Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 21. septembris
Matīss, Modris, Mariss

Liepnieks ZZS nekonsultēšot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mēs saderam kopā
m
lembergs ar hūti kā liepnieks ar pumpu
Memory
M
Izvilka jau izvilka, taču kad vēlējās TV digitāllieta iegrūst atpakaļ '' dubļos'', tad šitais 'frukts' to atteicās darīt ?
AndrisR
A
Liepnieks pagājušo reizi izgāzās kā veca sēta. Vienīgais panākums viņam bija TP Andra Šķēles personā. ..un tad tikai pateicoties Šķēlem, kurš to Liepnieku no nekurienes arī izvilka.
r
r
es nez, vinam nav pilns rublis tomer - pec tiem tekstiem kurus vins par korupciju ir stastijis, ka tas esot nekas, jo tik daudz nemaz nenozogot. ja tas domasanas limenis ir virspusejs. tads 'vecas gvardes gudrinieks' - apgrabstijies visas gudru viru regalijas - nopietnu sejas izteiksmi, bargu skatu un tam gudrajam brillem bet nu labi .. zinot vina personigas 'korupcijas problemas' nevar jau ari gribet lai cilveks pats sevi apsudzetu
Memory
M
Liepnieks ir slīpēts zellis ( rupji domājot, bet pieklājīgi (ne)uzrakstot...) - tādi 4.maija sistēmas veidotāji un uzturētāji labi jūt sabiedrībā valdošo noskaņojumu - labi saprot, ka par sastrādāto var nākties atbildēt tādas tiesas priekšā, kas tik' demokrātiski kā ar Lembergu ilgi nemmuļāsies......Var iziet kā diktatoram Čaušesku - kam ar bija tādi slīpētie palīgi, tikai vienā brīdī tie palīgi izdomāja, ka labāk ir 'visus galus ūdenī', lai ne 'čiku, ne grabu'???
Memory
M
"Ja viņš kandidētu un ar sev raksturīgo enerģiju mestos iekšā cīņā, viņš gūtu labus rezultātus un atņemtu jebkuru iespēju Šķēlem un Šleseram," teica J.Liepnieks. - DER ATCERĒTIES - kā izgāja vienam no Lemberga palīgiem Gintam Laiviņam-Laiviniekam, kas arī kādreiz daudz ko ieteica Lembergam, līdz brīdim, ka Lemberga ''draugs'' Maizītis uzaicināja Laiviņu-Laivinieku uz ''kafiju'' ??
Memory
M
Nu Liepniekam jau tas sākotnējais kapitāls ir tādā apjomā, ka var brīvāk izvēlēties - strādāt vai atpūsties Havaju salās, vai - ar ko un kā strādāt....???
Mordreds
M
Vai tad joprojām strādā ar TB/LNNK? Tiešām nepatrieca pēc bezcerīgās kampaņas, ko šamais bija sabrūvējis?
Nu, nu
N
ZZS nekonsultēs, bet kādu nīkuli no Kurzemes krastiem gan-kāds kauns! Likās tāds normāls cilvēks- saškandelējies un pašķīries no Andra, bet še tev! N av jau cilvēki vairs tik dumji, lai nespētu graudus no sēnalām atsijāt!
es
e
Zatlers ir augstas klases ķirurgs,kurš atdevis veselību tūkstošiem cilvēku. Kas esat Jūs? Cilvēks,kurš ir atbildīgs par amorālu vēlēšanas kampaņu.Vairāk nekas, tukša vieta.
CIO
C
Liepnieks ir reklāmists, kura laikam šķiet ka viņš ir polittehnologs. Pastrādājis līdz 2006. gadam, kad pūlis bija prognozējams un vadāms, viņš ieraxtīja sev plusā vairākas vēlēšanu kampaņas ar pozitīvu rezultātu. Taču pēdējās kampaņas laikā neparādīja neko izcilu - jopie augošas ekonomikas un pakaļ sviestas skandināvu naudas plebeji tāpat nobalsotu par vecajiem vēžiem, nevis kaut ko citu. Taču 2009. gads un tb/lnnk mēģinājums vnk norāda ka Jurģis ir izpumpējies. Vai nu pusmūža kŗize vai vnk analītikas trūkums, un rezultātā speca slava ir pagalam. Tas ka tagad viņš taisa reveransus Aivara virzienā, nozīmē tikai vienu - par brūvu dabūt NRA (un echo) publicitāti. Ja nu kāds tomēr notic un piesaista - ēst taču gribas!
Inesis
I
Eh žurnālisti, pajautājiet Jakrinam un Zīlem. Liepnieks šobrīd strādā ar TB/LNNK. Ja tēvzemieši ies kopā ar ZZS, tad komplektā nāks arī Liepnieks. Latvieti nepadodies!
>x5
&
izcili teikts!
aa
a
Liepnieks prodažnaja škura
Otto von Fībaks
O
Varēja jau nākt un kādu no auniem pataisīt par ģēniju.Tauta taču gaida.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas