Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +10 °C
Viegls lietus
Otrdiena, 1. oktobris
Lāsma, Zanda, Zandis

LTV veidos vakara raidījumu bērniem par vairāk nekā 100 000 latu gadā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
se
s
cerams,ka vadīs plikā no Sema. Vakaram lieliem bērniem patiks.
beerns
b
Labaak man atdodiet atpakaļ čučumuižu un foršos rūķus, nekā kaut kādas briesmīgās kastes kastē. Kas vispār notiek LTV, ja pieļauj tādus murgus rādīt!
pakausis
p
a es ko saku - noliek pie teljuka un miers... nu tagad varēs tipo "intelektuāli" nolikt.. un lai tik ekrāns turpina midžināt sīkos nost :))
olala
o
Man ir priekšlikums-nolikvidējiet to bezjēdzīgo raidījumu Jauna nedēļa ar bifšteku Egilu Zariņu galvenajā lomā un čekistu Inkenu ka idejisko tēvu un atdodiet naudu šim bērnu raidījumam.Šķiet ka summas ir tuvu identiskām.
flywerly
f
par leļļu namiņu: manuprāt, raidījums bija izcils. no vienas puses katru reizi kāds pietiekami saprātīgs sižets, no otras - nebija stulbi didaktiski, bet gan uzjautrinoši. ja pareizi atceros - tāds kā detektīvseriāls - sivēns rukmārs bija izmeklētājs, pīle vai zoss (gāgija?) parasti bija cietusī vai vismaz ar aizskartām interesēm, kaķis ņauris - vainīgais, bet tāds stilīgs un nevinnozīmīgs, tad vēl varāki otrā plāna darboņi, piem. jau pieminētās pūces. izpildījums bija vadāmas lellītes, bet teksti - uzjautrinoši arī pieaugušajiem. es piekrītu, ka bērniem vajag raidījumu, bet, vēl svarīgāk, manuprāt, vispirms ir taisīt jaukus rīta blokus brīvdienām, nevis vakara raidījumu. mani mazākie bērni ar sajūsmu katru rītu skatās cee-bee-bee-s un man skauž, ka latviski nav nekā par uz 1/3 no tāda līmeņa. protams, ar 100k gadā nevar cerēt uz kaut ko līdzīgu, bet gribētos kaut pusstundu, bet kvalitatīvi. no latvijas raidījumiem 'kaste' ir labākā, bet pārējie mēģinājumi ir garām.
x
x
Varbut tos 100 000 latu iedot berniem maznodrosinatam gimenem?
cūkmārs
c
pirms 15 gadiem es skolā gāju, 2 klasē!
budzis
b
Nez, ko sodien sikie iemacas no Simsoniem un trakajam gimenem? Tajos miedzinjos, Klingklangos utt tomer bija kaut kada audzinasana par savstarpejam attiecibam utt. Paskatoties uz sodienas vecakiem un berniem, pilnigi skaidrs, ka pasakas tur nelasa...
budzis
b
Tu biji tad vispar piedzimis? Bija tas pirms gadiem padsmit...
budzis
b
LTV1 tas bija, ja nemaldos
Nu vispār jau pēdējais laiks par bērniem domāt. Bet tad vajadzētu nevis raidījumu, bet uz pusstundu visā valstī elektrību atslēgt :)
pakausis
p
pareiz ir - vaig jau no mazotnes pie kastes radināt!.. piegriezies saviem knēveļiem iztēli un domu spēku rosinošas pasakas katru vakaru lasīt.. baigs čakars.. piedevām bērni vēl izaugs ar strādājošām smadzenēm.. da nu.. labāk lai aukle teļuks dara manā vietā manu vecāka darbu un tante valsts izlemj ko maniem bērniem stāstīt un ko ne - pārāk liela atbildība tā priekš manis.. es tikmēr avīzi palasīšu un internetā komentārus pakleksēšu..
a.b.
a
Sen bija laiks domāt par bērniem.Labāk vēlu nekā nekad.
Garāmgājējs
G
Ideja laba un cena tiesham adekvata, pat zema (zinu, ko runaju), tomer tas protams divaini, ka LTV budzets ir miljonos, bet tiklidz vajag kadu jaunu raidijumu taisit, taa ludzas ar ubaga cepuri papildus lidzeklus. Kad beidzot saks domat (un ne jau tikai LTV iekshienee), kur tie ikgadejie budzeta miljoni paliek...
cūkmārs
c
pastāsti vēl... es neatceros tādu, vai tā bija latviešu vai ārzemju multene?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas