Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvijas politiķi baudījuši Berezovska labvēlību – Jēkabsons atpūties Berezovska villās, Ūdre saņēmusi vīna kasti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
rabinovičs
r
Ko tādu pīpojat, izskatās stiprs kā krievu tabaka!
Reinis
R
Izskatas, ka sit Jekabsonu, bet uzbrukums latviesiem un nacionaliem spekiem !
phe
p
nevar noliegt, ka Berezovskis pazīst cilvēkus :) jēkabsonām izklaides villā bet ūdrei šmigu :))))
!
!
Man aizdomas ,ka tā kaste nebija vienīgā,jo ūdrei sēžot saeimas priekšā,ģīmis aizpampa arvien vairāk un vairāk....
pro
p
Z 08:18 Vēl jau ir arī tāds Avens,kuram perkamie politiķi klanās līdz zemei.... -------------------------------------------------- ------------------ Un vēl tāds un vēl kāds - viņu ir leģions!!! Vienīgais labums, ka viens otru pa reizei apkauj... bet tas kā pūķim - vienas nocirstas galvas vietā trīs jaunas uzreiz vietā.
pro
p
Simpātiskais (!) Berezovska kungs uzdāvina skaistai (!) un gudrai (!!) dāmai kasti laba vīna - nu, par ko te uztraukums. Viņam takš tas kā vijolīšu pušķītis.
Ministry of Truth
M
Tas izskaidrotu straujo Ūdres degradēšanos. :) Tomēr, vai TV3 raidījumam ir kas pret Berezovski? Vai TV3 patīk putinieši?
himelreihs
h
Viņš nav nekāds ārzemnieks, bet, cik atceros, KGB lika viņam aizbraukt... Un tad viņš atgriezās no ārzemēm un ar Dieva vārdu uz lūpām dibināja janu partiju, kam daudzi naivuļi noticēja! Tas notika paralēli ar JL dibināšanu.
jautrais
j
no kāda kritērija KNABIS ir noteicis valstij nodarītā kaitājuma lielumu..no pudeļu skaita vai no viesnīcas cenas ....
Terorists
T
Un vēl jau bija Lavents no ,,Baltijas bankas" un K&K no ,,Parex",un vai vēl kāds gudrs cilvēks teiks kad mūsu politikāņi nav lokani. Vieni lokani un paklausīgi radījumi šo bijušo maisu priekšā.Ko teic to dara un speciālu dresūru kā mērkaķiem un citiem cirka radījumiem nevajag.
Z
Z
Vēl jau ir arī tāds Avens,kuram perkamie politiķi klanās līdz zemei....
kljuudu birums
k
Kas jums shos tekstinjus sacer - iereibis naktssargs, kursh savulaik izmests no piektaas klases?
Dia
D
smalki pastrādāts.
Ikijs
I
Šo greizo padomju mentalitāti izprast ir ļoti grūti, taču ko nozīmē nauda var saprast. Cik lēti var pārdot savu augsto amatu brīvajā Latvijā ,tas ir apbrīnojams fakts. Kādi sūdi tiek iecelti augstos amatos, tas ir apbrīnas vērts.
Eva Braun
E
interesanta sakritība ... pirms 3 nedēļām "nekā personīga" palaiž kompromātu par K.Dimitera famīliju ,kurā apgalvo ,ka Dimiteri ir zagļi ,bezgoži un baznīcu apgānītāji ... Pareizticīgā baznīca(kuru aizēno pedofīlijas un pederastu lietas ..un pret kurām asi iebilst Dimiteri) atņem kalpošanas atļauju K,Dimiteram..un J,Kalniņam ,kas tulko pareizticīgo grāmatas latviski un notur latviešiem dievkalpojumus... Neaizmirsīsim ,ka K.Dimiters ir VL viens no uzticamākajiem balstiem... 18. novembra "Lāpu gājienu ",kurā iet tūkstoši -neparada neviens TV ziņu kanāls ,neatspoguļo radio un laikraksti ... Un tagad šis inkriminējums Jēkabsonam...neparādot īsti ,ko tad viņš tik grēcīgu nodarījis.... Jo viņš taču arī neatkarīgi atbalsta VL . (Neaizmirsīsim ,ka filma "putina sistēma " veidota par Berezovska naudu ..... ) Jautājums ... KAS ir tie ,kas grib ,lai mēs noticam ,ka VL rindās un atbalsītājos ir vienīgi maitas ,zagļi un valsts nodevēji ..... Latvieši -neļausim mūs sanaidot savā starpā ... tas ir VIŅU mērķis ... lai mēs rīkles pārgrauztu viens otram un tiem ,kas iestājas par Latvijas lietu .....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas