Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: Budžetu un tā izstrādes gaitu nevar nosaukt par veiksmes stāstu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Andrievs
A
Šis budžets ir tas, kas palika pāri pēc lielā veiksmes stāsta par to, kā sērijveida dzīvoklīša vērtība no 58 latiem par kvadrātmetru tika uzaudzēta līdz 1500 latiem.
WWW
W
Mēsls, kurš padomju okupācijas režīma laikā, laizījis okupantiem pēcpuses!
arturs
a
Nu šim kungam pēc ietekmes zaudēšanas LK tiešām gribēsies tikt pie ruļļiem naudas sadalē. Bet valdības drīzu gāšanu budžeta dēļ es neprognozēju jo opozīcijai jau nav nekā reālāka ko piedāvāt vietā. Viņiem izdevīgāk lai Vienotība pati sevi pamazām norok - tad varēs teikt : mēs jau negāzām, paši nosprāga.
Lelle
L
šo budžetu, ir jābūt iespējai, ja viņš grib, aiziet līdz"Nākamais ārkārtīgi liels trūkums ir tāds, ka budžets tiek veidots no augšas. [..]Jā, tas ir jādara tādā veidā, bet budžets vienlaikus jāstāda "no apakšas". Citiem vārdiem, budžeta sastādītājiem un pieņēmējiem ir jābūt iespējai iedziļināties budžetā "no apakšas", no katras budžeta iestādes. [..] Tas viss ir jāredz līdz detaļām - cik tur ir mobilie telefoni un kādi tiem ir limiti, un cik ir mašīnas, un cik viņas vecas, un cik tām ir nobraukšanas gada limits, un kā tas ir mainījies. Budžeta sastādīšana - tā ir tāda liela revīzija," sacīja Lembergs. Vot šie es 100% pievienojos hūtainim, jo tad nerastos situācija ka ministrijai gada beigās nav iztērēti 19 vai 14%!!!
Lelle
L
"Nākamais ārkārtīgi liels trūkums ir tāds, ka budžets tiek veidots no augšas. [..]Jā, tas ir jādara tādā veidā, bet budžets vienlaikus jāstāda "no apakšas". Citiem vārdiem, budžeta sastādītājiem un pieņēmējiem ir jābūt iespējai iedziļināties budžetā "no apakšas", no katras budžeta iestādes. [..] Tas viss ir jāredz līdz detaļām - cik tur ir mobilie telefoni un kādi tiem ir limiti, un cik ir mašīnas, un cik viņas vecas, un cik tām ir nobraukšanas gada limits, un kā tas ir mainījies. Budžeta sastādīšana - tā ir tāda liela revīzija," sacīja Lembergs. Vienlaikus viņš atzina, ka šāda budžeta sastādīšana "no apakšas", protams, prasītu laiku. "Premjers nevar to visu izanalizēt, finanšu ministrs arī nevar izanalizēt, nav šaubu. Bet viņam un jebkuram citam, kurš balso par šo budžetu, ir jābūt iespējai, ja viņš grib, aiziet līdz detaļām," sacīja Lembergs." Vot šie es 100% pievienojos hūtainim, jo tad nerastos situācija ka ministrijai gada beigās nav iztērēti 19 vai 14%!!!
borcinsh
b
...tachu ventspili, kaa " it nekur," lai "nostiprinaties" bija vajadziiga stipra atbalsta no kgb ( tas nozime - no maskavas !) PS ..." blats" ...
KLM
K
poļitruki bija nozīmīgi Staļina laikā 50. gados...bet jau Brežņeva gados ( no 70. gadiem) visuvarenais bija BLATS ! ... ........................................................ ............................................. bezgala asprātīgi - izrādās, ka toreiz pa BLATU Lembergs tika KPSS sekretāra amatā, tur sapelnīja brangu naudu un pa BLATU nopirka vēl arī ticīgo apkarotāju bandas barveža amatu...Pašam smiekli nenāk?
mazepa
m
apņirgties var....cik ilgi murgosi par poļitrukiem ? ...tu laikam nesaproti vēl pēc 20 neatkarības gadiem , ka poļitruki bija nozīmīgi Staļina laikā 50.gados...bet jau Brežņeva gados( no 70.gadiem ) visuvarenais bija BLATS ! ...tobiš beidz vienreiz murgot par poļitrukiem un nedemonstrē te savu muļķību !:))
Zagļu banda
Z
Dmbrovska valdība, kurā piedalās arī Lemberga kabatas partija ZZS, apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes.
borcinsh
b
"lai dziivo Lembe" ---- "lai dzivo"....nu bet jekabpili kapos, nevis - Ventinos !!!
borcinsh
b
...ziniet, Damas un Kungi, man tas jau patik, kad kriminals (ar lielu burti!) saak rupeties par "LATVIJAS BIDZHETU" ! PS. gribetos reiz ari dzirdet kaa lembergs dzied " Dievs Sveti Latviju" ...( CD vel nav ? )
Ilmars
I
Kas tad liedz Lembergam budžetu padarīt labāku?! Negribēšana vai nespēja?
KLM
K
Tu laikam esi konkrēti gudrs? ..................................................... .............................. ""Konkrēti gudri'' savulaik bija okupantu pakalpiņi, sevišķi tie, kuri izkalpojās līdz poļitruka amatam... Bet dažiem ar to vien nepietika, piemēram, biedrs Lemberga, būdams poļitruks, lai pierādītu okupantiem savu pilnīgu uzticību, vienlaicīgi bija arī ticīgo apkarotāju bandas vadītājs - kā jau ''konkrēti gudrs'' cilvēks....
sasperjods
s
tā jūsu venspils būtu jāizolē, lai sērga neizplatās. karantīnu noteikt un zāļu vietā slimniekiem izglītības līmeni pacelt - piespiedu kārtā!
Ventspils Muļļ
V
lai dziivo Lembe

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas