Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā 0 °C
Daļēji apmācies
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Lembergu premjera amatam izvirza arī Zaļā partija

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Aivis
A
Tagad skaidrs kam Aivars no rokas ēd:)
pilgrim
p
Esmu skatījos daudzas intervijas ar Lembergu, lasījusi ko viņš raksta par ekonomiku un politiku, un man sķiet, ka viņš ir no nedaudzajiemn Latvijā politiķiem, kurš NAV Eiro- sociālists. Viņš arī tiešām ļoti labi orientējas ekonomikā, bet žēl ir tas, ka Latvijā cilvēki bieži vien neatšķir sociālistiskās programmas, un kā'du ļaunumu un postu tās nes jebkur pasaulē- labs piemērs- Grieķija. Lembergs ir pret smagajiem nodokļiem, ko pilsoņi maksā valsts aparātiem, un valsts aparāta birokrāti to sadala sociālās programmās. Cik es saprotu, tad Lemberga domas ir, ka vajag ļaut cilvēkiem pašiem iespēju rīkoties ar savu naudu- lai valsts aparāts nav tas kas spēlē labo mammu un papu, ko kura tiek prasīta atļauja, kā tērēt savu naudu, kā arī gaidīt, kā caur sociālām programmām izsniegs viņiem kā ''kabatnaudu''. Lemergam ir kapitālista domāšana, tāpēc tie cilvēki Latvijā, kas ir pieraduši pie sociālistiskās sadales domāšanas, viņu nekad nesaprat''is. Latvijas cilvēkiem nav tiekšanas pēc personīgās brīvības un neatkarības, bet gan pakļaut sevi valsts aparātam un tās struktūrām. Un tas ir viegli panākams caur ''sociālām programmam'' protams, ka pilsoņiem tādā veidā nav nekādas iespējas kontrolēt, kur viņu iemaksātie nodokļi paliek, ja vienmēŗ būs atrunas par visādiem projektiem, kas tiek darīti ''tautas labā'' kā jau vienmēr to sociālisti ir darījuši, lai turētu pilsoņus atkarībā un nabadzībā.
J.Biotops
J
Kā es mīlu visus za(g)ļos, partijas, kustības un aktīvistus.
Lelle
L
Kā viņš no cietuma varēs vadīt valsti?
sencis
s
Lutausis par oberu lol
Kaktuss
K
Vai var aizrīties ēdot zemenes?
Kaktuss
K
V
borcinsh
b
iznaak ... - ka "mazajie zagli izvirzija Lielu zaglu" ! jo neviens normals un godiigs "neizvirzis" zaglu ( vienalg kura amataa ! ) . Loti negribas ja Latviju, kaut viens un kaut kad - Eiropaa, sauks par zaglu valsti !!! PS:" pateic man, kursh ir tavs premjers, un es pateikshu, kas taa ir pa Valsts "
Tutuks
T
Tipa ar kukuli atnaca pie Lemberga. :D
perestroikas "sasniegumi&
p
Komentu dzeshana reformetas Lpsr informacijas portalos nespes glabt okupantu atnesta noziedziga marxistu rezhima rokaspuishu -komunistu un chekistu organizeto bandu("partiju")dzemdeta meligimafioza 4 maija rezhima galu.Shis kremlim padotas bandas ir smagi stradajushas pedejos 20 gadus musu dzimteni atbrivojot no "fashistiem",un "atmaskojot" "ljauno demokratiju" kas apspiezh komunistu gangrenas "tiesibas" uz korupciju. ddd
latvietis
l
Tieshaam slimaa Latvieshu tauta.Lielais Vilis pareizi nosauca sho zemi. Zagli par premjeru- cirks . Aciim redzot gatavojas kolosaala Valsts izagshana, taapeec jau amatos jaabuut istiem cilvekiem.Vai tishaam shie kumeedinu taisiitaaji nebaidaas , ka arii Latvijaa var rasties savs Robin Huds, un saak vienkaarshi atshaut shos zaglus.
KLM
K
a ko? Lembega bijušais elks Ļeņins tak arī izsēdējās pa katorgām! Varbūt gribat pateikt ka Lembergs sliktāks par Ļeņunu? Lembergs vismaz hūti nēsā, a ko Ļeņins - sūds žoķeni....
durkas kļūda
d
Puzes basketbolista faniem pamācoša filmiņa par citu viņu elku -Lukašenko
zigis
z
Hāāāā Smagos noziegumos apsūdzēto par premjeru.Anekdote.
brigada
b
Nu kapec Lembergs ?! Haritonovs tacu labaks ! Spes vel labak visu noorganizet- ar Krieviju utt. Eu, izvirzam Haritonovu! Ja kurs nezina- tas bija kaut kada aso zenu grupejuma barvedis (nu galu gala, kada starpiba- toties kada rezonanse starptautiski, visam ES, ASV un citiem mulkiem paradisim, ka mums ir savs, no parejas cilveces atskirigs viedoklis un cels !)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas