Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Latvji, nāciet partijā!

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.Gr.
I
Man par Kr. Valdemaaru nav labas domas. Vinjsh mudinaaja latvieshus izceljot uz Krieviju. Radaas iista masu psihoze. Itkaa Krievijaa zemi dotu par velti un par latvieshiem kaads gaadaatu. Vairaaki 10 tuukstoshi aizbrauca Novgorodas virzienaa. Un es nezinu kaa vinji tika atpakalj, jo tur nekaadi labumi nebija. Daudzi citi runaaja par "siltajaam zemeem" Krievijas dienvidos. Protams vainiigi bija arii vaacu baroni, kuriem pedereeja lielas muizhas, latvieshiem zemes truuka...
K-K
K
... Stajaties VL! Vieniga partija kurai ir nakotne, jo ta ir TIKUMIGA un patriotiski noskanota, un tamdel vieniga spejiga izraut saknes Tunizijas modela iespejam BEZABRENE! ... Redziet, ka strada INTERPOLS, pat uz jahtam braucosiem jadreb par savu tumso pagatni, jo bus jaatbild ...!!!
Alvis jurists
A
Visa politiskā sistēma 20 gados pakārtota tā, lai tauta, reņģēdāji badotos un maksātu BLĒŽIEM nodevas, barotu parazītus, "ZELTA TILTUS, JŪRMALĢEITAS blēžus, "diģitālģeitas" kretīnus, lielierēdņus", parazītus - padomniekus, barotu kampējus par neko utt. Tu vari vēlēt kaut "ZELTA DEPUTĀTUS", "LIETUSSARGUS", "VIENOTĪBU", ŠLESERŠĶĒLES, "NESASKAŅCENTRUS", "TUMŠI ZAĻOS ZEMNIEKUS", veidot visādus citus jaunveidojumus vai apvienot, vai savienot utt, kā ievēl, tā VISI viņi plūst pa politisko duļķu taku tāpat kā iepriekš, tāpat tiesājamie no Jūrmalas vai Ventspils taisa valdību un pašvaldības, ieņem vadošus amatus, viņus neapcietina par noziegumiem, lai kārstu mūsu asinis un sviedrus. Pareizi teikts rakstā "Demokrātija bez grima"- ne jau cilvēki, amatpersonas vainīgas, bet SISTĒMA. SISTĒMU var nomainīt vienīgi TAUTAS NOBALSOŠANĀ par jaunu SATVERSMI, par Jura BOJĀRA Satversmi. Citi varianti ir tukša salmu kulšana, pašapmāns un tautas mānīšana. Arī stāšanās partijās ir tukša salmu kulšana, jo Latvijā nav partiju, nav demokrātijas, visu nosaka elite un nauda.
Sižets
S
Piekrītu autoram.
Memory
M
2x2=4 - un tas gan Valdemāra laikā, gan šodien ir spēkā visā pasaulē! Pirms divdesmit gadiem latvieši/Latvijas iedzīvotāji ļāva sev ''sapūderēt smadzes'', ļāvās kārdinājumam par ātru nokļūšanu Rietumu ''paradīzē''-labklājības valstī. ''Latviešu-indiāņus'' (A.Hermanis) apmānīja - ciniski, nekaunīgi un bez liekas kautrēšanās. 2011.g. ir laiks apjēgt globālistu mērķus-realitātijau - , vismaz Krievijā jau apjēdz domātāja A.Zinovjeva pirms daudziem gadiem izteiktos brīdinājumus: А. Зиновьев: Термин «демократия» не только ненаучен. Он стал многосмысленным. Никакого подлинного смысла не существует. Просто – десятки определений. Речь не идет даже о том, чтобы найти какой-то подлинный смысл этого слова или выяснить, что же такое подлинная демократия. Выяснить надо, с чем мы сталкиваемся в нынешней ситуации. Дело в том, что в западной идеологии, в пропаганде путем выделения и идеализации привлекательных частностей западной государственности создан идеологический миф о демократии. Его и навязывают другим народам. С какой целью? С той же, с какой в свое время европейцы спаивали алкоголем индейцев. Чтобы их ликвидировать и завоевать соответствующую территорию. Навязывая этот несуществующий в реальности миф другим народам, добиваются того, что эти народы и их страны разрушают. Разрушают их социальный строй, их систему государственности… АЛЕКСАНДР ЗИНОВЬЕВ: Я мечтаю о новом человеке
Memory
M
Vilis apjēdz ''reālās demokrātijas'' nespēku? Atceras Vilis nesenos notikumus Latvijā 1988.- 1991.gadā ? Ko spējām toreiz, to nespēsim tagad - īpaši, ja ļausimies ''smadzeņu skalotājiem'' izplatītajiem mītiem par kaut kādu ideālo demokrātiju/liberālismu un ''brīnumnūjiņu'' brīvo tirgu. Latvji, atjēdzaties ! Neļaujiet sevi apmānīt t.s. rietumu labklājības valsts uzcelšanas solītājiem, kas joprojām vadās pēc principa - ''Paņemt un uzmest'' !
zinātājs
z
Valdemārs smēlās savas gudrības Austrumos, nevis Rietumos - Tērbatā( kas toreiz bija Krievijas impērija.) un Snktpēterburgā Šobrīd visu , kas saisīts ar Krieviju tiek noliekts.
Memory
M
'' Joprojām no citiem varam mācīties pilsonisko līdzdalību. '' - - Par kādu tādu mācīšanos /pilsonisko līdzdalību 1991.g. Barikāžu atceres laikā raksta Brenča kungs? Vairāk kā 200 000 cilvēku bija LTF, kuru lielākā daļa bija gatavi to ideālu sasniegšanai, kurus deklarēja LTF spice. Ko izdarīja mūsu pašmāju ''bāleliņi'' pēc 1991.g., kā izrīkojās ar LTF, kurp novirzīja cilvēkus. Prihvatizācija - un te mēs esam pēc divdesmit gadiem - bedrē/dižķibelē, pie kam ar smagu morāli-psiholoģisko traumu ( vilšanās, neuzticība varai ). Prātiņ, nāc pie valdiniekiem !
Vilis
V
Mūsu partijas ir tik sektantiskas, ka nav nekādas vēlēšanās tajās iestāties. Tās visas ir tendētas uz partijas vadoņu politiskās karjeras atbalstīšanu, un ne tikai politiskās, bet arī ekonomiskas karjeras atbalstīšanu. Mūsu partijas nemeklē talantīgus un perspektīvus cilvēkus, tās ir pašpietiekamas, aprobežotas. Mūsu partijas ir kompartijas kloni, tās ir ievirzītas uz varas sagrābšanu un noturēšanu, iespējams, pat ar nedemokrātiskiem līdzekļiem. Tās savu struktūru veido pēc demokrātiskā centrālisma principiem. Demokrātiskais centrālisms patiesībā ir pliks centrālisms, demokrātija pievienota tikai izskata pēc. Mūsu partijas ir karjeristu partijas, to biedru zilais sapnis ir materiāla labuma gūšana no iestāšanās partijā. Iepriekš minēto apstākļu dēļ tās nevar būt masu partijas. Masu partija ir no centra nevadāma, tāpēc to pie mums nav. Ar ādu jūtu, ka es nebūtu vēlams nevienā no Latvijas partijām.
tieši tā
t
lāča sausais atlik 24.01.2011 21:40 Ziņot! Pašreizējās Vienot````ibas valdības politika ir paust prieku un apmierinājumu par katru samazinātu darba vietu, par katru slēgtu skolu un slimnīcu! Un ko par to visu saka Aivars Lembergs? Vai arī viņš pauž prieku kopā ar attiecīgajiem ZZS ministriem? Ja tā, tad uzskatu, ka V & ZZS politikā vairs nav vietas. Kalvīša valdīšanas laikus gan cilvēki atcerās ar labu vārdu,bija darbs un arī varēja nopelnīt.Sapirka cilvēki mašīnas un dzīvokļus un kuri nebija pārāk rijīgi,vēl tagad brauc ar tām.Bet tagad atslēgas vārdi ir emigrācija,bezdarbs,nabadzība,konsolidācija un korupcija..
Raimo
R
Ja komentētājs uzskata, ka viens politiskais spēks apriori ir labāks par citiem, tad vajag ļoti spēcīgu argumentāciju šādai politiski nepārprotamai nostājai. Tā kā argumentācijas nav - bet ir pliki aicinājumi atbalstīt Vienotību, tad par ko ir raksts? Stājaties partijā. Nu avīzei par traku. Tas jau velk uz tīrāko propagandas lapeli sliktāko Ēlertes laiku garā.
Ministry of Truth
M
Savukārt šeit "Nomest varu pie kājām prokremliskajam Saskaņas centram būtu nepiedodama bezatbildība, turklāt saskaņiešu saimniekošana (piemēram, sabiedriskā transporta jomā) Rīgas domē nekādi neliecina, ka vēlētāju intereses tiem pirmajā vietā." var piekrist. Ja tā turpinās, noteikti nometīs varu pie kājām SC. Bet tie jau nav ne saimniekotāji, ne īpaši gudri, visa viņu izpratne balstās uz sejas un dibena pagriešanu Austrumu virzienā. Šorīt Lembergs LR1 jau izteicās pietiekami skaidri, tai skaitā arī par bezmērķīgo ziepēšanos starptautisko aizdevēju apmierināšanai, rosinot tēzi par fiskālo politiku iekļaut pat Satversmē.
Ministry of Truth
M
"Varbūt esat skeptiski pret nacionālo apvienību un negribat pašapmierināti skandēt «krievi nāk!», tā arī īsti neprotot realizēt vēlētājiem dotos solījumus." Žurnālistam jau nu būtu jāzina politisku frāžu izcelsme. Bet nezina. Šo vārduļojumu izmantoja PCTVL politiskajai reklāmai pirms 7. un 8. Saeimas vēlēšanām. Tolaik tās rindās kandidēja arī Jaņis Urbanovič. Tas bija Ždanokas sauklis, piedraudot, ka PCTVL kā krievu vēlētāju balstīts spēks drīz pārņems varu. Kopš tā laika Jaņis Urbanovič ir iekalis vēl vienu saukli: "Es būšu vara!" :) Vāji.
nu
n
Partija nozīmē to, ka tā ir daļa, kura apvienojoties ar līdzīgiem, iegūst prieksrocības kā tautas daļa. Tā sakot, kāda daļa kļūst vienlīdzīgāka par citiem tautiešiem. Indijā -kastas, Latvijā - partijas! Tautas sadalīšana, lai daļa iegūtu privilēģijas uz zombētu aunu un kazu balsīm.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas