Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lembergs labprātāk būtu premjers, nevis parlamenta deputāts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Visu
V
cieņu cilvēkiem, kam patīk praktiskas lietas! Mums bija tāds sētnieks - gan logus kāpņu telpās mazgāja, gan puķudobes laistīja. Visu ko. Nav tagad viņa vairāk. Vieta ir brīva!
borcinsh
b
tam ubljudkam-aivaram vairs nav nekadas CIENAS pret LATVJU TAUTU ! bet "premjera" vieta gaid vinu - CIETUMAa !!!!
archivārs
a
Parastam reņģēdājam droši vien nekas nemainītos,ja Lembergs turpmāk vadītu valsti vairs neslēpjoties aiz kulisēm.Taču šaubos,vai miljardierim pietiktu dūšas beidzot uzņemties atbildību par paša sastrādāto.Izklausās pēc kārtējās tukšās lielīšanās.
Vārds
V
miljardierim? lembergs - miljardieris :D :D :D miljards ir 10 ciparu skaitlis
  • 0
  • 1
ieņēmējs :D
i
vispirms lembis "ieņēma" ventspils domi un ofšorus bet pēc tam viņš "ieņēma" Valsts policijas īslaicīgās aizturēšanas izolatoru Stabu ielā un Matīsa cietumu tagad lembis gatavojas "ieņemt" Latvijas premjera amatu ko viņš ieņems pēc tam ... ? ;)
Labāk
L
Cietumnieks ar mantas konfiscēšanu par labu tautai!
tautas pasaka
t
Bende velk degeneratu uz giljotinu,tulit nocirtis degeneratam galvu,bet degenerats murgo par to ka nav izlemis ko edis vakarinjas
Guntis
G
Shii cilveeka personiskaas iipashiibas un energija - tas, kas buutu nepiecieshams premjeram. Bet ar taadu domaashanu Latvija ir auzaas.
Puzes pāķis
P
Un kādam lopam ienāca prātā, ka šajā jaukajā ceturtdienas rītā uz sabiedriskās televīzijas tiešo ēteru jāaicina sorosofobi maniakālais kleptokrāts?
nuvaizin
n
Kaķis nav nekāds lops!
  • 0
  • 0
ANDRIS
A
Tas polistiskais aksts Lembergs labprāt grībetu Latvijas karaļa troni. Kapēc japūlās? Es taču esmu tik verens!
cba
c
Tieši tas Latvijai tikai tagad vajadzīgs - vecs komunists ar invaliditāti, kas nesaprot angļu valodu un kuram regulāri jāierodas uz kādu no vairākiem tiesas procesiem, turklāt, ļoti iespējams, sazadzies kaudzi valsts naudas, apturējis naftas tranzītu caur Ventspili, pazaudējot simtiem darba vietu, spējis novest līdz bankrotam vai gandrīz bankrotam tādus uzņēmumus kā Latvijas Kuģniecība un Preses nams.
začīc >> Arturs M
z
ja lembergs būs premjers,mums neviens nekad naudu vairs neaizdos,jo šis visu var nozagt ----------------- sasmējos!!! :DD
c
c
Puze visu laiku tik gudri runā par savām idejām, plaukstošo Latviju un tautas labklājību, ka taisni gribētos kādu gadu viņu redzēt premjera krēslā - redzēs ko šis izdarīs. Ka tik nebūs tā, ka pēc lielā kampiena, visi izmisīgi bļaus pēc Vienotības. Tikai tad jau būs par vēlu, jo cūkas būs tikušas pie aizdevuma naudas un visu apēdušas.
senna
s
a kā jūs domājiet, vai tas ir nereāli, padomājiet , kas ir prezidents, viņš nominēs šito burilu , SC droši vien būs galvenie noteicēji kopā ar ZZs un lieta darīta. Un tas pateicoties mūsu nespējīgajiem prokuroriem, kuri līdz pat šim brīdim nemāk šito ';akstu nolikt īstā vietā. Un pie visa vainīga mūsu naivā un neizglītotā tauta, kas atkal un atkal vēl par ZZS.
KLM
K
LKP CK loceklis - premjerministrs. Kultūras ministrs - Brigmanis, Saldus rajona komunistu 1 sekretārs. Ar garantiju - visi Latvijas pieminekļi pasargāti no apgānīšanas.
čelovekam
č
liec mūsu sarkanos strēlniekus mierā, bet, ja tu mierā neliksies, mēs tev par spīti lembergu ievēlēsim saeimā! dom spaļim, no b-stvo vivedem! :P
  • 0
  • 0
Человек
Ч
Ir laiks atjaunot Latvijas Sociālistisko Padomju Republiku. Prezidents arī LPSR valdības ministrs (ministra vietnieks, ja pareizāk). Tikai jāpagaida līdz Lemberga premjerēšanai. Rubiks Eiroparlamenta deputāts. Tātad latviešiem ir laiks nožēlot savus grēkus par saviem sarkanajiem strēlniekiem.
  • 0
  • 0
kaimiņjanka
k
Uz jautājumu----Kā tas bija iespējams, ka visus padomju gadus Visagala kapos Kalpaka kapa piemineklis netika nojaukts ???!! Vietējie atbild, ka pie viņiem "brigmaņu" neesot....!!!!
  • 3
  • 0
ak,vai!
a
Labāk lai nekandidē, vēl lielāku kaunu piedzīvosim!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas