Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +11 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Lietas nenodošana apgabaltiesā apsūdzību neatcels

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
a
a
Faktiski Aivars Lembergs ar saviem bērniem, jo pats tos ir piespiedis sadarboties, ir eiropas līmeņa darbonis, jo viņu saistību ar starptautisko korupciju un naudas atmazgāšanu izmeklē kriminālprocesos vairākās valstīs. Vai vecākiem var būt lielāka nelaime, kā redzot savus bērnus uz apsūdzēto sola?
dievgosniņas monologs
d
"Lietussargs 19.07.2008 14:05 Tāds iekšējs čujs - viss beigsies kā "Grīnbergu lieta". Vien būs pagājis laiks, bijusi iespēja mēdijiem piepildīt lappuses un ēteru, tautai iemesls nodarboties ar pļāpām un tā tālāk. neuzskatu, ka A.L. ir nevainīga dievgosniņa. Vien tādā gadījumā izmeklēšanai un tiesas procesiem būtu jānotiek vienlaikus arī pret vismaz pārdesmit citām personām. savādāk to visu kā par Temīdas profanāciju un ņirgāsānos nevar uzskatīt." Ja netiks sarīkota speciāla tiesa pret visa pēcatmodas politiskā balagāna organizētājiem, scenāristiem, visādiem tur grūtupiem un kehriem, līdz tevis minētajiem pārdesmit "nevainīgajiem ieņēmējiem" lieta nekad nenonāks. Latvija drīzāk nogrims aizmirstībā un nevienam pasaulē nebūs vajadzīga.
ZBL
Z
Esi no tiem skauģiem kuriem nesen pat reitings uztaisīts?
Grads
G
Interesanti kāda varētu izskatīties saeima (personālijas), ja visu stipendiātu lietas tiktu iztiesātas pēc likuma. Vai ZZS un TP maz ir tik rezerves deputātu sarakstos, lai aizpildītu tukšās vietas ?
Lelle
L
Nu šitam kretīniņam sākas patiešām riktīgas nepatikšanas. Ja jau Liktenšteinas tiesībsargi atļāva izkratīt kontus un ofšorus, tad jau skaidra bilde...drīz būs ilga sēdēšana pie parašas....Zvaigznes nemelo - arī citiem zagļiem tie "prieciņi" priekšā...
krista
k
Cilpa savelkas, tāpēc biedrītis tā trako.
tpk
t
Atcels, atcels un beigās ordeni piešķirs. Cik labi dzīvot Latvijā ....
ekspis
e
runā,ka blondā eksbumba baiba ruļka informāciju no draugiem spēka struktūrās iegūst tipiskā dienas - aleksandras jolkinas stilā, tobiš spiežot uz apaļumiem! :)
rulee
r
Jā vēl un joprojām Ventspils mērs...Tagad tāds biznesa veids- tiesāties ar valsti.Bet valsti taču vada savi čomi-stipendiāti,kas visu arī nokārtos,lai varētu prāvu vinnēt.Nauda uz galviņām no nodokļu maksātāju maciņiem! Vot...Davai!
interesanti,
i
cik L. Kariņam lielu iepriecinājumu uztaisīja par piespēlēšanu tajos kumēdiņos ?
pilngi pareizi
p
likumi paaliek likumi, un it īpaši tāpēc, ka Lembergs pats tos pasūtīja un pasūta - gan jau beigu galā dabūs arī kompensāciju - visādi pus un ceturtdaļlembergi dabūjuši, šis arī dabūs - gaida tikai, lai apaļa summiņa saskrien - paņems kompensācijā Vencpil pilsēt un rajonu ar visām savām mājām, govīm un babenēm.
inde
i
Vajadzētu gan Lembergam vienu kārtīgu sūdzību uzrakstīt, dabūtu kārtīgu kompensāciju, kā Lavents. Likumi tomēr paliek likumi.
Lietussargs
L
Tāds iekšējs čujs - viss beigsies kā "Grīnbergu lieta". Vien būs pagājis laiks, bijusi iespēja mēdijiem piepildīt lappuses un ēteru, tautai iemesls nodarboties ar pļāpām un tā tālāk. neuzskatu, ka A.L. ir nevainīga dievgosniņa. Vien tādā gadījumā izmeklēšanai un tiesas procesiem būtu jānotiek vienlaikus arī pret vismaz pārdesmit citām personām. savādāk to visu kā par Temīdas profanāciju un ņirgāsānos nevar uzskatīt.
Berta
B
Esmu tikai par to, lai izmeklēšana netiktu sasteigta. Nav nekādas vajadzības dot Lembergam iespēju par kaut ko sūdzēties. Un laika līdz rudenim ir vēl diezgan. Ja jau ir 2 lietas, tad ir pilnīgi pietiekoši, ka vienā no tām, nevis abās ir spēkā noteiktie ierobežojumi. Man vienīgi ir jautājums, vai šajā gadījumā nepastāv iespēja abas lietas apvienot?
Roberts
R
Ja,tiktal nu Latvija 17 "neatkaribas" gados ir nonakusi - jo lielaks nelietis un zaglis,jo milaks- vismaz daudziem Latvijas pilsoniem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas