Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +9 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

LIZDA: Visas Latvijas pedagogu streiks tomēr būs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Nauda neseko skolēnam.
N
Evija Papule- izglītības kvalitātes aģentūras vad.- pag.g. nopelna 22 836, 42 Lv:12 mēn.= 1 903,04 Lv mēn.= manai jaunajai pusgada algai Viņa vēl savā tiešjā darba laikā paspēj piestrādāt 7 darba vietās. Streiks
DD1
D
Ja Jums Juusu skolotaaja darbs nav misija, negaudieties, pieraadiet, ka varat atrast labaak apmaksaatu darbu citaa jomaa.
lux
l
Algas samazinātas visiem. Nu ko tad, cienījamie skolotāji, ko teiksit, ja Jums atteiks slimnīcā, nu kaut vai bankā, argumentējot ar to, kā maksā tā strādā. Ja vēl nāktu ar konstruktīviem priekšlikumiem, bet nekā, tikai "man vajag". Ja no formālās logikas aspekta izanalizē kaut vai "Neēdis skolotjs - zvērs", tad vispār drūmi. Un nav neēdšu skolotāju. Drīzāk klasē atradīsies kāds bērns,kurš varbūt tukšu vēderu nācis uz skolu. nemt uz darbu līdzi "lunch box" nav starp citu, nekas slikts un nav nabadzības pazīme. Man īri labi patīk. Maslova piramīdu skolotāji būtu labi apguvuši dazādos kursos, bet ir jau arī citas lietas, ko butu varējušī apgūt
Kerija
K
Vēl jau ir puķītes, jo skolotāji savu jauno algu nav saņēmuši. Interesanti, cik patiesi izturēs līdz pavasarim? Jo dotajā mirklī saņemt bezdarbieka pabalstu skolotājam ir izdevīgāk. Ar to, ko saņems 9 mēnešos, varēs iztikt labāk, nekā ar algu, jo attiecīga būs apmēram 1 : 2. Cik ilgi skolotājs būs spējīgs būt laipns, iejūtīgs, paskaidrot varošs un gribošs, ja viņu nomāks sadzīves problēmas? Visam ir savas robežas, un, kā zināms, Maslova piramīda darbojas visnotaļ efektīvi.
max
m
Ik rudeni saņemot pērkamo skolas grāmatu un tā izsmiekla, kas saucas darba burtnīcas, sarakstu par vismaz 30-40latiem katram bērnam, gan liekas, ka skolotāji nemaz tik trūcīgi nav, jo uzskata, ka jāpērk visa jaunā draza, nevis izvēlas labāko un ekonomiskāko variantu. Tik izšķērdīgi var domāt tikai cilvēki, kuriem pašiem materiālo rūpju nav.
Var
V
Ir pilnīga nejēdzība streikot katrai nozarei atsevišķi. Bet to nu aizmirst nevar, kad poliči taisījās ielās, skolotāji atteicās atbalstīt, jo toreiz valdība viņiem bija ko solījusi. Tātad katrs par sevi, un pirmie to uzsāka intiliģentie skolotāji.Tagad daudziem grūti, var skolotājus saprast, bet ne vairāk.
Sanny
S
Jums savukārt pieklibo zināšanas gramatikā. Šajā gadījumā bija jāsaka: esat pašvaka, nevis esiet... Proti, "esiet" ir darbības vārds pavēles izteiksmē (darbības vārda 2. personas formas celmam galotni -iet vai -ieties pievieno vien, izsakot rosinājumu (aicinājumu, lūgumu, aizliegumu, pavēli)).
nv
n
nemaksāšu, jo jau no šim divām rindām redzu, ka skolotāja tomēr esiet pašvaka. Runa NEIET, runa IR. :)
skolotājs to "lux"
s
Jūs tā gudri gribat citus pamācīt, bet, izskatās, ka skolas dzīve jums vairāk zināma abstrakti nevis praktiski. Mēs jau bērnus arī rosinām domāt, kas un kā. Mēs jau bērnus arī pūlamies pieradināt pie atbildības par visiem darbiem un nedarbiem, nevis tikai kliegt un pieprasīt kaut ko no citiem. Bet šīs darbības prasa, lai skolotājs kā cilvēks nebūtu nepaēdis, nebūtu noskrandis un lai viņu pēc iespējas mazāk nomāktu citas ikdienas materiālās problēmas, kuru tagad paliek aizvien vairāk un vairāk un kuras nebūt nepalīdz skolotājam ikdienas solī, bet tikai grauj viņu fiziski un morāli. Pret to mēs protestējam, un mūsu protests, iespējams, būs streiks.
zero
z
Uz darbu ir jaiet ar prieku.Tikai tad ir rezultats. Kaads prieks var but par 180 ls ? Tur jadomaa kaa izdzivot, samaksat galvenos rekinus....un tads norupejies skolotajs ar nogurusam acim stasies klases prieksaa. Nekas labs nav nakotnee sagaidams, bet valdiba taa grib, ok taa arii bus!
Izbeidziet!
I
Kapec valdibai darbs nav misija? Kapec Rimsevicam un citiem bankieriem darbs nav misija? Kapec deputatiem darbs nav misija? Kapec Flikam darbs nav misija? Bet, luk, tikai skolotajam darbam ir jabut misijai! Misijai bez naudas iztiksanai. Izbeidziet so demagogiju par misijam vienreiz!
skolotāja
s
Es esmu ar skolēniem runājusi stundās par TP pret tautu nekaunīgo politiku un nekad neesmu par viņiem balsojusi. Protams, skolotāja darbs ir misija, bet nevajag cerēt, ka skolotāji veltīs garas stundas konsultācijām, par ko nemaksā neko. Un konsultācijās visbiežāk skolotāju laiku tērē tie, kuri mācību stundas laikā nav spējuši savu uzmanību noturēt un centīgi strādāt. Un vēlos piebilst, ka Koķe MELOJA apgalvojot, ka jebkurš skolotājs var pretendēt uz Eiropas fondu piemaksām. Piemaksas (stipendijas) paredzētas profesionālās izglītības skolotājiem, par pārkvalificēšanos, par stundu vadīšanu apvienotajās klasēs un darbu atsevišķos projektos un dabaszinību skolotājiem, bet vispārizglitojošās skolas skolotājs, kura skolēni uzvar olimpiādēs un konkursos, kurš izstrādā metodiskos materiālus un visādi citādi ir augsta līmeņa profesionālis, nevar cerēt ne uz ko vairāk kā smieklīgo likmi Ls 250 uz papīra.
lux
l
_OSKARS_ Un ko iesaki darit ar tiem, kuri viņus ievēlēja. Nebūtu bijis slikti pirms vēlēšanām padomāt, nevis tikai paļauties nepamatotiem solījumiem. Un būtu bijis ari cildeni savas klūdas atzīt, nevis tikai tukši baurot netā par šaušanu un kāŗšanu. Be tas jau laikam lumpeniem nav pieņemts.Te nu būtu +skolotāam_ darbs. Bet viņam jādomā par "falšu preku un pazemību". loti negribētos, lai manie bērniem būtu tāds skolotājs Kā padomijā ar falšumu sācis, tā līdz šodienai turpina.
cits
c
Kapec blaustaties pret skolotaju streiku??!!! Pievienojieties! Visi apbizotie varetu streikot kopigi sajaa dienaa ar saviem plakatiem. Ta ka nesediet majas, bet naciet ielas!
skolotāja nv
s
Piesakos uz tavu tūkstoti-man drīz visi 7 pasniedzamie priekšmeti būs vizualizēti un prezentāciju vēl arī mājās var paskatīties!Piekrītu ,ka ir jāredz-citādi grūti saprast par ko iet runa!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas