Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 3. oktobris
Ilizana, Elza

Loskutovu grib atbrīvot pirmsjāņu klusumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Santīms
S
Kauns par vald.ības lēmumu atlaist Loskutovu, korumpētības apkarotāju. Katrs domājošs cilvēks var saprast par ko tas liecina.
večuks
v
Dzirdēju, ka vietā liks Maizīti, kurš sevi esot pierādījis.
dd
d
Opozīcija jau varētu aizrunāties pat tik tālu, ka Godmanis pat avāriju pats iztaisījis, lai tikai klusībā to Loskutovu varētu nomest, bet "lietussargiem" tomēr vajadzētu reāli paskatīties uz lietām un beigt aizstāvēt mazspējīgu iestādes vadītāju. Nožēlojami izskatās, kā var manipulēt ar cilvēkiem.
ZBH
Z
un ieliks vietaa lielo spec Kamaldinj.
Givi
G
Izlasīju komisijas slēdzienu no pirmās līdz pēdējai lapai un varu pateikt vienu - nu nav Loskutova vaainaa pieradīta. Attiecībā uz piesardzību. Pēc personīgas pieredzes varu pateikt, ka ja kādam vajadzes, vienmer atradis ko piešūt, vai pat paši organizēs. Tās naav sarežģiti. Tās acimredzami ir politiskais pasūtījums un politiskā izrēķināšanās. Lai paglabtu sevi no izreķināšanas Loskutovam nedriksteja aiztikt valdošas partijas, bet šādā gadījumā kada jēga KNABam.
Aliens
A
Jā, laiku viņi rūpīgi plāno. Taču liela daļa sabiedrības gan pakārtos savu atpūtu šim notikumam. Tiksimies pie Saeimas. :)
.
.
Ja tas notiks 22.jūnijā, tauta ieradīsies 25. un apgāzīs to saeimu pekām gaisā...
kantoris
k
Loskutovu ir jāatlaiž, nu nevar pieļaut tādu bezkontroli un zagšanu KNABā!!!
besaraaps
b
Sociālistiskā sacensība darbībā- tricientempos nomest Loskutovu. Galvenais vainīgais bija zināms, vajadzēja tikai aiz matiem pievilktus argumentus. Interesanti kāpēc Birks tādā stresā vai neziņā par Štramu un Krastiņu kā priekšnieku.
bimbam
b
Saubu nav, Loskutovs zinamas lietas nebija uzdevumu augstumos (seviski pec 1. nopietna bridinajuma pagajusaja gada) un rikojas loti neuzmanigi, jo vinam bija jazina, ka vinam kersies klat par katru s..., tacu, kad kersies klat klat kakla karbonazu pirceju armijai valsts parvalde, valsts apmaksatajiem celotajiem ("komandejumi") utt. - ar vardu sakot valsts budzeta izzadzejiem!? Konsekvences nav! Viena taisniba visiem ari nav! Ceresim, ka veletaji lidz nakamajam gadam nebus aizmirsusi to, ko tagad, cerams, sak apjaust!
Bērziņš
B
Jūs esat kaut ko sajaukuši, deputātam jāatbild nevis savas partijas priekšā, no kuras tas ievēlēts, bet gan tautas priekšā - ja partija nepilda tautai dotos solījumus, deputātam ir pat pienākums atstāt šo partiju (bet mandātu nenolikt, ja vaina ir pašā partijā). Parlamentārā demokrātija nenozīmē bezierunu pakļaušanos partijai, bet gan visdažādāko vēlētāju konsolidēšana (ar kompromisa palīdzību) pa galvenajiem politikas virzieniem - piemēram, liberālisms vai konservatīvisms,sociāli vai ne tik sociāli orientēta politika. Galvenais deputātam ir savu virzienu saglabāt savu pārstāvēto vēlētāju interesēs.
Uz priekšu
U
Cik var muļāties, jo ātrāk atlaidīs jo labāk.
BMW M5
B
Hujinski, turi savu pretīgo TP muti ciet, ja?
mērglis
m
a taadi tur lielaakaa daļa , taa ir muusu realitqaate...
bebis
b
nu un interešu konflikts šeit nav??????? TP ir PARĀDĀ VALSTIJ MILJONU UN VIŅI SPRIEŽ PAR KNAB PRIEKŠNIEKA NOMAIŅU-PASAULEI GAN BŪS KO SMIETIES, JA TP IZPILDĪTU VISAS PIETIESĀTĀS KNAB PRASĪBAS, TAD VIŅI VARĒTU VĒL RUNĀT, BET TAGAD!!!!!!!!!!!!!!!! JŪS TIKAI PADOMĀJIET PAR KĀDU NAUDU TE IR RUNA-TIE NAV BARIŅŠ DĀRGU ZIRGU NO DRAUGA KUNGA STAĻĻIEM

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas