Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Leiškalns: Loskutova tēma ir pagātne; Āboltiņa: tas ir šantāžas jautājums

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Leiškalnu jau padomijas laikā varēja sēdināt, par gramu nepieliešanu ( nebija no tiem smalkjūtīgajiem bārmeņiem). Tagad jautājums ,ko no viņa var gaidīt. Kurš nu čiepstētu par godīgumu , tikai ne karluša.
saša
s
Leiškalns ir gudrs politiķis,ko pasaka,tas kā klintī.Bet nabaga Āboltiņa sapinusēs Sorosa prasībās,nācijas vajadzībās,ka pati nejēdz ne rītā,ne vakarā.Vajadzēja kaut bišķin sajēgt,kas ir nolaidība darbā,ka zagšana ir kriminālsodāma darbība.Un,ka likums ir primārs nevis Loskutova seksuālā slava.
Glieme
G
Tautu visvieglāk iznīcināt,iznīcinot tās tikumības galdiņu.Diena,Soros,Loskutovs to dara godam.
tautiete
t
Kalniete,gribu zināt cik latus mēnesī valstij izmaksā KNAB.NO kura laika JL atbalsta valsts izzagšanu?
zagsims
z
Āboltiņa, vai Jūs uzskatāt,ka KNABs ir īstā vieta,kur slinkot,maukoties un zagt.?Varbūt,ir pēdējais laiks no likuma izņemt vārdu ZAGT,kā arī visus zagļus atbrīvot no cietuma.Varbūt Jūsu līmenī 1350000 ls nav nekāda nauda.Lielākai tautas daļai tā ir milzu summa.
m
m
neesmu instruments neviena rokas un ari nebusu ---------------------------------------- Leiskaln, nemaani nu pats sevi...
bārmenis...
b
..mans novēlējums ..KAUT ĀTRĀK LEIŠKALN JŪS KĻUTU >>PAGĀTNE!!!!!
who cares
w
"Kāpēc Tev diskusijā jālieto epiteti "mafijas viedokļa apoloģēti"," === Visdrīzāk jau ABC šādus epitetus lieto tādēļ, ka tie visskaidrāk izsaka domu.
cūkmeņu miesnieks
c
velns ,kur tik pretīgs taukmūlis Leiškalns palicis.Kaut viņš no taukiem pārsprāgtu
cony
c
Deputaats LEISHKALNS aicina veidot totaliritaalu valsts paarvaldi,jovairaakums koalicijas deputaatu unizpildvara savasmantkaariibas unkompetences truukuma deelj nespeej demokraatiski paarvaldiit valst, kur MK;SAIMA;PREZIDENTA;TIESAS;MEDIJU vara briivas no citu varu spiediena un kur katrs valsts paarvaldes zars visaugstaakajaa liimenii kalpotu tautai un pirmkaart sniegtu sapraatiigu atbalstu tautas vajadziibu prioritaatem! LOSKUTOVS manaa izpratnbee to saprot un nelokoties pilda savu misiju,BET;BET;BET LEISHKALNS arii es domaaju paziist dreebi,riikojaas ,gleevuliigi,nodeviigi pirmkart pats pret sevi un liidzaas pret visu LATVIJAS TAUTU!
jjj
j
Sapnis rozā krāsā gluži kā minetam - no rīta pamostos un uzzinu - obers leškalns, zirgumīlis veldre, ruksis kalvītis u.c ir aiz restēm par valsts mantas izlaupīšanu lielos apmēros... Kādreiz mēs sapņojām, bet neticējām, ka gūsim atpakaļ savu valsti .. izdevās taču. RĪT UZ SAIMU!!!
VISIEM
V
... Lai dzīvo Latvijas nācijas ATMODA-2008 Šogad mums ir jāsagrupējas, lai nākošgad - pašvaldību vēlēšanās ietu cīņā pret KOALĪCIJU un patriektu šos dēmonus jau no pašvaldībām!
AL
A
Opozīcija aicināšot pulcēties pie Saeimas cilvēkus, lai "pateiktu KNAB paldies", sacīja S.Āboltiņa. Viņa prognozēja, ka cilvēki atsauksies. Paldies per nozagtajiem 130000 Ls? Vai paldies par iespēju opozīcijai algot lietussargu baru un iespēju kaut minimāli pievērst sev uzmanību? Cik cilvēkus S.Āboltiņa noalgos, tik arī atsauksies.
Sļivkins
S
Izskatās, ka Leiškalna kungam paģiras ir hroniskas... Tātad rīt deviņos. Gods kalpot Latvijai!
urbis
u
Paskaties spogulī, Kārli! Arī Tu esi pagātne!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas