Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lemberga tiesa Vācijā turpināsies

Mierizlīgums starp Ventspils mēru Aivaru Lembergu un Vācijas laikrakstu "Frankfurter Allgemeine Zeitung" (FAZ) nav panākts. Vācijas Hanzas virsapgabaltiesa 27.novembrī izskatījusi A.Lemberga apelācijas sūdzību par pirmās instances tiesas spriedumu viņa prasības lietā pret laikraksta "Frankfurter Allgemeine Zeitung" (FAZ) izdevēju par nepatiesu ziņu atsaukšanu un labošanu 2005.gada 23.maija publikācijā "Ventspils oligarhs".

Pretēji A.Lemberga pārstāvju paziņotajam, ka panākts mierizlīgums, FAZ bijušais korespondents Baltijas valstīs Roberts fon Lūciuss "Dienai" teica, ka Hamburgas virsapgabaltiesas priekšā abu pušu advokāti tikai saskaņojuši iespējamu mierizlīguma projektu. "Taču mana avīze to noraidīja, līdz ar to tiesas darbi turpināsies," teica žurnālists.

Minētajā rakstā A.Lembergs apvainots pašvaldības uzņēmumu novešanā līdz bankrotam un to privatizēšanā, lielāka nekustamā īpašuma nodokļa noteikšanā saviem kritizētājiem, nevērīgā attieksmē pret 2006.gada janvārī vētras izraisīto situāciju un citiem. Tā kā nekas no iepriekš minētā, pēc A.Lemberga domām, neatbilst patiesībai, viņš izmantojis savas tiesības vērsties tiesā par nepatiesas informācijas atsaukšanu, iepriekš vēstīja LETA.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas