Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +10 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lidmašīnas personāls par AH1N1 gripas slimnieci nebija informēts

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jā>who cares
j
un ir novērota mirstība, bet tā jau nothing special
who cares
w
Nekas īpašs. Ebola nav. Ārstēt var. Sliktākais - labi līp.
j
Atceros, kad tikko tā gripa parādījās Meksikā, tad kaut kāda veča no med.centra droši sacīja - līdz Latvijai neatnāks, bet atnāca gan. Un viņi joprojām turpina droši teikt, ka līdz rudenim mums nekas nedraud - kas notiek????????????????????
who cares
w
"Tuvākajās dienās" === īpaši iedrošinoši... === "strauja jaunās gripas izplatīšanās vasarā nav gaidāma" === ??? jo Meksikā parasti ir pavēss???
TO LAIMA
T
Izskatās ka tu esi aizsvinējusies jo šī informācija bija jau bija svētdien. un bija pat speciāls tel. kur zvanīt.
Laima
L
Sabiedrības veselības aģentūra -> svētkus nosvinējusi, brīvdienas pavadījusi, tagad lēnā garā meklēs visus pasažierus, kas atlidoja kopā ar cūku gripas sasirgušo slimnieci. Fantastisks valsts iestādījums, kas labi parāda savu "ātro rīcībspēju"!!! Kārtējo reizi trūkst vārdu!
Terorists
T
Gripa nepieteicās apkalpei un vēl par zaķi atlidoja.Ikasēt nodokļus un izolēt no sabiedrības. Tad nākošo reizi zinas kā par zaķi braukt.
infektologs
i
Godīgi sakot, mani Latvijas sabiedrības tumsonība vairs nepārsteidz. jūs vēl te paaiciniet uz lidostu svētos tēvus, lai katrs pēc savas ticības paražām apslaka ielidojušos un izlidojušos, pret gripas sērgu. Nenāktu par ļaunu to darīt arī uz ielām. Stāv uz Brīvības ielas svēto tēvu pulciņš un apslaka ar svēto ūdeni visus pēc kārtas. I neviena zaraza pēc tam nevienu neņem. Aicinu drīzāk žurnālistus ar savu sensācijkāri terorizēt cilvēkus.
X
X
Nomirst gan arí no parastás gripas,bet tikai tāpec,ka tiek nepareizi ārstēti. Tas sagaidāms arī Latvijā : nav zāļu, informācija tiek noklusēta, cilvēkiem nebūs naudas ar ko griezties pie ārstiem....ja vēl tādas aprobežotas personas kā Rozentāle vada parādi, tad sekas būs bēdīgas.
žoržs
ž
Ņemās ap šito gripu tā, it kā tas būtu kāds mēris. Ir taču desmitiem nopietnāku problēmu, par ko vajadzētu galvu lauzīt.
Bille
B
...strauja jaunās gripas izplatīšanās vasarā nav gaidāma. Gripa sākās Meksikā, bet vai Meksikā ir aktuāla rudens/ziemas slimošanas sezona? Bet tik un tā tur slimoja. Tikai Latvijas LIC gatavojas iziet vasaras atvaļinājumu un tad reklamēt vispārējo izskaitļoto gripas vakcīnu nezin kam, nezin kādam gripas veidam. Priekš tā, lai kā minimums lidostā personāls būtu sagatavots skatīties abām acīm un slimos laicīgi izolēt, priekš tā pūles nepieliks. 7 dienu inkubācijas periods. Un pa šim 7 dienām sievietes blakussēdētāji staigās apkārt, bet neies jau LIC pakaļu pacelt. Un ko darīt cilvēkiem, kas lidoja ar to reisu? Iet pieģimenes ārsta un teikt "es lidoju"? Pat tad, ja gripas pazīmes parādīsies, vai jums kādam kāds ģimenes ārsts ir izdarījis laboratoriskus izmeklējumus, lai noteiktu tieši kādu gripas veidu esat saķēris?
Sandman
S
Nesaprotu ko cilvēki var cepties. Ir iespējams pateikt kāda gripa, veicot analīzes. Simptomi ir tikai ārējās pazīmes, kas ir kā parastai gripai. BET katru gadu pasaulē no parastās gripas nomirst simtiem reižu vairāk nekā no šāda paveida, tas nevienu gan neuztrauc...
Kode
K
Braucot skaidraa, Tu apzodz savu valsti. Tas ir biistamaak nekaa cuuku gripa.
ABC
A
LIC vadītāja Baiba Rozentāle aicina iedzīvotājus nesatraukties: strauja jaunās gripas izplatīšanās vasarā nav gaidāma. Prātiņ, nāc mājās! Visā pasaulē tā ir gaidāma un notiek, toties Latvijā nekādi dabas likumi nedarbojas. Nekādi nesaprotu, kas tas īsti ir: bezgalīgs stulbums vai noziedzīga nolaidība un tiešo amata pienākumu nepildīšana?
infektologs
i
nu ko, arī Latvija iekļaujas tajā idiotiskajā farmācijas reklāmas kampaņā. tai šobrīd putnu gripas vietā dots cūku gripas nosaukums. un labākais tas, ka šo reklāmas kampaņu turpina bīdīt žurnālisti.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas