Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +8 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lemberga partija kopā ar ZZS startēs vēlēšanās

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Paltraku Vilis
P
Ja tagad pieņemsim tiesātu Birku vai Sesku, cilvēki ietu ar puķēm uz tiesu? Jocīgs "zaglis" tas Lembergs, daudz laba izdarīja savai pilsētai, bet citi mēri tikai bāž sava ķešā............
Kurmītis
K
Oi oi man tā bilde atgādina mafijas "troiku". Vēsture pierādīja, ka vēlāk pašus arī novāca, bet jau cita troika.
ffff
f
kapec mulkiti karinu neliek buri par lemberga pilnigi nepamatotu apvainosanu
Vientulais vilks
V
Tu nebazies mums virsu ar savu Latgali un VIdzemi ,mums ir sava KUrzemes hercogiste un tas uzplaukuma AIVARS ieguldis savus ietaupijumus. Sapratiu diedelniek?
?
?
A.Lembergs akcentēja, ka Ventspili šogad lielas, ar valsts un pasaules finansiālo krīzi saistītas problēmas, sāpīgi neskars.
Kurmītis
K
Hi- hi bet kur tad Vītoliņš ! Nevienā bildē nav redzams.
muša
m
Lembis tik to vien skandina - neesmu notiesāts , neesmu vainīgs, bet pasaki žuļik, kā var tikt pie miljarda mazā valstiņā ar godigumu? Jā tieši ta viņam ir miljards
Par Ventspili
P
Kaadreiz pazinu kaadu viiru, kursh straadaaja par galveno graamatvedi vienaa no lielajiem V-ils uznjeemumiem. Makjeniit ieraavis vinjsh plaatiijaas: Mees nodokljus nemaksaajaam un nemaksaasim. Tagad jau darbu ir zaudeejis, jo uzdroshinaajaas kaadaa jautaajumaa L-am pateikt: Nee... Neskati viiru peec cepures - saka sena gudriiba, neskati Ventspili peec aareejaa izskata, paskaties, kaa vairaakums vienkaarsho iedziivotaaju juutas. Bez tam apkaarteejaas vides probleemas veel joprojaam netiek risinaatas taadaa meeraa, lai neciestu iedziivotaaju veseliiba. Jo vislabaakais risinaajums (speciaalistu ieteikts) Ventspilij buutu shos uznjeemumus paarvietot taalaak no pilseetas. Bet tam ir vajadziigi lieli liidzeklji. L-gam patiesiibaa ir mazsvariigi ventspilnieki, taas ir tikai galvinjas uz ko pakaapties...
labvēlis
l
Ja Lembergs startētu viens pats vai kaut vai ar savu "Ventspilij un Latvijai", es par viņu nobalsotu, bet sorry, ja viņš startē kopā ar lielākajiem Latvijas ekonomikas iznīcinātājiem - ZZS, es vienkārši nevaru to darīt. Tā ir Lemberga politiskā kļūda, ZZS reitins ir zems un tas nepacelsies, jo ar katru dienu šo nodevēju darbi kļūst arvien redzamāki un redzamāki.
ciniķis
c
Pateicoties dienai un masu smadzeņu skalošanai "visi" zina, ka Lembergs ir noziedznieks, katrs bezmazvai klāt ir stāvējis kādai zagšanai. Man smiekli nāk, tie paši, kas bļauj par tiesiskumu aizmirst galvenos tiesiskuma principus - par vainīgu var atzīt tikai tiesa, bet te komentāros, katrs ir mazs napoleons un tiesnesis, kas točna zina - Lembergs ir vainīgs. Lembergs ir saimniekojis pa savu ventspili, bet viņam mēģina piešūt visas Latvijas iznīcināšanu, būtu smieklīgi, ja nebūtu tik traģiski. Lembergs ir dzīvs piemērs ka ar masu mediju palīdzību cilvēku var pataisīt par noziedznieku unv vainīgu bez tiesas sprieduma. Tas nav sarežģīti, vajag tikai katrā rakstā, raidījumā un sižetā teikt: "Lembergs vainīgs, Lembergs smagos noziegumos apsūdzētais..............." patiesi, nepatiesi apsūdzēts, takš pofig, galvenais, ka smagos noziegumos un galvenais, ka apsūdzēts. Pēc tāda paša principa var pataisīt par noziedznieku da jebkuru no šiem komentētājiem, vajag tikai ierosināt lietu un pēc tam bļaut - smagos noziegumos apzūdzētais, tad visi sapratīs, ka esi vainīgs un pofig, esi tu vai neesi vainīgs, tev ir jābūt vainīgam, jo Dienā tā bija rakstīts.
AE
A
Taisni jābrīnas, kur paliek visa nauda, ko nes liela osta. Laikam visa tiek izzagta caur ofšoriem. ------------------------------------------------- Cik patīkami kādu apķēzīt! Visa nauda, ko nes liela osta, tiek nomaksāta nodokļos un nonāk valsts budžetā. Pašvaldību ienākumu lielāko daļu sastāda 82% no iedzīvotāju ienākuma nodokļa.
fute
f
varu derēt uz Abrenes pievienošanu mums, ka lembis nesēdēs. Tā ari izspruks cauri ka visi lielie blēži. Vajadzeja redzēt ka Mamikina raidījumā vecais gudrinieks barstīja prāta pērles. Un krieviņi pirzdami , pūzdami balsoja , ka ļoti ļoti vēlas redzēt viņu paqr premjēru. Vot tadas tās štelles
Oskars
O
Vēlēšanās drīkstēs startēt tikai tie , kuri sēdējuši jeb gulējuši gadu CIETUMA SIENĀS.
Jānis
J
Piekrītu. Tik pat sakopta ir arī Liepāja. Patreiz jau dauzdas Latvijas pilsētas labi izskatās. Ja Ventspils domi vadītu kāds cits personāžs nedomāju gan, ka būtu sliktāk, tikai labāk. Uzņēmējdarbībai Ventspilī tiek likti šķēršļi. Visam jābūt saskaņotam ar šefu, tā teikt jādabū viņa svētība.Kā tur palika ar to jauno ogļu termināli, kurš varētu sākt darbu, tikai šefam laikam neiepatikās, ka nav daļā un uzliek veto. Varu iedomāties kāda kļūtu Latvijas ekonomika, ja hūte kļūtu par premjeru.Ceru, ka tā nenotiks, lai gan cilvēku muļķība kā teicis Einšteins ir bezgalīga, ko nav varējis 100% teikt par Visumu.
AE
A
Maizītis Lembergu apsūdz sevišķi bīstamā noziegumā. Lembergs Maizīti apsūdz nekompetencē. Izskatās, ka vairāk taisnības Lembergam. Tiesu vara Latvijā novesta līdz kliņķim. Līdz godīgai konkurencei tā arī neesam nonākuši. Visu izškir ietekme varas struktūrās, bet ne kompetence. Maizīša laikā biznesa kvalitāta un konkurētspēja kritusies līdz robežai, aiz kuras sākas ekonomikas sabrukums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas