Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +6 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Lembergs: Vilnītis viens gluži kā Dons Kihots cīnās ar sorosiešu vējdzirnavām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
w
w
sorosieši un šie bijušie komunisti - viena nelabā divi dēli(iespējams, ka paši to nezina- jo procesā ir tikai bandinieki). Abiem mēķis ir viens- tikai ļaužu muļķošanai un it kā izvēles iepēju radīšanai ir pretnostatīti.Muļķa politiķīši domā, ka ir pretējos uzskatos un nometnēs ar saviem opozicionāriem un daudz gudri runā un ņemas- taču nelabais augšā ņirdz- kamēr it kā varas apstulbotie lejā ecējas savā starpā un nekas jēdzīgs nenotiek- šādā saduļķotā ūdenī ir viegli savas rebes grozīt.
ūsainis
ū
Pilnīgi pareizi , šo kokas šņaucēju ilzi sen jau baro pasūtījumi no malas! Pretīga vecene!
nevajag strādāt grūti
n
bet gudri un godīgi
hugo
h
Kā tas āksts ir apnicis ar to Sorosu . Kas tā par tādu dīvainu vienpusēju mīlu ? Ir taču tik daudz jauku sieviešu , bet šm tik Soros un Soros ...
kurš Juhans tu esi?
k
Vai neesi tā "slavenā" saksofonista dēls? Tagad "piestrādā" par pakalpiņu lielākajiem Latvijas tautas apzadzējiem?
pamela
p
Cik nožēlojams plānprātiņš. Atpalicis attīstībā vismaz par 21 gadu un turpina dzīvot PSKP ideju murgos.Vai tu re - Vilnītim vienkārši jāpatriec Strīķe,Vilks u.c.Man šķita,ka to varēja darīt 20.gs.un TAGAD Ventspilī,kur varu sagrābis vietejais mafijas Krustēvs! Iesaku tādā pašā garā patriekt Lembi no Saeimas,kur viņam NAV vieta,jo viņš grauj valsts pamatus!Jāpatriec arī no Ventspils domes,jo ir aizdomās turamais liela mēroga zaglis.Lembis ir JĀPATRIEC vispār no tuvināšanās politikai.Jebkuram no valsts dienestā esošajam Karļika atbalsts ir kā SPID zīmogs uz pieres,jo GODĪGS cilvēks NAV savienojams ar to morālo komunistu-kropli. Pie morāliem kropļiem pieskaitu tos no vēlētājiem ,kuri balso par krimiķi no Ventspils.Tapēc jau valsts ir tur kur ir,jo valstī SOLO dzied TIKAI krimināli elementi ,ne VALSTSVĪRI.
Juhans
J
Lembergs ir sakārtojis Ventspili. To visa Latvija zin un par to apskauž ventspilniekus, kuri nu vienreiz dzīvo sakārtotā pilsētā.
standzinieks
s
Soross ir ziedojis un ziedo lielas summas Latvijas izglītībai, mākslai un labdarībai. Ko ir ziedojis Lembergs?
ES
E
Kas boļševikiem bija "kontra", tas jaunlaiku kampējiem ir "sorosieši". Ja kur kas notiek ne pa prātam- pie vainas sorosieši. Vārdā nenosaukti un tāpēc vēl jo briesmīgāki, jo VIŅI IR VISUR! Šausmas!!!
Es
E
Don Gandon!
lola
l
Nu, nav jau viens, ja pats hūtainis aiz muguras. Turklāt ar visu, tā teikt, infrastruktūru: avīzes, raidlaiki un nauda, nauda, nauda...
KLM
K
Viņš nemurgo viens - kopā ar otru pakalpiņu Brigmani !
Valdis
V
Izbijuša Ventspils kompartijas sekretāra un padomju noziedzīgā okupācijas rezīma pakalpiņa murgi!
Kārkliņa
K
Diena pieder Lembergam , Šķēlem .Šleseram , caur Roulendu ģim. uzņ. vada Koziols . Tātad mīļie rakstītāji ziniet , ka parādīsies dauzi raksti un intervijas pret Vienotību . Uzņēmums strādā viņu interesēs, blefo un muļķo tautu . Iesku Dienu nepirkt un par tām rakstītām muļķībām daudz nešūmēties , bet saprast īsti , kas ir kas.
Kārkliņa
K
Nojūdzies ir šis cilvēks ar SOROSU . Ko tik neprasa , tad tikai arī viņš lielā mēroga ir vajnīgs , par to jau nekas.Sorosieši vajnīgi , ka neļauj rīkoties un turpina izzagt valsti . Viens blēdis un blefotajs . Citu jau neko no viņa nedzird , visi ir Sorosieši . Komunistu vecais triks , pie visa bija vajnīgi kapitālisti , tagad sorosieši , bet to ka mūsu pašu vietējie zagļi izlaupija Latviju

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas