Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 8. jūlijs
Adele, Antra, Ada

Lembergs: SVF uzspiež no sociālā viedokļa kriminālu politiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
KLM
K
Vai dies, kas par valsti - smagos kriminālnoziegumos apsūdzetajam atļauj izteikties par kriminālu politiku.Gandrīz tas pats, ja izvarotajam tiesas zālē atļautu spriedelēt par nevainības priekšrocībām sievietēm, kuras pirms tam pats izvarojis.
gm
g
"Varbūt ne precīzi tā, bet pamatdoma tāda bija ." ------------------------------- Ja runājam par aicinājumiem šaut un arestēt, tad, palūgšu, izvairīties no improvizācijām. Pašmērķīga šāda rīcība man liekas noziedzīga. Ja runājam par Latvijas punduroligarhiem, tad arī par viņiem nekad neesmu tā domājis vai aicinājis. Nedomāju, ka man vai kopējam labumam nāks par labu fakts, ka kāds no viņiem vienkārši tiks iebāzts cietumā. Tā ir bijusi vienmēr man nostāja. Ir jāvalda likumam. Smagākā problēma ir tā, ka šie vīri ar savu naudu ir pamanījušies ietekmēt gan likumu rakstītājus, gan tiesībsargājošš iestādes līdz pat augstākajiem vaditājiem. Par manu rakstību - sanāk bieži mainīt datorus un ja ir iespējams, tad pie izdevības cenšos lietot latviešu valodas diaktriskās zīmes.
jautājums
j
Varbūt ne precīzi tā, bet pamatdoma tāda bija . Pie viena no Dienas komentāriem Ozoliņa vai Raudsepa.. Un gan jau atceraties pats...Pameklējiet ! Jums šodien ar tāds neierasts rakstības stils ... Garumzīmes, mīkstinājumi... Un savus komentārus neatceraties...
gm
g
"Es atsaucos uz Jūsu komentāru, kas sākās tieši ar šiem vārdiem I have a dream. Un kur visi tika arestēti un notiesāti un..." ----------------------------------------------------- --------------------------------- Es vēlētos atcerētos to komentāru, kur precīzi tā aicināju. Pretējā gadījumā man būs jāaizrāda par melošanu.
tara to jautājums
t
Paldies par veseliigo kritiku! Centiishos njemt to veeraa.
jautājums
j
Nū....Laiks rādīs... Un Jums jau tur UK labāk redzams... Nū... ir jau tāds pablēdīgs, bet Latvijā. Jūs tik kristākgodīga, bet UK...Nu nav pasaule ideāla ! p.s. Un, ja Jums ir labi padomi, ko tad slēpjat ? Jo bez diezgan didaktiskas citu pamācīšanas, neko citu es jūsu komentāros neesmu pamanījis....
tara to jautājums » tara to
t
Atkal aizmirsu pierakstiit niku... Saulstarinj, neesmu teikusi, ka neatgrieziishos Latvijaa. Bez tam atgriezjoties pie juusu iepriekssheejaa teksta, tas bijaat juus, kas ieteica man palikt kur esmu, jo : Es baidos, ka šeit priekšā stāv patiešām nopietni pārbaudijumi. Bailes ir slikts padomdeveejs. Esmu paarliecinaata, ka juusu prognoze nepiepildiisies. Latvija turpinaas mieriigi un klusi dziivot taalaak. Galvenais, lai kaadi karstgalvji nesaaktu maasliigi radiit shiis gruutiibas. Ja juus paliidzeesiet saviem liidzcilveekiem, es paliidzeeshu saveejiem, tad kopaa tiksim no kjibelea aaraa. Izteikt savu viedokli un pamaaciit ir divas dazjaadas lietas. Bet ja kaadam ir labs padoms, kaa riikoties, tad tas ir zelta veerts. Visi nekad no Latvijas aizbraukt nevar, bet tie kuri aizbrauks, var ieguut labu dziives pieredzi. Taapeec es daudz neuztraucoties par aizbrauceejiem. Atgriezjoties vinji uz daudzaam lietaam skatiisies savaadaak. Kokam vienmeer ir divi gali. Lembergam gan neticiet, vinsh ir bleedis. Lai jums jauks vakars.
jautājums » tara to 20:58
j
Saulstarinj, neesmu teikusi, ka neatgrieziishos Latvijaa. Bez tam atgriezjoties pie juusu iepriekssheejaa teksta, tas bijaat juus, kas ieteica man palikt kur esmu, jo : Es baidos, ka šeit priekšā stāv patiešām nopietni pārbaudijumi. Bailes ir slikts padomdeveejs. Esmu paarliecinaata, ka juusu prognoze nepiepildiisies. Latvija turpinaas mieriigi un klusi dziivot taalaak. Galvenais, lai kaadi karstgalvji nesaaktu maasliigi radiit shiis gruutiibas. Ja juus paliidzeesiet saviem liidzcilveekiem, es paliidzeeshu saveejiem, tad kopaa tiksim no kjibelea aaraa. Izteikt savu viedokli un pamaaciit ir divas dazjaadas lietas. Bet ja kaadam ir labs padoms, kaa riikoties, tad tas ir zelta veerts. Visi nekad no Latvijas aizbraukt nevar, bet tie kuri aizbrauks, var ieguut labu dziives pieredzi. Taapeec es daudz neuztraucoties par aizbrauceejiem. Atgriezjoties vinji uz daudzaam lietaam skatiisies savaadaak. Kokam vienmeer ir divi gali. Lembergam gan neticiet, vinsh ir bleedis. Lai jums jauks vakars.
Ventspils Muļļa
V
varbuut Diena sagatavotu arii Oderova viedokli par dižķibeli , gan jau viņam buutu kas sakaams degvielas iegaades jautaajumos , proti , kaa to paardabuut paar robežu bez muitas , jo iemaksaajot privaatkontaa ( zinaamai personai) 7 santiimus par litru tomeer sanaak bizness, ā , bet tas jau ir aiz resteem , bet Lembe veel paarbauda prokuroru pacietiibu....
jautājums
j
Es atsaucos uz Jūsu komentāru, kas sākās tieši ar šiem vārdiem I have a dream. Un kur visi tika arestēti un notiesāti un... Un kas bija variācija par MLK slaveno runu. Mana vīzija atšķiras par Latvijas nākotni atšķirās no Jūsējās.
jautājums
j
Jums jau izgāza ? Lai nāk... Bet vai palikt vai nepalikt'ar savu tautu un savā Dzimtenē grūtībās un pārbaudījumos ir katra pilsoņa brīva izvēle un brīva griba. Katra ! Paša ! Jums pašai ir jāizdara sava izvēle ! Tikai, ja paliekat UK, tad morālu tiesību pamāciet Latvijā palikušos Jums nav . Vispār esmu diezgan skeptisks par pamācītājiem,kas paši nebūt nav gatavi saviem ieteikumiem sekot. Tā ir izcili liekulīga pozīcija Es nenosodu latviešus, kas dodās peļņā uz ārvalstīm,lai nodrošinātu bērniem pieklājīgus dzīves apstākļusBet, ja izbrauks visi.... gm nedzīvo Latvijā , Jūs UK, bet pamācīt citus dzīvot Jums gan bezgalīgi patīk...
nu gan
n
zini,riņķī apkārt,tu esi visai aprobežots.Neviens TP nav uzskatījis par eņģeļiem,bet iepretim jaunlaicēniem ,vismaz nav liekuļi.Vienam var patikt lembergi,šķēļi...citam rubiki,krīgeri.Tomēr vajadzētu klausīties ko katrs runā un kā runātais saskan ar darbiem,pēc tā arī vērtēt.Lāidz šim tiešā veidā neviens par tautu īsti domājis nav.tomēr visvairāk riebjas jaunlaicēnu liekulība un cinisms,neprasme strādāt,bet citu gānīšna nepārtraukti.
nu gan
n
e2,tu dīvaini spried.Par Lemberga ļaunumu man nav skaidrības,bet par dombrovska godīgumu un rūpēm par taurtu arī nav lielākas skaidrības.Gudrs valstsvīrs gan viņš noteikti nav.Par jaunlaicēnu daudzkosību nekādā gadījumā neesmu sajūsmā.Tad jau Tautpartijiešu lielrūpnieciskā aizstāvība būs dauds patiesāka un godīgāka ,vismaz no rūpnieku viedokļa.
tara to jautaajums 19:07
t
Atvaino jautaajums, ieprieksheejais koments ir domaats tieshi tev. Shie ir tavi vaardi, kurus tu izteici 19:07. Palieciet vien kur esiet ... Es baidos, ka šeit priekšā stāv patiešām nopietni pārbaudijumi. *** Sheit ir mana atbilde: Juus jau ieprieksh mani saucaat par drosmiigu un aicinaajaat braukt uz Latviju, jo UK varot iztikt bez manis (lai tu dodas citi, nnn2, piem.), bet luuk Latvijaa pashlaik esot vajadziigi drosmiigi cilveeki!!! Bez tam juus gribeejaat noskaidrot, kada ir mana pilsoniskaa poziicija. Bet nu peeksnji juus esat mainiijis savas domas. Bez tam Lembergs jums ir autoritaate?! Man jaasaka godiigi - juus esat viltiigs. Tieshi shii rakstura iipashiima piemiit arii Lembergam. Aciiredzot tas ir juus vienojoshs elements. Nezinu, par kaadiem kautinjiem iet runa, bet ja juus esat viens no tiem, kas musina uz vardarbiibu, tad riskeejat ar to, ka pie juusu durviim pieklauvees Droshiibas policija. Jaa, starp citu, vinji vairs neklauvee, bet izgaazj durvis...
nu gan
n
jā tere tere, tu pavēro, ko un kā dara igauņi un ko tu pats.Nebūs neviens ko lamāt ne lembi ne šķēli.Visas dusmas varēsi izgāzt uz sevi un saviem stulbajiem,izlaistajiem bērniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas