedz" kā kādu uzvaru. Vēl trakāk, kad daži dalību Hitlera pūlkos iztēlo par kādām "Latvijas brīvības cīņām", it kā mēs nezinātu par Hitlera plāniem izmetināt latviešus Sibīrijā, turpat kur bija arī Staļina plāns... No vēstures zinām, ka visai neliela vietēju zemnieku vienība patrieca no Turaidas, Cēsīm, Valmieras, Straupes un Limbažiem Ivana Briesmīgā karaspēku ( pat bez Rīgas un rīdzinieku palīdzības), bet šo vēsturē svarīgo Brīvības kauju, lielo uzvaru pat Eiropas mērogā, šeit neviens pat nemēģinā atgādināt. Vai nav tā ka ar 16. marta "svinībām" mums apzināti potē sakāvnieciskas un trevanšistiskas sajūtas?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

DIENA IEPRIEKŠ RAKSTĪJA


Krievijas Ārlietu ministrija: Latvijā norit "nacisma heroizācijas" kampaņa

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas