Laika ziņas
Šodien
Migla
Svētdiena, 6. oktobris
Monika, Zilga, Zilgma

Latvijas vēstnieks ASV: par Dombrovska vizīti ASV mēs varam būt ļoti lepni

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Kapteinis
K
Par pensiju iznākumu var pateikties TP, kuri nemākulīgi vadīja valsti un strādāja par labu Latviju savai kabatai!
Sniper'sEye
S
Valdis Dombrovskis ir pirmais un, paldies Dievam, pagaidām vienīgais Latvijas premjers/valdības vadītājs, kas ir publiski izteicis nicinājumu, nosodījumu savas valsts konstitucionālajai/Satversmes tiesai, -- un tikai tādēļ, ka šamējā slimais partijas biedrs nespēja savākt profesionālus juristus pensiju samazināšanai likumiskai pamtošanai.
Voldiņa Vienotības reklāma
V
Šitā tak labāk skan... Voldis Dumbrovsksis, ja nebūtu uzņēmies šo latvijiešu (jaunā nācija - S. Ēlertes izpildījumā) atnaudošanas akciju par labu ārzemju naudasmaisiem, būtu varējis sēdēt un baroties EP un ar līdzcietību (jo baņķierīši viņa draugi) nolūkoties kā ārzemju bankām pašām jāmaksā par notiekošo. Visu cieņu iztapoņam un latvijiešu atnaudotājam prem-jēram!
arī jurists
a
Valdis Dombrovsksis, ja nebūtu uzņēmie šo lablatvijiešu sagaādāto smago nastu, būtu varējis sēdēt EP un ar līdzcietību nolūkoties uz šeit notiekošo. Visu cieņu izglītotajam un savaldīgajam premjeram!
Voldiņa Vienotības reklāma
V
Kas nu izmeklēs? He he..., 18.06.2010 11:13 Latvijas Universitātes Komunikācijas zinātņu students Jānis Vienotība Nacionālajai radio un televīzijas padomei (NRTP) lūdz izvērtēt, vai VP Domnīca nav slēptā politiskās apvienības "Vienotības" reklāma.
...
.
Voldiņa Vienotības reklāma 10:14 Vienotības triumfs, 18.06.2010 10:12 Katrā no pilsētām diskusiju vada kāds no sabiedrībā pazīstamiem moderatoriem - Gundars Rēders, Valdis Melderis, Kārlis Streips un Ēriks Niedra. _ Tas ir Vienotības triumfs! Prezis sponsorē Vienotības kampaņu, jo visi "moderatori" Vienotībai pietuvinātās personas!!! Vienotība ir nevainīga,tikla un bikla! Voldiņa Vienotības reklāma 10:18 Diskusiju moderē Aidis Tomsons. Redz pat Tomsoniņš arī! Nu visi vienotībēni ! Kas tā par neatkarīgu diskusiju?
Vienotības triumfs
V
Un kad tad būs redzama dumrovskīša ceļojuma atskaite? Tāda tak valsts darbiniekam pēc komandējuma jāsastāda. Vai ne? Un kāda naudiņa ienāks Vienotības kašitēs? Melnajā un uzraugāmajā? Un kas atmaksās tos Vienotības aģitācijas pasākumus ar deputāta kandidāta dumrovskīša piedalīšanos? Vai atkal nodokļu maksātāji?
NAV VIENALGA
N
tikai neaizmirsti, ka asv peec kara iztirgoja muus krieviem! lielaakus divkoshus par jenkjiem es nezinu! krievi taadi nav, jo ir paaraak brutaali un stulbi... nemaak taa laviereet kaa zjiidu paarvaldiitaa USA!
Tā gan
T
Prieks par tādu premjeru, nav kauns laist pasaulē.
J
J
Man nepietiek ka daudzi slavina šo valdiņu,man nepatīk ka viņš nav aizgriezis to krānu kur aiztek mūsu bērnu lapklājība.Paldies par palīdzību Irakā un Afganistānā citas valstis par palīdzību saņēma naftas laukus ko vai latvijai tikai ar pateicību unkā pie padomēm ar godarakstiem jāiztiek un ASV palīdzēs Latvijai padarītai nabagai vai tāpēc ka gaidīs kā mēs ar savu pensionāru vecumdienām un bērnu un mazbērnu nākotni,labklājību maksāsim šiem parādus,domāju ka parādu atmaksas dēļ gan viņi līdzēs bet ne tautas labklājībai tādas intreses amerikai nav.
karro
k
Dombrovskis ir vissakarīgākais premjers! Tā turpināt!
|
|
A. Pildegovičs arī teica, ka Rīgas Doma zēnu kora iespējas uzstāties Baltajā namā ASV pirmajam pārim 400 klausītāju priekšā «ir spēcīgs, emocionāls draudzības žests, kas ir vērsts uz nākotni un apliecina, cik augstu ASV prezidents vērtē mūsu tautu ------------------------------------------------------ -------------------------- Kāds lepnums pārņem, ka mūsu puisēniem atļaus kungus izklaidēt.
rinķī apkārt
r
Esmu bezgala lepns un priecīgs gan par pensijas samazināšanu,gan par ieceri atcelt PVN samazinātās likmes siltumam +++ Nevis lepoties, bet pateikties vajag - Dombrovskim par to, ka, lai ari pensija ir kļuvusi mazāka, taču tā tomēr ir. Bankrotējušā valstī diez vai par pensijām vispār var runāt un par atlaidēm zālēm un samazinātiem siltuma tarifiem arī. Tā kā - katru vakaru un katru rītu lūdz Dievu par to, lai notiktu brīnums un latvieši vienreiz nāktu pie prāta un izdarītu tā, lai Dombrovskis arī pēc vēlēšanām varētu mierīgi turpināt sava iesākto darbu vēl četrus gadus pēc kārtas
Rezidents
R
Lepojos ar Latvijas otru augstāko pasaulē PVN likmi maizei!
Pensionārs
P
Īpaši lepns esmu par pensijas samazināšanu,21% PVN maizei un paredzēto PVN samazināto likmju atcelšanu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas