Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +16 °C
Daļēji apmācies
Ceturtdiena, 19. septembris
Verners, Muntis

Liepnieks netic, ka Šķēle atgriezīsies politikā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
larisa
l
Rugāte, bijusī TV diktore, partijas funkcionāre pirms vairāk kā divdesmit gadiem tiranizēja manu draudzeni arī diktori, nu jau nelaiķi Guntu Lejiņu viņas ticības dēļ. Sai personai nav morālu tiesību ieņemt jebkādu amatu. Atmiņa nav īsa.
ha ha
h
tu,zanīt,labāk tinies prom laicīgi.Dombrelis ar repšeli tevi izpakaļos līdz bada nāvei.Ar gudru d-----u neviens paēdis nebūs,derētu arī nedaudz prast strādāt.Diemžēl tie nav jaunlaicēni.Nākošajās vēlēšanās domāju belsot par muļķu partiju.
lepratorijs
l
asiņainais punduris ierunājās...
zane
z
ja Skeeli ievelees, es toc ar visu gimeni publiski emigreesu!
mulkis
m
kaut kaa neticas, ka pec taa visa kur TP muus ievedusi un peec visa ko Skele sadarijis vinam kaut mazakas izredzes Tp ievilkt saimaa..... lai gan... mees tiesam esam mulku tauta. Sleseri tak ievilkaam domee.
rudenis
r
Tās "vērtības" pielipušas no VVF un tagad ir modes vārds. Protams, pieklātos domāt un runāt latviskāk. Bet tas pāries kā tīņa pinnes :)
čiepa
č
Nabadziņ, tev vēl arī čiepa traucē, ne tikai izzadzēji un bandīti! Visa enerģija aiziet Šlesera,Šķēles un Čiepas apkarošanā, kuri, sliktie nelgas, nepiebalso viedajam, sauktam par Ino!!! :DDD Tur jau arī moralizētāju spožums un posts... P.S. Domājiet! pavēles izteiksme. Jautājot, tāpat atstāstot jālieto forma domājat. Tātad pareizi būtu- Kā jūs domājat, ir Kabanovs sesks vai nav? :)))
Mika
M
Ļoti labi Liepnieks pateicis - man ar patiktu i JL, i Ēlerte, i PS, ja vien viņi bez tās citu kritizēšanas un runāšanas par vērtībām kaut ko varētu gudru pateikt par ekonomiku, sociālo politiku, finansēm. Protams, es iespējams par viņiem balsošu, jo pārējie man ar nepatīk, bet es piekrītu, ka augstprātīgas moralizēšanas ir par daudz.
Liva
L
Interesanti, ka pēdējā laikā interesantākie raksti (īpaši, kas saistīti ar viedokļiem) Dienā sākas ar vārdiem "...šorīt raksta Latvijas Avīze".
pieciits
p
kukuljotaas rikas klaatbuutne veel vairaak tuuplistus grausssssssssssssssssss
lno
l
Kā jūs domājiet, kas nodara Latvijai lielāku ļaunumu - kabanovi vai čiepas? Manuprāt viņi ir viens otra vērti?
Neticami!
N
Laikā, kad Valsts Kontrole atklāj kliedzošus pārkāpumus, proti, aprāda ierēdniecības divkosīgo attieksmi pret sev pakļautajiem, Diena pievērš uzmanību bijušā MP bijušajam PR cilvēkam. Pārpublicē interviju no konkurējoša laikraksta. Kāpēc tas Dienai šķiet tik būtiski? Vai Tiesu administrācijas vadītāja lēmums palielināt sev algu laikā, kad tiesnešiem noņēm 40% nebūtu atsevišķa raksta vērts?
meitene jautātāja
m
Kurš ir tas, kas visus sauc par zagļiem? Tavi draudziņi nav nekādi VISI. Starp citu, viņi gan palaikam mēdz "aizrādīt", ka zogot jau visi...
čiepa
č
Tas neatceļ faktu, ka viņi ir zagļi un bandīti. Ja vien tu neuzskati, ka bandīts ir tikai tas, kas slepkavo, nevis tas, kurš pasūta slepkavības. ---------------------------------------------- ----------------- Uzskatu, ka atceļ gan. Lai kādu nosodītu nepietiek ar "viena tante teica" pat ja šī tante ir Ēlerte vai viņas plintnieces tipa Sloga. :))
PILNAI LAIMEI
P
Ir skaidrs, ka ir kārdinājums (pats par sevi), ir nepieciešamība (nekas nenotiek tik labi, kā gribētos), ir svaigs precedents (Šlesera panākumi pašvaldību vēlēšanās), ir kaut kas latvisks un mākoņains, pretstatā Šlesera krieviskumam un prastībai. Un turklāt šodien balsotāji principā nebalso par tīrīgajiem vai netīrīgajiem, smukajiem, nesmukajiem, ar gludinātām biksēm vai saburzītām. Balso par vienkāršiem, lētiem, situācijā pašsaprotamiem izteikumiem un reizumis klajām dumjībām. Ne velti Kristovskis Rīgā kaut ko sarausa pēdējā brīdī apjēdzis to, ko dara Šlesers. Nauda tā kā būtu. Nav uz kā pakāpties. Es Šķēlem ieteiktu taisīt jauno maiņu. Izmantot Zalānu, pa druskai Segliņu, varbūt arī to, kā viņu sauca, Spurdziņu vai. Atrast vēl kādus kristāltīros no uzņēmēju vidus - atlaužot gabalu no Šlesera pīrāga. Spēlēt uz lakonismu, minimalizāciju, minimālismu, racionālismu, arī reformām veselā saprāta virzienā. Noteikti vecos kretīnus (ieskaitot Ābiķi un to - fuck you) iezīmēt aizgājēju statusā. Tā teikt, atdzimt no iekšpuses. Grūtāk kaut ko ieteikt Lembergam, kurš ZZSesam ir kā tāda ārpusdzemdes grūtniecība, bet varbūt visu var dabūt par naudu. Svarīgi, protams, kā vērsīsies tiesu darbi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas