Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lembergs Dieva priekšā esot "absolūti mierīgs"; prezidenta krēsls viņu neinteresē

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Buba
B
Neesat pamanījuši, ka ir divi Lembergi, - pirmais sīks, neinformēts gariņš, otrs, kas ar kāju atver Saeimas durvis un formē valsību,
Sēlis
S
Lemberg,tev komunist,sirdsapziņas vietā ir taisnā zarna,un kas tur nāk laukā visiem skaidrs,tā ka Dievīņš tavus darbus novērtēs.
Buba
B
Iespaids - Hūte mazs, neinformēts vīriņš, kas ar kāju attaisa Saeimas durvis un formē valdību.
KLM
K
Lai Dievs viņam palīdz! ................................................... .............................. Tas ir Jūs lūdzat Dievam palīdzēt Lembegam arī tad, kad viņš apkaroja Dievu ? Jūs apjēdzat, ko darāt, ja esat ticīgs cilvēks?
prieka zaglis
p
bāc, parasti mani nekaitina fotogrāfijas, kur redzami priecīgi, laimīgi, smaidīgi cilvēki. bet šis mūždien šainīgais redīss ir izņēmums.
lembis ka katrs krieteis un ko
l
Dievs ir. Tas ir cilvēcēs kolektīvā saprāta EVOLŪCIJA.................. RUDIMENTĀRIE ORGĀNI PALIEK ARVIEN MAZĀKI UN TAD IZZŪD....HI HI HI, PALIEK HŪTE
bimbam
b
Svētīgi tie, kas vientiesīgi! Āmen! Tas, ka Ventspils Ķiparam (itkā) neko nevar pierādīt pamatojams tikai un vienīgi ar LV tiesu sistēmas nepilnībām, korupciju utt. Druskas no Ķipara galda tautai neattaisno pilnīgi neko. Piekrītu, ka Ķipars ir gudrs, dažkārt pat briļants, taču viņa kriminālā enerģija ir neizsīkstoša. Iedomājaties, kādu labumu LV varētu gūt, ja Iznireļa kungs šo enerģiju būtu ieguldījis tikai un vienīgi LV labā! Tas, cita starpā, attiecas arī uz visiem tiem LV iedzīvotājiem (tādu ir ļoti daudz), kas izgudro visādus gājienus, lai tikai šmauktos un nemaksātu nodokļus! Būsim taču reālisti vienu par visām reizēm!
Tā nu tas ir...
T
Dievs tāu -laicīgā tiesa tuvu,no tās vairāk jābaidās.
Adatiņa
A
Vai tiešām jums vajadzīgs internets,lai gvelztu muļķības un galu galā arī par tādu izrunāšanos nāks Dieva sods,cik tomēr jūs tie nenovīdīgie ,zemiskie esiet stulbi,kā var tā politika satracināt,ka gadiem ilgi neliek mieru vienam cilvēkam Aivaram Lembergam,kuram jau vairākās atkārtotās tiesās neko nevarēja pierādīt, tas taču ir skaidrs,ka tās ir politiskās spēlītes! Beidziet vienreiz no nomelnot cilvēku kurš tik daudz labu izdarījis un viņa prātu un gudrību neviens nevar atņemt un to viņš panācis ar neatlaidīgu mācīšanos un sevis papildināšanu.Lai Dievs viņam palīdz!
Juhans
J
Par Lembergu Aivaru nav neviens godīgāks visā Lembergu ģimenē.
Lelle
L
Kā tad ir savas tautas priekšā?! Vai nav laiks sazagto no ofšoriem atgriezt apzagtajai tautai?
bimbam
b
Ventspils Ķipar, cerams, ka pienāks laiks, kad Tevi ievietos tur, kur ir Tava vieta! Diemžēl LV vēlētāji palaida garām iespēju no Tevis atbrīvoties polītiskā ziņā, jo ir par neizglītotiem, lai līdz galam saprastu, kas ir kas!
prezīc
p
Viņš ko ar pašu Dievu kaut kad tikās, vai tikai ar Dieva pilnvarotajām personām?
spunde
s
šitas mūžam ņirdzīgi smaidīgais mūlis ir pārliecināts par savu taisnību, bet Dievs ir un ikviens samaksās par nelietību gan bērni gan bērnu bērni un tas būs daudz sāpīgāk.
anonīmais šakālis
a
To Krištopāns par Repši teica.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas