Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +15 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Latvijas aviācijas nozarē varētu atlaist 3000 darbinieku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nezinis
N
Es nesaprotu, ka ir iespejama sada situacija, ja AB akciju vairakums pieder valstij. Si ir vienkarsi pilniga nolaidiba no SM puses, nesekojot lidzi ko dara Fliks. Jautajums protams ari ir no otras puses, vai valsts netaisa kaut kadus savus mahinacijas trikus, lai atbrivotos no Flika un tagad vienu pec otras laiz medijos negativas zinas par vinu. Man nav ne jausmas, tapec no secinajumiem atturesos, bet ceru, ka cilveki netiks atlaisti un AB vares turpinat augsupeju, ko ta it ka pedejos gadus ir veiksmigi darijusi.
seses
s
balsojiet vairāk par šleseru un tādiem kā viņš. viņi jums dos tik daudz darba vietas, ka nezināsiet kur likties no darba. šlesers, cieti.
Helena
H
Šaja lietā trukst norveģu šavēja-sen jau ta sauc. mazakais akcionārs būtu pielikts pie vietās.
džordžs
d
Beidzot lidostā Rīga atgriezīsies normālas aviokompānijas kā BA un Czech Airlaines.
Rasmuss
R
Presei gan ir zem līmenis, ja tā ieklausās tajā, ko gvelž Nikolajevs, kam nav nekāda sajēga ne par aviāciju, ne arī par arodbiedrībām... Slaists labi iekārtojies, un tagad vēl mēģina laist nelabu smaku!
YL
Y
Latvijas aviācijas klapatas saķās ar Dinēviča aferu likvidējot Latavio. Tad atnāca vēl viens afērists Šlesers un sākās air Baltic gāzēšanu grīdā. Lūk, iznākums! Aferistus pie kāķa!
antons
a
Tie , kuri maksā nodokļus Kiprā? Jāatlaiž? Sen aizlaidušies!
šlesera darbavietas
š
Bez Valsts apzagšnas fliks ir pliks
garāmgājējs
g
Nekad fliks neies uz Viļņu jo tur viņš nevarēs nevienu tik vienkārši apčakarēt.Bez tam tur visi jau zina flika stāstu un uzmanīsies divtik.
Well-well
W
World is not so black and white. Air Baltic is definitely important to Riga, but is it too important already? There would be other companies to take place of booster here in Riga, don't worry Mr. Flicks & co. And in Lithuania they think even more what is the best for the country, not the best for businessmen.
Vārds
V
Līdzšinējā Flika darbība liecina, ka airBaltic tiek virzīts uz maksātnespēju pirms tam mēģinot no valsts izsūkt pēc iespējas vairāk līdzekļu.
???
?
Vai tiešām SM ir tik nevainīga? Kāpēc tā savlaicīgi nav panākusi aerobiznesa diversifikāciju, lai AB nevarētu šantažēt valsti ? Tā ir apzināti vai neapzināti ļāvusi šo sfēru monopolizēt AB, kurā visi vadības groži, izrādās pieder Latvijai nelojālai privātpersonai. Paceļas jautājums vai tas no valsts pārstāvju puses ir naivs bizness, vai arī bizness ar savtīgu aprēķinu?
Dārznieks
D
Drīzāk jau safftīgs bizness no valdības puses, jo nevarētu taču būt tā, ka trīs ministri pēc kārtas - Šlesers, Gerhards un Augulis būtu izvēlēti no "lielāko kre..." krājumiem un premjeri dotu tiem tik daudz vaļas .
  • 3
  • 0
nu ja
n
Atkal valstij sasietas rokas un kājas. Ta ir tipiska priekšbankrota situācija. Tipiskais blēžu bizness, kurā mūs ievicis Flika draugs, - uztaisa sev izdevīgus līgumuslīgumus, pārpumpē naudu savās kabatās un, blefojot ievilina valsti arvien dziļāk purvā. Ja ieguldīsim vēl simts miljonus, pēc 2 gadiem zaudēsim ari tos. Izeja ir tikai viena - palaist Fliku, lai mēģina apkrāpt Lietuvu, ierosināt krimināllietu un veikt padziļinātu izmeklēšanu, paralēli veicot attiecīgu pārkārtošanos. Latvija nav pirmā valsts, kurā blēži uzvārās apdraudot tūkstošiem darbavietu.
Mendacem
M
Atkal meli

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas