Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs: Loģiskākā būtu SC un ZRP valdība, "lielākos grēkāžus" atstājot opozīcijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pensionāre
p
Es un daudzi tāpāt balsoja, lai atlaistu valdību un nevis Saeimu. Taču lai tā notiktu bija j;abalso par Saeimas atlaišanu, jo tā noteica vēlēšanu biļuteņi.
es
e
lielākie grēkāži jau ir atstādināti, tas esi tu lemberg , slesers . tā ka kauns būtu runāt jo tu vairs neesi nekas to tev vēlētāji skaidri parādija
Kolors
K
Nu ko. Nākamās vēlēšanās Lembis SC premjera kandidats?
LAT
L
Smakojošajam tautietim.. Cik naudas ienāk Ventspils budžetā. Ar kuru Latvijas pilsētu var kaut aptuveni salīdzināt? Tīri zobus pirms runā.
Zobi
Z
te nelīdzēs - smakojošajam jātīra smadzenes.
  • 2
  • 0
Smakojošajiem tautiešiem
S
Divas dienas izdevās pabūt Ventspilī. Perfekti sakārtota pilsēta. Gan padomju laika rajoni, gan centrs, gan ceļi - viss ir perfekts! Skolas, bērnudārzi, jaunas ražotnes. Fantastiski uzbūvētais mazbānītis ar veco staciju replikām Brīvdabas muzejā, ziedu dekorācijas VISĀ pilsētā. Vai kāds var nosaukt kaut VIENU citu Latvijas pilsētu ar tādu sakārtotības pakāpi? Jāpiekrīt puķu andrim - izmazgājiet zobus un paskatieties uz sevi spogulī pirms sākat smirdēt ēterā, latvieši (varbūt smirdīgas urkas, kas pārpratuma dēļ runā latviešu valodā?).
Hm
H
Pretīgi lasīt šādus komentārus. Autors noteikti iedomājas, ka izteica gudru novērojumu, pamatīgi izanalizēja mazbānīšu un puķu stāvokli Ventspilī un Lemberga nopelnu tajā.
  • 2
  • 0
Jūsu
J
komentārā atslēgas vārdi - ''varbūt smirdīgie urkas, kas pārpratuma dēļ runā latviešu valodā?'' Stādāties priekšā, cik zemiskam bija jābūt cilvēkam, kurš šiem smirdīgajiem urkām, okupantiem, kalpoja ar sirdi un dvēseli, uzkalpodamies pat līdz LKP CK loceklim, no katras okupantu tribīnes gānīdams pat ideju par neatkarīgu Latviju? Un pārsvarā runādams krieviski - lai saprastu arī ''smirdīgie urkas'' Un šī izcilā Ventspils ''sakopēja'' uzvārds ir biedrs Lembergs, kurš, ''sakopjot'' Ventspili, ir pamanījies iekopt savā dārziņā 145 apsūdzības sējumus un nedalītu atzinību angļu Karalienes tiesā.
  • 6
  • 1
spunde> švabrakam no Ventspils
s
tavs laiks ir pagājis un iemācies paklusēt, .hūte
^^^
^
Uz briestošās opozīcijas sola HŪTEM apskaidrojies prāts. Loģisks secinājums- vēlēšanu divi uzvarētāji, lai veido valdību. 53 balsis šiem ir. Lai visi strupceļa piesaucēji nevaimanā. Paskatīsimies, kas iznāks. Visticamāk gan ap Vasarssvētkiem vēlēsim jaunu parlamentu.
eksperts2
e
viņiem kopā ir 53 balsis, spējīgi premjera un visu ministru kandidāti, kāpēc viņiem vajag par premjeru Dombrauski un koalīcijā Vienotību??? LAI PARĀDA KLASI POZICIJĀ.
nataša
n
Vecais nožēlojamais klauns.
pr
p
Tavs lielākais grēkāzisāzis Augulis nogulēja Air Baltic sabrukumu, pareizi Zalrers teica- sēdiet mājās..
w
w
«Savā laikā nevienu būtisku lēmumu nepieņēmušais, allaž ar sirēnām braucošais, Ls 40 000 dīvānus slepeni pērkošais, uz Krievijas uzbrukuma piemeklēto Gruziju no olimpiskajām spēlēm nebraucošais, aploksnes ņemošais, četrus gadus oligarhus ne ar vārdu nepieminējušais Zatlers piepeši ir kļuvis par tautas varoni? Es apsveicu vēlētājus un noliecu galvu gudrās izvēles priekšā,» intervijā laikrakstam Diena sacījis reklāmas speciālists Ēriks Stendzenieks.
Barons fon Kampenhauzens (no Kūduma
B
Zatlera visus grēkus atsver viens vienīgs viņa darbs-Vienotības un ZZs atraušana no siles,kurā jau viņi bija iekāpuši ar kājām!
  • 1
  • 2
mazohists
m
Tieši tā, Herr Aivar, Vienotība ir tā, kas bija pozīcijā, tāpat kā ZZS, pirms Valža slavenā pēriena Saeimai. Un tagad Vienotībai nevajadzētu tēlot nevainīgo dievgosniņu vai Žannu D Arku, bet- būt priecīgai un pārlaimīgai, ka Valža kungs vispār viņus uzlūdzis uz varas deju!
eg.
e
Saeima tika atlaista, jo pēc savas būtības tā bija rīcībnespējīga. Un ento miljonu ieguldīšana AirBaltic, nezinot patiesos īpašniekus un zaudējumu apmērus, to tikai apstiprina. Es personīgi tādu Vilku pie valsts finansēm pat tuvumā redzēt negribu. Ja viņš palielina budžeta izdevumus par 20% (no 4.0 uz 4.8 miljardiem) un tā kā zombijs bola un neko nevar paskaidrot, kas tādam ko meklēt valdībā? Visvairāk žēl VL, ka viņi atkal izrādās lieki, bet Vienotībai jau toč bija neskaitāmas iespējas kaut ko darīt.
  • 0
  • 0
Zuka
Z
Sen neesi pērts, ka smadzenes atmiekšķējušās? Saeima tika atlaista, jo nobalsoja pret kratīšanu Šlesera mājās. Pret balsoja TP+LPP+SC un puse no ZZS. Par balsoja Vienotība un VL+TB. Kāpēc Zatleram būtu jāiet valdībā ar SC AAA un KK atbalstītājiem, bet ne VL?
  • 1
  • 1
Ventspilī runā,ka
V
...kas ir Lembergs?
Lelle
L
Puzes kroplis maisās kā $ūds pa putraimiem...būt labāk domājis kā sēdēs un suharus kaltējis...
toVārds
t
Jums taisnība. Iespējams, Lellei vajadzēja izteikties savādāk - morālais kroplis.
  • 1
  • 1
Vārds
V
Neviens mēs nevaram garantēt, ka kādreiz nepaliksim par kropli. Nepiesauc sev nelaimi!
  • 6
  • 0
anglis
a
Lemberga kungs,ar nepacietību gaidām vizītē Anglijā. Spriedelējot , nenokavējiet lidmašīnu.Taupiet spēkus.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas