Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latvijas institūta vadītājas amatam virzīs Karinu Pētersoni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Cauri ir
C
Ja Jaunsudrabiņa Baltās grāmatas dedzināšanas aizstāve kļūs par Latvijas Institūta direktori, valstij ir beigas.
Venta
V
Kāpēc bijušie politiķi kaut kur vienmēr kādā amatā jāievirza? Uz šo amatu jārīko nopietns konkurss un nopietna atlase. Ne jau nu katrs, kas vairs simt krēslos nesēž, jāliek kādā siltā vietā. Karīnai Pētersonei ir laba angļu filoloģes izglītība, viņa pati darbu var atrast.
gorodovojs
g
nu mīļie, atvainojiet, protams bez rupjībām iztiksim! BET šī persona nedrīkst būt tai amatā , jo šī persona ir hameleons, kas gatava krāsoties visās varavīksnes krāsās , lai tik būtu izdevīgi pašai. BET vistrakāk bija ar to ļedjajeva un Jaunās paaudzes grāmatu dedzināšanu (kad viņi dedzināja pat Jaunsudrabiņa Balto grāmatu) . Šī persona , kas puietuvināta mācītāju partijas mīļajiem ļedjajeviešiem , atnākusi uz radio interviju un jautāta, kāpēc mācītāju partijas locekļi piedalījās latviešu grāmatu dedzināšanā, izlikās, ka neko par šo jociņu nezina. Un pie tam viņai par šo eksekūciju nebija nekāda sava viedokļa. Pētersones kundze, kā jūs pēc visa šitā vadīsiet Latvijas institūtu?
zorge
z
Jēzus! Vai tas ir 1. aprīļa joks, vai kā? Kārina Pētersone LI vadībā, tas ir pat lielāks disasters nekā Ojārs Kalniņš.
ap_jukums
a
Vai Pankūkas Pētersonei ir cieņu aizskarošas? Pati tur tā izrunājās!
.
.
Man prieks, ka Latvijas institūta vadībā nonāks pieredzējis un kompetents cilvēks, kurš, kā norādīts, ir uzvarējis atklātā konkursā starp 13 pretendentiem! Un man milzīgs kauns un šoks par šīm rupjībām, ko latvieši uzdrošinās pateikt par sievieti! Es ļoti ceru, ka tas neraksturo Latvijas sabiedrību kopumā! "Portāls www.diena.lv ir pievienojies deklarācijai par cieņu, iecietību un sadarbību interneta telpā - Internets bez naida." Vai Diena necenzē personu godu aizsakrošus komentārus? Un vai ir iespējams komentējošās personas identificēt?
Gaišredzība
G
Tā taču ir tā klibā pīle, ar kuru Saeimu biedēja Šķēle!
Aita
A
Ko jūs visi satraucieties,vienotība taču droši vien ir uzklausījusi sabiedrības viedokli,un tā arī rīkojas....ha,ha,ha....arī es veca aita oar šamējiem nobalsoju....tfu...
tantuks
t
Karteja viduvejiba.Lai cep pankukas.Neder.
Caurkritušiem
C
politiķiem Latvijā darbs vēstniecībās un citās labi atalgotās iestādēs. Piekrītu V.Matīsas kundzei, kas par to runājusi savās intervijās. Cik ieklausāmies un, vai esam spējīgi izvērtēt savu pieredzi, vai kāpjam uz tiem pašiem grābekļiem kā kāpuši līdz šim.
jau šorīt atkāpties
j
no amata, tas būtu labākais, ko Kārinai vajadzētu darīt !!!!
Laima
L
Kādreiz domāju, ka Pētersone ir inteliģenta sieviete, bet, kopš viņas darbošanās kopā ar Šleseru un Šķēli, domas mainījušās. Topošā Latvijas institūta direktore no Saeimas tribīnes mēdījās: " Krā, krā, krā.""
Человек
Ч
"Viņa ar saviem krievu partijas biedriem varēs uzstādīt vel prastākas reklāmas ar resnu krievieti zilaā kleitā" - Это не толстая русская, это толстая латышка. Неужели неясно. Чиновница. Поэтому и толстая. Отъелась на налоги латвийских русских. И теперь еще решила немного постричь россиян.
zilā Kleita
z
Viņa ar saviem krievu partijas biedriem varēs uzstādīt vel prastākas reklāmas ar resnu krievieti zilaā kleitā ar torti gaidot citus krievus Eiropas savienībā. .
Eva Braun
E
Ja virzīs ....tad būs vēl viens tautas ienaidnieks ,kas gremdēs Latvijas vārdu ... līdzīgi kā Pabriks .... NEPIEĻAUT ! NEUZTICAMA LATVIJAI .. ja ievelēs -jaiet ielās ,jo tas ir kauns par visu ģīmi un atklāta ļaundarība

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas