Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Līdaka: no sēņotāju un ogotāju karšu gūtajiem līdzekļiem varētu labiekārtot mežus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ari...
a
Kā aizgāja uz saeimu tā ar prātu vairs nedraudzējas!!! Un es par viņu vēl nobalsoju un + ievilku!
ari...
a
Varēt piekrist ka tie ogotāji un sēņotāji neprot aiz sevis savākt, nav jau žēl ka Tu lasi, bet neesi cūka, kur pēc tam ir man ir jātīra un jākopj lai nākošgad šie atkal varētu braukt un lasīt, bet par nodokli - galīgi garām ideja
lauma
l
Kādus mežus labiekārtosiet? :D - vot pamuļķīši drīz jau mežu namaz vairs nebūs, varētu padomāt, la Latvijas valsts meži naudas pietrūkst :D Sēņotāju,ogotāju karte:D - apmācības arī kaut kādas būs jāiziet? :D Par ideju Tev Līdaka ar Beku pa degunu
Minna
M
Ārvalstīs var iet ogot pat privātpersonu mežos, jo dabas veltes pieder visiem... tikai ne Latvijā! No kurienes šādas absurdas idejas!???!! ??
nu
n
LVM spnsorē par taadaam naudaam un taadus pasaakumus. ne jau tos populaaraakos , kaut vaij - kas tur bij ar Slaktera uudens komandu. un otkatus jau nu ar tur taisa nemazos....
ak vai
a
karte ogošanai un sēņošanai - ?!?!? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mamma mia.... elpošanas nodoklis būtu vienkāršāk - uzreiz visiem! ;)
e.s.Blofeld
e
Man atkal liekas, ka mežus jāsakārto uz Latvijas valsts mežu peļņas rēķina.
Ēriks
Ē
Patērētais skābekļa daudzums valsts teritorijā arī ir nozīmīgs - neskaitāmi milijoni kubikmetru gadā. Ieviešot kādu karšu sistēmu varētu elpot ar lepnumu, izbaudot un ar pilnu krūti. Par iegutajiem līdzekļiem, varētu ieviest kādus publiskos parciņus, soliņus un stādīt kociņus, lai elpot būtu vēl baudāmāk, brīvāk un patīkamāk. Šādas karte būtu piešķiramas par maksu ar bērna dzimšanas brīdi. Kā novērots, mazie rakari reizēm pat elpo biežāk un straujāk nekā pieaugušie. Maksu par bērna elpošanas tiesībām būtu sedzama no bērnu pabalsta. Savukārt ārvalstu pilsoņiem elpošanas kartes valsts teritorijā būtu pieejamas lidosta "Rīga" terminālī, vai savlaicīgi iegādājoties internetā. Pilsoņiem, kuri sansieguši pensijas vecumu, elpošanas kartēm nepieciešamos līdzekļus būtu iespējams atvilkt no ikmēneša pensijas, vai kā vienreizēju gada maksājumu. Būtiski ir izvērst diskusiju, šāda vienreizēja maksājuma apmērs. Sākotnēji varētu piedāvāt veikt maksājumu mēneša neapliekamā iztikas minimuma apmērā vai vienas minimālās mēneša pensijas apmērā. Tomēr kā zināms mīnuss šādam piedāvājumam uzskatāms, ka tādā gadījumā personām, kuras sasniegušas pensijas vecumu būtu jāiztiek tikai ar 11 mēneša pensijām gadā. Būtiski atzīmēt, ka šāda gaisa patēriņa maksājuma kārtības izstrāde nepieciešama, pamatojoties uz Eurostata pieprasījuma bāzes.
KLM
K
okupanti visas sēnes pārkrāsos sarkanās mušmirēs - pa visu Eiropu nešķīsti bļaus - visus šos izindēt gribot mēs
Valdis
V
Padomju okupantiem vispār būtu jāaizliedz staigāt pa Latvijas mežiem.
Ui,
U
ka nenoraujies pa žaunām! Lai gan... bezdarba problēmu tā varētu atrisināt - aiz katra piektā desmitā koka nostādot glūnētāju naudas iekasētāju no tantukiem, kuras aiz gara laika blandās pa mežu, kādu odziņu, sēnīti meklēdamas. Valstiski domā līdakas, neko teikt!
VIENTULAIS VILKS
V
Stulbeni,atdodkritusos kokus purvainas vietas par letu nauduun nauda naks criezdamas.Atver acis.
kurzemnieks
k
Vajag, vajag "seenju" kartes, protams, ka vajag! Un veel "gaisa kartes" vajag ieviest, kaa nekaa visi teereejam veertiigo resursu! Un, pats galvenais, neaizmirsiisim arii "gaazu kartes", daargie tautieshi - katram skaitiitaaju pie peecpuses un uzlikt TAADU nodokli par gaisa maitaashanu, ka nu tik! Uzreiz dziive saaks iet uz augshu! Nez', ko muusu gaadiigie valdiibas kungi un madaamas veel izdomaas....jo diena, jo jauni murgi.
Jāā...
J
Pēc līdakas pavēles,Ingemār,aizver žaunas!
ivs
i
Re, vēl viens iniciatīvas pilns idiots.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas