Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

LDDK: iekļaujot valsts uzņēmumus vienotajā atalgojumu sistēmā, saruks to vērtība, aizplūdīs speciālisti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
arturs
a
nav jabaidas, nebus nemaz tik slikti . Latvija ir daudz gudru cilveku. Vietas nepaliks tuksas. Savlaicigi tiks aizpilsditas un sie darbinieki nebus nemaz sliktaki par lidzsinejiem. Tas ir musu deputatu iedomas, lai varetu talak izlaupit Latvijas Valsti. Skaidrs ka par vienotu noteiktu algas samaksu ir pret deputati, jo tas nav viniem izdevigi, radisies konkurenti. Nebus iespejas neko nedarot sanemt naudu. Tad jau labak bus, musu deputati bus spiesti stradat valsts laba, nevis pasu. Tapec sie noteikumi obligati ir jaievies.
idiots
i
Autobusa šoferi, dzelzceļa lokomatīvju vadītāji, meža meistari, pastnieki, elektriķi - tie ir šie valsts ierēdņi. Gribu redzēt pēc kādas ierēdņu likmes maksās algu pastniecei. Viņa būs tikai priecīga, ja maksātu kā viszemākajam ierednim. Varbūt beidzot autobusu šoferiem maksās kā ministra šoferiem. Igaunjā jau autobusu šoferi no Tallinas brauc strādāt uz Helsinkiem. Drīz arī no Rīgas brauks uz Stokholmu.
KAMPĒJCŪKAS NOKAUT
K
aizplūdīs speciālisti................ TIE SPECIĀLISTI JAU 19 GADUS PĒC KĀRTAS IR IERINDOJUŠI LATVIJU PAŠU BAGĀTĀKO VALSTU PIRMAJĀ TRIJNIEKĀ , NU GLUŽI BALTIJAS TĪĢERIS .................. JĀDOD IESPĒJA TIEM SPECIĀLISTIEM STRĀDĀT CITĀS VALSTĪS , LAI ARĪ CITĀM VALSTĪM TIEK " PIEPACELTA " VIŅU EKONOMIKA , MUMS NEBŪS ŽĒL !!!!
Mauzers to xZ
M
Neiet jau runa kur tur naudu, jautājums kur maksā nodokļus. Man arī liekas labāk ka Latvijā ir savi miljonāri, nevis tikai visi esam plikadīdas. Nu nebūtu tie trīs AAA nu būtu labāk, būtu citi vai arī būtu ārzemju kapitāls. % politiskām partijām maksā visur, atšķirība varbūt ir tā ka tur tie ir saprātīgāk:)) Bet nu nekur nav medusmaize. ne pa velti Holivudā filmas par ļaunajiem korumpētiem senatoriem.
Vientulais vilks
V
Uz kurieni vini ,sie specialisti aizpludis?visur maize bus JANOPELNA ar smadzenem ,ar darbiem ,neviens privataja sektora tadus specus negaida.
xZ
x
Nu nevajag jau vērtēt visu ārzemju uzņēmumus pēc Latvijas biznesa skalas. Un cik reizes minēsi kur naudu tur LV biznesu īpašnieki. Latvija tā pilnīgi noteikti nav :)
bļāviens
b
visa Eiropa aizrāvusi elpu ar cerībam skatās uz Latviju - gaida mūsu valsts uzņēmumu "speciālistus"! kur pie joda šie aizplūdis? ta kam viņi vajadzīgi?!!
inga
i
egle,egle,vai tad tagad labākā motivācija godprātigi un kvalitativi strādāt nav bezdarbnieku karstā elpa pakausī,un bailes vispār palikt bez iztikas līdzekl,iem
Andris B
A
Ja tādi kā Tu izsaka savas domas par ekonomiku. Es atvainojos! Norvēģu valsts uzņēmums`, uz kuru balstās visa līdzšinējā Norvēģijas labklājība. Ja tur ļautu darboties šleser un šķēļveidīgajiem, tad Norvēģijā būtu pāris miljardieru un 5 miljoni nabagu. Padomā par to!!!
tu ko
t
No kura laika zviedru Statoil ir valsts uznemums???
mauzerim
m
vispirms vajag izveidot savu uzņēmumu, noturēt to 10 gadus un tad runāt viegli būt monopolistam un 'speciālistam', ja valsts katru gadu izdara bagātīgu injekciju uzņēmumā (latvijas pasts, lidosta)
prātīgais
p
x , xZ , ... , !!! ...... :))))))))))))))
kauns!
k
nu negrib , negrib atteikties no savam milzu algam. Pat kad valsts stav ar ubagu cepuri rokaa, sie tik un taa grib sanemt tukstosus!
!!!
!
Lai tikai ātrāk plūst projām tādi speciālisti, kas, saņemot labu atalgojumu, nolaida valsti uz grunti!!! Gan jau atradīsies citi ( vismaz līdzšinējo līmenī jau nu notekti )
Andris B
A
Statoil un Neste ir valsts uzņēmumi un , so what? Statoil populārākā firma Latvijā. Neste arī tuvu tam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas