Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 24. septembris
Agris, Agrita

Līgums ar partiju "Vienotā Krievija" Saskaņai traucē mazāk nekā Rubiks

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Žeņa
Ž
Viņš taču svešvalodas neprot !!! Ko viņs tur darīs ??? Nu moins Eiropas kom . šādus tupakus nedrīkstetu ņemt , lai atsēdētu vai .
Žeņa
Ž
Viņš taču svešvalodas neprot !!! Ko viņs tur darīs ??? Nu moins Eiropas kom . šādus tupakus nedrīkstetu ņemt , lai atsēdētu vai .
Noriss
N
Kangars Urbans beidzot ir tā aptaisījies ,ka tālāk nav kur.SC un Krievijas pozīcija, kas ir naidīga Latvijas valstij ,ir pilnīgi saprotama ,un kļuvusi caurspīdīga.iznāk ,ka Urbans ar savu SC ir atklāti pažiņojis,kaSc ir gatava ar Krievuju uz stratēģisku sadarbību ,kas ir pretrunā ar Eiropas savienības regulām.To pat varētu salīdzināt kā vienošanos valsts izspiegošanā.Vai varat iedomāties ,kas notiktu ,ja šie žīdu komunisti tiktu pie varas ?
pako
p
Ar savu atbalstu krievu valodai Latvijā,SC ir sevi norakstījis latviešu acīs uz 1000 gadiem! Un visā pārējā pat nav vērts iedziļināties!
mjasojedovs
m
PARTIJAS - GODS KALPOT KOMJAUNATNEI & SASKAŅOTS AR CENTRU (kremli ) ir ļoti "nopietnas partijas un īpaši draudzīgas Latvijai " ...............................
nu,nu
n
latvieši, plūciet viens otram matus un spļaujiet viens otram bārdā ! Nemiers posta ! davaj, uz priekšu!
Likvidātors
L
Izskrēju visus komentārus un neko neieraudzīju no SC galvenās Interneta mutes "Žikivatora"! Vai šis vēl brokasto jeb ir aizbraucis nopelnītājā atpūtā uz kādu jauku kūrortu Austrumos?
ruksis
r
Nodevīgais Urbis izskatās itkā viņš būtu nupat nelabu smaku palaidis.
telemus
t
Kad ieraugu šo cilvēku, man aiz riebuma uzmetas zossāda.
Girts
G
"vadoties no kursa uz vienlīdzīgu partnerību un Latvijas Republikas un Krievijas Federācijas stratēģisku sadarbību" - bet mankurtiem Elksniniem un GKR-ieshiem jau vinelaga....... vinjime ka tik rublis makaa iekriit..
kā tā: a+a=ā
k
vai Alfrēds ar L.Sociālistiskā partija (LSP) ir „spēcīgāks” zīmols kā Saskaņa (S), to parādīs EP balsošana, ja abas puses startētu atsevišķi, bet tas var iesakt procesu, ka: 1) LSP aizies no kopojuma SC, 2), ja izveidos apvienību ar Lindermani un „bitēm”, 3)tad krievu valodas jautājums S paliks neērts, ja būs = ar jauno kopumu, jo tā var zaudēt vēlētājus, tātad: uz EP un Saeimu 2014 esošaajam SC vajadzētu startēt kopā. SC priekšrocība ir apvienotie nosaukumi Sociālistsks un Demokrātisks, kas ir savastarpēji Papildonoši un veido Sociāldemokrātisks. 2013.novembrī ekonomika ir pierastā līdzsvarā un valsts budžets ir apstiprināts, tomēr 2-6 mēnešus pēc EUR ieviešanas šobrīd esošais līdzsvars varētu mainīties, vai Sociālisks būs vairāk pieprasīts kā nacionālistisks (to noteiks arī iznākums par TUA un Bordānu, uz kuru reaģēs NA) vai pavasara iespējamā neapmierinātība ar EUR dārdzību (L-jas teritorijā reakcija uz notikumiem dažkārt un pat pārāk bieži ir pretēji Igaunijas iedzīvotāju reakcijai, šajā gadījumā, I, iedz it kā ir apmierināti ar eur) tiks izmantota EP balsošanā arī no jauno partiju (RepŠe, PatrDemokr, pagaidām nenosaukti X, XX vai XXX) reklamēšanā? Šobrīd lēmuma pieņemšana par LSP tiks novilcināta, jo precīzs definējums traucētu manevrēt!
milics
m
Urbanovičam līgums ar nelabo traucē mazāk kā līgums ar sātanu.
SC - lielo pilsetu gubernatori
S
:))
Bille
B
Kad krekls aiz kakla resnuma vairs neiet ciet, vajag nopirkt lielāku kreklu nevis neaizpogāto veco slēpt zem kaklasaites.
Dille vina vietā
D
Viņam nav laika, viņam, nabadziņam, daudz darba.
  • 0
  • 0
Baroklis
B
Tūlīt pieprasīšu pabalstu un, kad saņemšu, varbūt nopirkšu, ja kāds pa to laiku nepratīsies un "neuzdāvinās".
  • 1
  • 0
fox
f
Starp citu Vienotībai arī ir sadarbības līgums ar KKP.
Vārds
V
Komentārs
  • 0
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas