Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 28. septembris
Sergejs, Svetlana, Lana

Līdaka: Zatlers mūs ir nostādījis sarežģītā situācijā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
PRET ATLAIŠANU!
P
Zatlers ir zaudējis momentu, zaudējis iniciatīvu un autoritāti... domāsim vislabāko, ka viņš vienkārši neprot izmantot momentu... viņs savu kapitālu ir izlaidis no rokām, un zem šādiem apstākļiem, ar to ka jaunā valdība būtu vēl sliktāka par veco, ir labāk paturēt šo veco cik ilgi vien varam. Balsosim PRET atlaišanu!
Ha=ha
H
Ak, amats, ak valodas prasme! "Zatlers mūs ir Nostādījis sarežģītā situācijā". Nez kas tie Mūs(i) ir(a), ko Nostādīt var?
janifer
j
pirms komenteeju neaizgaaja vai atkal kgb atpakalj
fakts
f
Es ceru, ka Visu Latvijai veiksies. Latvijai ir vajadzīga uz sociālā taisnīguma principiem orientēta, morāli tīra un mēreni nacionāla partija.
Diks
D
Jā Līdakas kundze es balsošu par Visu Latvijai un Raivi Dzintaru, jo mediji Latvijā pie kuriem pieskaitāms arī radio nedarbojas latviešu interesēs tie nav Latvijas mediji tie kalpo naudas maisiem vai ir pārdoti svešiniekiem, kas lobē savas nācijas intereses Latvijā, atstumjot pamatnācijas latviešu interses, tā kā es šajās vēlēšanās balsošu par Visu Latvijai, varu pateikt, ka 10.saeimas vēlēšanās balsoju par ZZS, bet tie izrādījās savas tautības latviešu interešu vai precīzāk savas nācijas nodevēji.
Bite
B
Iegāzis, meitenīt, pamatīgi iegāzis. VARA KRIETNI PAVIRZĪSIES UZ KREISO PUSI. LATVIEŠIEM VIEN ATLIKS MĪTS PAR LAIMES LĀCI (lasi -stipro roku ar muļķīgo visas tautas vēlētā prezidenta ideju).
cilvēks
c
Kā būs tā būs, tikai man nav saprotams, kādēļ par visādiem ekspertiem un gudriniekiem tik aicināti visādi"urkas", vai tad Latvijā citu nav?Ar to gribu teikt, ka gribu zināt, kas ir Līdaka un kāpēc man jātic tam, ko viņa saka?Atceros visādas darbības TV sakarībā,tādēļ arī vērtējums-lai iet sēņot....
???
?
Līdakas kundzei, liekas, nav skaidrs, ka tikai sarežģītās situācijās parādās cilvēka īstā seja.
zoo
z
Atradusies vēl viena LĪDAKA, kas tautai pūderē prātu. Būtu izmantojusi iespēju paklusēt.
Forši
F
Tas ir ļoti labu, ka esam sarežģītā situācujā nevis bezcerīgā. Kolosāli!
ko vāvuļo
k
Kādā situācijā nostādījis, beidzot var redzēt, kad tautai apnikusi tā tukšā vāvuļošana un V.Zatlera pusē bez jebkādām reklāmām un naudas izsviešanas ir daudz no tautas piekritēju !!!!!
haha
h
Nav saprotams, kāpēc tiek dota tribīne katram, kas šaubās. Ja nav atbildes, lai vispirms tiek galā paši ar sevi, bet nē - savas šaubas jāpaziņo visai pasaulei.. Visdrīzāk tieši te parādās tā mediju "neitralitāte". Sēj baumas, sēj šaubas, lai tikai vairāk būtu to, kas neko nedara bet tikai vāvuļo.
fricis
f
jeruzalemes dedzinātāja neko nepateica, jo nezina ko teikt, varētu likt vienlīdzības zīmi ar pončiku aneti
Ivars Graudums
I
Gan jau buus labi!
Vērotājs
V
Autorei - nav svarīgi, kā jutīsies viena vai vai otra partija, galvenais, kā jutīsies TAUTA!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas