Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: Lēmums, vai kandidēšu Saeimas vēlēšanās, vēl nav pieņemts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ventspils Muļļ
V
... tev meerkaķi sen vieta aiz resteem pie parašas!!!
SS
S
JAUNAIS PREZIDENTS PATEICA,KA TAADI SUSLIKI PAR MIN.PREZIDETIEM NETIKS NOMINEETI.SKAIDRO SAVAAM VENTSPILS VECENEEM ,KA TU BUUSI UN SAVEDIISI LATVIJAS EKONOMIKU KAARTIIBAA.VISU ,KO ESMU NOZADZIS ,ATDOSU VALSTIJ.TAA SUSLIK ,DZIIVO UN MULDI ,TEVI NEVIENS NEKLAUSAAS,IZNEMOT CEKISTU BRIGMMANI.
Jecis
J
Priekšvēlēšanu cirks iet vaļā. Zāles - vienreiz atteikties no balso''sanas par ZZS
alias
a
Kā vēlēšanas, tā Lembergs kā veca meita klīrējas pa visiem medijiem. Iešu, neiešu. Nu tak vienreiz varētu pieņemt lēmumu balotēties, tapt ievēlētam un izgāzties kā vecai sētai! Latvijas centrālais muldoņa un aizkulišu spēlīšu spēlētājs taču nav spējīgs neko normālu izdarīt, tikai muldēt.
Cilvēks-farss
C
Šis man atgādina tādu vecu meitu, kurai, ai, kā gribas sagrēkot, bet pieradusi klīrēties. Bet ja nopietni, tad viņam tak nav laika - kas tad par tiem 140 apsūdzības sējumiem rūpēsies.
borcinsh
b
"divains valsts" ! ... kadus dokumentus parakstit vinam aizliegts, bet kandidet viskaut kur - var...
zilā govs
z
Lemberga mērkaķošanās ir līdz kaklam!
indecisive
i
brīnos par to, cik neizlēmīgs šis Lembergs ir. Tik neizlēmīgs cilvēks vada pilsētas domi? Tik neizlēmīgs premjera kandidāts???
Droša
D
nāve ZZS !
Vairim žetons
V
Žetons par to pulkvedi - pajoliņu ar prapora smadzenēm.
nunu
n
zinot Lemberga raksturu un spēju norakt nevēlamus cilvēkus un tos novest kapā, var droši prognozēt, ka Lembergs izmantos visu savu spēku lai politiski iznīcinātu Zatlera partiju, iespējams arī pašu Zatlera un co idejas un neļautu tiem normāli dzīvot.
vairis
v
kāds tur negativais pr, viņš katru dienu pats tādu sarūpē, atādināt? lokomotives principu lamāja- pats piestrādā par ešalonu pat lidz partijas nosaukšanai savā vārdā, ko tādu tik ceplis kādreiz darija. tad dzer vīnu ar oligarhiem, tad lamā, tad nerunāšot, tad atkal runāšot- pats nespēj izlemt nozog logotipu, publiski starp citu atdzistot to( tā samocitā runa par simbolismu ka latvijai jāpalidz atveseļoties), pec tam pēkšņi - nē nē tas nav sarkanā krusta simbols, nu jau krāsas mainām, jāsmejas un tas cinišoties pret oligarhiem? viņam pat plāna naf. un viņa padomnieku plāni izglitibā un pensijās vispār liek matiem stāvus celties. un to visu savarija pāris dienās, kāda tur melnā pr sacerēšana, viņš pats ir staigājoša antireklāma sev
  • 1
  • 6
Vārds
V
Tieši tas jau šobrīd arī aktīvi notiek: gan neAtkarīgajā avīzē, gan neAtkarīgajā Dienā...Melnais PR pret Zatleru iet vaļā pa nopietno.
  • 7
  • 0
vairis
v
ta tie paši sevi apraks, muldoņas var kādu brīdi apmuļķot daļu tantiņu, bet pec tam kad jāsāk darbi darit tad nekā. un šis zigerists pat banānus nedalīs, 3 gadi saeimā pasedes pēc četriem jau neviens par tādu partiju dzirdejis nebūs
  • 2
  • 7
pulkvedis
p
Ja tiek pielaista varbūtība par Lemberga iespējamo izvirzīšanu no ZZS, tad ir pilnīgi skaidrs, ka ZZS uzliek "mīksto" gan tautas vēlmei atbrīvoties no "oligarhiem" ,gan Zatlera ultimātam, gan nākošās Saeimas vēlēšanu idejai un jēgai . Jau tagad partijas faktiski piesaka boikotu ,pasludinot ,ka jaunajos kandidātu sarakstos būs faktiski iepriekšējie purni, tie paši, kuru dēļ bija jārīko vesels referendums ,lai tiktu no viņiem vaļā !!! Attiecībā uz Bērziņu - viņam ir jāaiziet kopā ar šo Saeimu, jo Tautas neuzticību saņēmušai Saeimai nav tiesību uzspiest tautai savu iekšējo vēlmi - neviens deputāts taču netikās ar saviem vēlētājiem un nesaņēma tautas atbalstu tādam Bērziņam. Tikai un vienīgi tad Bērziņš būtu tiesīgs palikt "prezidents", ja referenduma iznākums būtu PRET Saeimas atlaišanu . Tagad faktiski Policijas šefu būtu jāizvēlas pašiem noziedzniekiem, VID - kontrabandistiem ............
Čaks
Č
Neesmu pārliecināts, ka visa tauta tik tiešām vēlas iztikt bez oligarhiem un ir sajūsmā par Zatleru. Vēlētājs (vulgaris) tomēr ir diezgan prognozējams un manipulējams.
  • 0
  • 0
vairis
v
kas ir zatlers lai noteiktu citām partijām ar ko draudzeties? dakteritis pats nevienu lemumu pedejā laikā bez trisreizeja kļudu labojuma pieņemt nevar. tāds pats viesibu ģenerālis kā tu pulkvedis:)
  • 1
  • 6
41
4
Lembergam ir jāstartē! Gribu redzēt mūsu Lenonu (Lembergs) un Joko Ono (Brigmanis) kopā!
Buba
B
Labi būtu, ja Juta "palīdzētu" Lembuskoni pieņemt lēmumu agrāk.
erty
e
davai kandidē tad točna ZZS paliks zem 5% :)
Vārds
V
Tavas prognozes par vidēja vēlētāja spriestspēju ir pārāk pozitīvas...Diemžēl
  • 6
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas