Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +20 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Lembergs "Vienotību" salīdzina ar vecu konservu bundžu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Sniper'sEye
S
Kādēļ lai Lembergs nebūtu labs premjers? Vismaz būs labāks par tiem, kuri bičoja no viņa naudu -- kurš sev, kurš partijām -- iekļuva Saeimā, kļuva par ministriem un premjeriem, kā JēLīši un Repše, bet taisa vienīgi ziepes. Loģiski un korekti varētu iebilst, ka Lembergs līdz šim vadījis vienīgi nelielu pašvaldību. Tomēr Ventspils dzīvo un izdzīvo, arī bez naftas trubas, un mazliet turpina at''istīties. Gailis ir uzcēlis dažas mājiņas vienīgi sev. Krasts -- neko. Kalvītis pelnās ar spēlēšanos un pat hokeju nemāk bez valsts potēm attīstīt. Šķēle vispār karikatūra, pat Ulbroku nespēju sakārtot, kur vēl valsti pat trijos piegājienos. Un kur vēl slavenie, zemu lidošie fizikas autsaideri & lūzeri -- Godmanis, RePšiks, Dombrovskis! Ambiciozi plikadīdas ar nesegtām ambīcjām un neapskaužamu sataisīto ziepju, s*du un nacionālu traģēdiju vērienu!
Janis
J
Da ko jus apliekat to Lembergu,blin vareetu padomaat ka tas kas tagad un pirms tam notika un notiek Lv.ir vina roku darbs,,blin atveriet acis skaugi un viszinji,cik zinu tad lamaat par cietumnieku un saukt par zadli var cilveeku kursh ir notiesaats un atrodas cietumaa ar tiesas spriedumu,cik atceros tad visa taa smuce ap A.L. sakas tad kad paradijas zinja par vinja velmi sakt stradaat lielajaa politikaa un tur uzreiz bij skaidrs,ja A.l. naks pie varas tad loti daudziem tas butu vakars uz ezera vai arii restota saule uz ilgu laiku,taa luk,,,,,kautkas ir jamaina visaa shai lietaa un par labaako risinaajumu es uzskatu butu A.L. ieveleshana premjerministra amataa!!!!
Sniper'sEye
S
Ja Vienotībā domā startēt RePšiks ar savu skaļrunīti Dombrovski un Vienotība to iecerējusi pieļaut, uz manu un manu loģiskāko paziņu balsīm lai necer! Var formā nepiekrist Lembergam par bundžu, tomēr tāda Vienotība būs vismaz dzimumloceklis, kuru stāvus tur prezervatīvs. Ja gribatr vēl vienu partiju, ar kuru tiks glābtie zviedru ieguldījumu nekaunīgas zviedru valdības rezultā un vēl nekaunīgākie pašmāju rākšreksisti, tad nu i na-a-a-agig tādus konservus un eirodaiktus.
KLM
K
Jebkura idiota izteikumos var atrast patiesības graudu..... ................................................ ............................................................ ... Vai dieniņ, tad jau idiotam Hitleram taisnība, saucot - sitiet poļitrukus! Ārprāts....
KLM
K
Jautāts, kā šajos medijos viņa skatījumā tiek nodrošināta Vienotības kontrole, A.Lembergs teica: ''Caur cilvēkiem" ................................................ ............................................................ ........................................ Sarkanā konservu bundža, kurā paslēpies poļitruks, izcili kautrīgs izteikumos - aizmirsa pieminēt stipendiātus..viņam tā pirmā dzirdēšana..
sandris
s
Valmierā Šķēle pienu,krējumu taisa no pulvera!Re,kāds glābējs atradies!Gundara Bērziņa fermā gočas slimas,vet.dienests piever acis!Kas notiek mūsu valstī?
janka
j
Drīz sāksies TERORS pret valst izlaupītājiem ,trīs A raus pie kokiem!Tas gan nebūs labi,bet ko padarīsi- paši pelnijuši,ilgi ņirgājas par tautu!
Ivars Graudums
I
Par taadiem jaunbagaatniekiem kaa Lembergs un Shkeele es nebalsotu. Vinji ir pieraadiijushi tikai to, ka aatri speeja kljuut bagaati. Valsts vinjiem bija otraa vietaa. Bet mums, latvieshiem ir arii taadi politiikji, kas nav bagaati, kuriem varbuut ir tikai vienas lauku maajas, bet laba izgliitiiba un goda praats, par taadiem var veeleet. Ja atradiisim pareizos valstsviirus, tad viss buus labi!
Lems
L
Cik noprotu šeit savācies viss Latvijas politisko speciālistu zieds, tad man viens jautājums kur Jūs visi esat , kāpēc ne Saimā un valdībā, es labprāt par Jums balsošu. Tikai parādieties, lai var apskatīt Jūsu varenību klātienē, gudri spriedelēt netā par to kas noticis var jebkura sētniece, bet Jūs taču esat speci. Lembergam būtu labāk paklusēt , jo ja kāds ir veca bundža tad šāds apzīmejums tieši atiecās uz pašu hūtes īpšnieku. No kpmpartijas izaudzis, naftas dolāriem uzbarots nu kļuvis par Latvijas glābēju, ļoti jauki. Tikai vairs nav trubas maģisko dolāru, kas spēs visas Lemberga idejas balstīt un ļaut solījumiem piepildīties. Tāpēc Lemberga kunga runas par nākšanu politikā ir saistītas tikai un vienīgi ar velmi vēl paslaukt Latviju uz tās iedzīvotāju rēķina, kā to plāno darīt arī šā kunga līdzinieki.
pretīgais Āksts
p
pats sazadzies sev un bērnubērniem, bet par citiem gudri irš
ss
s
Jebkura idiota izteikumos var atrast patiesības graudus...
Lelle
L
Mūs visus gaida vēl riktīgs cirks. Atnāks jaunie pie varas, bet viss jau nozagts, nav vairs ko grābt, un nu šie ķersies ar joni vecajiem zagļiem pie rīklēm, lai sazagto atņemtu. Tad gan Lembergs u.c. īsti ieraudzīs, ko nozīmē veca konservu bundža.
Lelle
L
zvirbuli, zvirbuli kad ņemsi sievūūū... rudenī, rudenī ap kāzu laikūūū... zvirbulis paņēma bundžiņu dancot... bundžiņa izlaida nabagam garūūū... ai, ai,ai, ai...
riņķī apkārt
r
Un, kas tie par mistiskiem "jaunajiem", kas viņi ir? Ilustācijai - kādus 60 uzvārdus lūdzu, tā, lai jaunajā Saeima būtu strādāt spējīga tad, kad mēs viņus visus ievēlēsim. Pat to, ka neviens no viņiem nezgs, ka jebkurš no viņiem būs strādāt spējīgs -tas nav jāpierāda. Tā ir aksioma, jo tā tam ir jābūt :)
Tobias K.
T
Nu kā man patīk tas liliputs,viņam viss tik maziņš,arī smadzenes.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas