Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +3 °C
Skaidrs
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LTV sezonas gaitā varētu parādīties pašmāju seriāls par ārstiem

Latvijas televīzija (LTV) jauno sezonu sāks ar vairākiem jauniem informatīvajiem raidījumiem, bet bez jauna pašu ražota seriāla. Tomēr esot "milzīgas cerības", ka tāds arī sabiedriskās televīzijas ēterā parādīsies sezonas gaitā.

Jaunā seriāla ideja pilnībā varētu tikt izstrādāta septembrī, lai pēc tam varētu sākt sarunas par finansējuma piesaistīšanu, stāsta LTV ģenerāldirektors Edgars Kots. Dienai kļuvis zināms, ka par iespējām veidot LTV seriālu sāktas sarunas ar Lietuvā dzīvojošo latviešu režisoru Māri Martinsonu (viņa filma Nevajadzīgie ļaudis bija izvirzīta Oskaram) un seriāla varoņi varētu būt ārsti. Šos faktus Dienai apstiprina arī E.Kots. Ideja esot radusies "prāta vētras laikā, jo varētu būt aktuāla un interesanta tēma". E.Kots norāda, ka seriālam jābūt "vismaz par trešdaļu, ja ne uz pusi lētākam" par Neprāta cenu, kura ražošanu ziemā pēc budžeta apcirpšanas LTV pārtrauca. Tātad vienas sērijas izmaksas varētu svārstīties no 1500 līdz 2000 latiem. Pašmāju seriālus jaunajā sezonā piedāvās arī lielākās komerctelevīzijas — TV3 ēterā jau atsācies UgunsGrēks, bet LNT ēterā no 7.septembra parādīšoties Armanda Zvirbuļa režisētais Mīli mani mūžam.

LTV ēterā no 31.augusta darbdienu vakaros parādīsies arī vairāki jauni informatīvi dokumentālie raidījumi. Pirmdienās notiks Kristapa Pētersona vadītās diskusijas par ekonomiku, ceturtdienās LTV skatītājiem piedāvāšot Gundara Rēdera vadītu raidījumu, kurā tiks risinātas sociālās tēmas, piektdienās būs nedēļas notikumu analīze raidījumā 100.pants piedāvā… Savukārt komerctelevīzijas piedāvās jaunus dziedāšanas šovus — LNT būs Dziedošās ģimenes, bet TV3 gaidāma Koru karu otrā sezona.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas