Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Loskutovs neizturas vieglprātīgi pret Gundara Bēziņa izteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Jautrais
J
Žēl jaunā profesora, sāka labi, bet tomēr "fišku" ielika puisim. Kāds gandarījums TP biedriem kociņam un Ko, kā bija biedri jau padomijas laikos, tā par biedriem ari n...
Jautrais
J
Jā, vajadzētu izformēt KNABu, un ielikt b.bērzina un b. jaundžeikara atvases lai strādā jaunatne. Kā domajiet tas ietu cauri?
K-K
K
.... Paldies Dievam, ka citur vel eksiste 'Etiskas Ekonomijas' principi, kurus ari maca un uzrauga pienacigas institucijas ... !!! ... Varbut tadi ari musu baleliniem kadreiz pieleks ???
jecis
j
Piekrītu! Šķeli par KNAB priekšnieku.Urā! Tā ir skaista doma.Apsveicu ainaru.
riņķī apkārt
r
Pilnīgs sviests un pilnīga bezizeja. Oranžie ar savu koalīciju ir Latvijas valsts ienaidnieki. Tas vairs nav jāpierāda. Tāpat ir skaidrs, bet, :) kā var laicīgi tikt no viņiem vaļā? Vai ir kādas iespējas mums pašiem sevi aizstāvēt?
punkts
p
Pierādi pretējo!
ainars
a
loskutova vietā vajag ielikt šķēli,tad latv ijā izzudīs korupcija,jo viss piederēs vienam grupējumam.
Ojārs
O
Apkopēja, slaukot kabinetu, uz grīdas atrada naudu. Viņa to pacēla un nolika uz galda. Nākamajā dienā tā atkal mētājās kaktā zem galda. Viņa to atkal pacēla un nolika uz galda. Trešajā dienā uz grīdas jau mētājās divas naudiņas. Tā gāja laiks un nekas nemainījās, tikai naudiņu kļuva arvien vairāk un vairāk. Tad kādā dienā apkopējai radās nopietna vajadzība pēc naudiņas, un viņai ienāca prātā, ka es taču varu paņemt vienu no tām, kas mētājas uz grīdas, nevienam taču tās tā pat nav vajadzīgas. Vēlāk atlikšu atpakaļ, tāpat neviens taču nemanīs. Viņa paņēma, bet radās cita spiedīga vajadzība un atlikt naudiņu atpakaļ viņai nesanāca. Bet par to jau tā pat neviens neinteresējās. Tā pat bija labāk - mazāk ķēpas ar to, gadu gaitā naudiņu bija saradies tik daudz, ka ne kāju nepaspert kādai neuzkāpjot... Tā gāja gadi un viņai radās vajadzības vēl un vēl. Viņa bija labs un izpalīdzīgs cilvēks. Ja kādam bija grūti, viņa varēja tam palīdzēt un arī iedot pa naudiņai. Nevienam no tā nekāds ļaunums neradās. Visi dzīvoja laimīgi, līdz kādu dienu izsauca priekšnieks un pajautāja, kur ir viņmēnes atnestā naudiņa, kaut kur viņai tur tai kabinetā esot jābūt. Neatrada. Sāka meklēt un uztraukties visi. Atnāca sveši ļaudis un arī sāka pa visām malām pat parketa šķirbās meklēt, apkopējai slaucīt grīdu vairs neļāva... Maita tāda!!! Naudu nospērusi!!!
d'Andris
d
Loskutovam tomēr atkāpties vajadzētu - rokas atbrīvotu un par atministratīvo mazspēju vainu nomazgātu. Atkārtojos :) ... Par Economist. Pēdējā laikā AT jau it kā "labajos puišos" neiederas - tik sliktu kandidātu izvirzīja priekšsēdētāja amatam :) Ja kāds zin, pasakiet man - tumsoņam, kas Latvijā ir "valsts propogandas mašīna"? Vai "Latvijas Vēstnesis"? Krievijā visas lielās televīzijas pieder un KLAUSA Kremlim. Latvijā??? No kurienes viņi info ņem, ja tas jau tā sapakots?
Tumsonis
T
The Economist ekonomisti jau sen nelasa. Analīze zem katras kritikas.
to
t
Paldies par īso, bet būtisko informāciju! Lūdzu īpaši svarīgus momentus arī turpmāk darīt zināmus tiem lasītājiem, kuri THE ECONOMIST nelasa.
AD
A
Varbūt, ka arī šoreiz leļļu bīdītāji „noraustīsies”. Viņiem tāpat kā savā laikā Gorbačovam visvairāk ir bail no publicitātes un šodien pasaule jau saskata lietas īstajā gaismā. Kaut vai mazs fragmentiņš no vakardienas The Economist - Europe.view - The Latvian puzzle - Jun 5th 2008 (rindkopas saturu atstāstot saviem vārdiem): Valsts propagandas mašīna tādas organizācijas, kas darbojas labi, piemēram, KNAB, SAB, Valsts banku, prokuratūru un Augstāko tiesu sauc par „ļaunuma asi”.
ja kas
j
"...tad jādomā par Maizīša paša noņemšanu" , ka tik ne tā, padomājiet, ka paši ar visu Saeimu varat tikt noņemti un miniet, kas to var izdarīt ?
peter
p
Novēlu atrast un pierādīt, ka naudas izzagšana no seifa bija organizēta provokācija - tā teikt, Plāns Nr.2
AV
A
Ja kāds naivi domā, ka Loskutova vietā par KNAB vadītāju tiks iecelta Strīķe, tad, piemēram, man nav pat vismazāko šaubu par to, ka tas nenotiks. Tiks atrasts savs "balodis", un lieta darīta - tad arī Strīķes dienas būs skaitītas. Taču valdošajai koalīcijai vajadzētu būt tālredzīgākai - ja Loskutovs tiks atlaists, viņam politiski būs brīvas rokas, un tauta par viņu balsos. TP un co var iekrist pašu izraktajā bedrē. Iesaku izlasīt LATVIJAS AVĪZĒ publicēto interviju pilnībā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas