Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Latvijas institūta vadītāju varētu meklēt atklātā konkursā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
asaka
a
>Ticu, ka O.Kalniņš pierādīs sevi kā labu deputātu, vai varbūt ministru? - - - Oi, tikai ne ministru. Deputāts vismaz nevar kaut ko nopietni salaist dēlī.
veletaja
v
Esmu pārsteigta par tik negatīviem/nekompetentiem komentāriem. Piekrītu, ka LI darbība pēdējos gados nebija tik aktīva, tomēr, atbilstoša piešķirtajam finansējumam. O.Kalniņš ir viens no retajiem politiķiem/diplomātiem, kas neliek sarkt pasaules priekšā. Izglītots, pieredzējis, GODĪGS un cienījams politiķis. Esmu viena no tām, kas apzināti pielika + O.Kalniņam Vienotības sarakstā. un izsvītroju tos par kuriem ir par maz informācijas, ka arī tos, kuru vārdi tiek piesaukti abšaubāmos projektos. Ticu, ka O.Kalniņš pierādīs sevi kā labu deputātu, vai varbūt ministru?
Juhans
J
Ins Dālderis! Īstais vīrs, tikko brīvs no ministra amata un izcili parzin visu.
OK
O
Gadienā neesam saskrējušies savulaik Lenglijas koridoros ?
www.vakars.lv
w
Nu, ja šo institūtu nolemtu nelikvidēt, tad par vadītāju vajadzētu vai nu eksprezidenti vai Paulu Stradiņu.
NT
N
Kalniņš ir malacis! Paldies Ojār. Zinu, ka būsi pats labākais 10. saeimas deputāts!
Sonets
S
Ati, Jūs esat naivs! Ko tad viņš tā labi pastrādājis? Un - ja nav viegli būt ASV latvietim Latvijā - tad - lūdzu, neviens jau viņu te nesauca!
muris
m
Vai nebūtu laiks šo iestādi slēgt, ņemot vērā to, ka tā tika izveidota, lai zin;āmām personām būtu kur sevi eksponēt. Katrā ziņā, es sapratīšu un zinu, ka tādu būs ne mazums.
tāds
t
institūts nevienam nav vajadzīgs. Tas ir likvidējams un nauda jānovirzakaut vai veselības aizsardzībai. Laba veselōbas aizsardzība būtu jau vien liela reklāma latvijai.
godigs konkurss??!??
g
Bet laikam ne. dzīvojam neglābjama čechistu valstij.
trimdenieks
t
Milie tautiesi,padomajiet vai vismaz no parlamenta loceklu posteniem jus tomer beidzot nevaretu kaut ko realu Latvijai izdarit??!!! Paprasiet to Vairam-Paeglei un Freibergai,kuras tiesam pedejas desmitgades laika daudz izdarija Latvijas laba! Un vel,biezak vajag atcereties sadas lietas,milie draugi:
PBLA kadrs
P
Ati,proties kauna! Kads tur grutums but ASV latvietim?! Tikai ka liela penzija,sabiedriski amati un citi labumi! Kaunies!
PBLA kadrs
P
Likvidet to veidojumu un miers! Ja VVF LI direktora posteni vel kaut ko darija,tad sis tikai atsedeja savu algu un klimta pa Vecrigu,kamer redz aiklimta lidz vismaz deputata kreslam! Kalnins pretstata VVF,Paeglei,Meieroviciem,Pavlovskiem,u.c.ir slikto rietumu latviesu piemers! Sava labuma mekletajs!
DD1
D
Likvidēt to institūtu nekavējoties!
Zigis
Z
Kalniņš būtu ideāls vēstnieka lomā. Piemēram, Portugālē, vai vēl labāk, Peru. Dot viņam darbu, kur vajadzīgs kāds noteikts rezultāts, ir kļūda.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas