Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +5 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

Lietuvas premjers piedāvā izmantot krīzi, lai apvienotu Baltijas ekonomikas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
puika
p
hmm, nu tas teikums liekas izrauts no konteksta. Ja Dombrovskis rr Repši ir ko vērts, tad lielāko daļu aģentūru apgriezīs nākamo pāris mēnešu laikā. Nav citas izejas, jo nākamos 500 mln vajadzēs nogriezt uz 2010. gada budžetu. Vēlreiz griezt pensijas neviens negribēs. Kaut kādam auditam vajadzētu būt visu krīzes laiku un arī pēc tam. Kādu uzdevumu izpildīšanai var vajadzēt papildus resursus piesaistīt, kas pēc uzdevuma paveikšanas kļūst par izšķērdību. Tā jau mums daļa to aģentūru savairojušās un uzblīdušas. Tiek izdomātas nevajadzīgas funkcijas, lai imitētu darbību un paturētu iespēju pastāvēt. Bet uz ātru roku izjaucot kaut ko var izrādīties, ka tas nebija tas ko patiesībā vajadzēja. Būs darbiņš, tai darba grupai, kas strādās pie strukturālajām reformām. Bēdīgi gan ka tā vide ir tāda, ka bez iejaukšanās vai palīdzības no malas neko pa īstam neizdodas reformēt. Kurš skuj bārddzini?
1905.gads
1
Tas, protams, būtu izcili, bet vai lietuvieši un igauņi mūs ņems pretim? Viņi taču nav stulbi!
Anna
A
Triis gadi auditam agjentuurz un iestaazhu samazinaashanai, un to visu samaksaas ar pensionaariem bez jebkadiem auditiem uz sitiena atnjemto godiigi muuzha darbaa nopelniito naudu? Vai te kaads traks palicis, vai es ko nesaprotu?
Ak,
A
Drīzāk cirvja kātam lapas plauks nekā Baltijas valstis par ko varēs vienoties. Bet vajadzētu un vajadzētu pa īstam. Bet mūsu priekšstāviji visās trīs valstīs ir vienādi lecīgi, iedomīgi uz sevi un sīkumaini kašķīgi, tā ir kā inde un mums par nelaimi. Dod ,dieviņ, vienreiz prātiņu!
Atis
A
Tas būtu tiešām progresīvs solis,jo baltijas valstis pa vienai ir mazas,un grūti ko panākt lielajā Eiropā .Tas būtu Latvijai īsta medusmaize šajā grūtajā laikā. Ziniet, ar laiku šī vīzija patiešām īstenosies.Baltijas valstu apvienība būtu reāls spēks ,un jebkuru grūtību priekšā tās varētu pat pašas sevi.nodrošināt. Par Baltiju esmu lasījusi pravietojumus un vīzijas,ka Baltijā sāksies ļoti liela Dieva spēka kustība,kas aptvers ziemeļu zemes,un tā virzīsies tālāk uz Eiropu .Tajā peidalīsies ļoti daudz jauniešu,jo cilvēki ir izslāpuši pēc taisnības,sāksies milzīga atmoda.Viss ļaunums tiks izstumts no šīm zemēm. Tās reizē būs lielas garīgas cīņas un uzvaras. Cilvēki ieraudzīs varenu Dieva spēka demonstrāciju . Jūs redzēsit ,ka nemaz ilgi tas nebūs jāgaida.,tas notiks drīz.
balelins
b
Vienoti likumi visas trijas Baltijas valstis butu labi kaut vai tapec lai kads atsevisks ierednis kada atseviska valsti personisku mantisku labuma gusanas del neizgroza likumu pec sava prata.
mja...
m
piekrītu, bet - acīm redzami tie, kuri māk un grib strādāt nav bijuši pietiekami aktīvi, lai tiktu pie teikšanas.... Manuprāt, šī situācija ir kārtējais mājiens ar betona stabu, ka latvietim ir jābūt aktīvākam, jāaizstāv savas tiesības un visu pirms - jābūt ieinteresētam savās tiesībās, jāuzņemas iniacitīva, jāmaina līdzšinējā vairāk vai mazāk vienaldzīgā attieksme pret to, ko mēs ievēlam un jāaizmirst, ka mēs jau tur neko nevaram darīt, mūsu dižos jau neviens nevar nogāzt. Ja ģenerālijās paskatās, mēs paši vien esam vainīgi pie notiekošā, mūsu vieglprātība un apziņa, ko tad es tur varu darīt, kas nenoliedzami ir vieglākais ceļš, ir mūsu posts.Ir pēdējais laiks domāt, strādāt, no sirds strādāt Latvijai.
DD1
D
Jaa kaa Benelukss,- "vienota Baltijas ekonomika ir sapnis, tālāks mērķis, uz ko iet"
izbijis valsts patriots
i
Latvijā zViedru ,bet igaunijā somu. Es neesmu pret to ja varētu sarunāt----TIKAI KĀ. Pie sarunu galda mēs nesēdēsim. nezin kādas varētu būt sarunas kur Latvijas pussi pārstāvēs šlosers ,jau nu noteikti um lembis tāpat. Tās jau nav sarunas tikai valdības līmenī ,bet vairāk tiešo realizētāju līmenī.
Valters
V
Neviss ''mēs'', bet gan varasvīri...Mēs var būt ka tiesi spētu vienoties...Vai esiet no Varas vīriem, ja rakstāt ''mēs''?
Valters
V
Jaa, varbuut ka liela ari ir, bet arii skandinaavu monopolu ietekme nav mazaka..es teiktu: pat lielaka par Krievijas...
izbijis valsts patriots
i
Mēs nespējam vienoties Valks un Valgas ekonomiskajā vienotībā ,bet šeit grib valstis apvienot. Par to kopējo elektrostaciju tas pats. Neaizmirsišim ,ka Latvijā ir ļoti liels krievijas itekme biznesā. Vismaz tuvāko 10 gadu laikā tas nav iespējams. Es priecātos ,ja to varētu realizēt ,bel ko nevar to nevar.
Valters
V
Kā Tu tieši izjūti to uzmākšanos no austrumu puses sev vai valstij?
ērce
ē
Lielāka sadarbība (drīzāk kā sacenšanās) baltiešu starpā ir noteikti vēlama. Jo vairāk -- ņemot vērā nemitīgo uzmācību no Austrumu puses, kā arī no iekšējiem krievu urķītājiem.
Valters
V
Var veidot ko tik katrs vēlas...ja tiek nodrosināta tautas ilgspējīga attistība..

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas