Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mācītājs Šmits: tie, kas apvaino cienījamo Dieva vīru Jāni Pujatu, paši ir tumsoņi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
hmm
h
Šmit, pastāsti, ko tu pīpē?
Anna
A
Interesanti, kādēļ Letiņš necitē faktu, ka Boba Larsonam ir divi doktora grādi, ka viņš ir cienījams pasniedzējs universitātēs, ir bijis goda viesis Vatikānā, citās augstās vietās, kurām mūsu Saeima i tuvu nestāv. Nez kādēļ 'garīgi slimu' cilvēku tur laiž iekšā? Vienvārdsakot - kādēl tik žultains komentārs. Varbūt tevī kāds besis dusmojas?
jai
j
Vai viņš pats Dievam tic ? Ja Dievs ir visspēcīgs , tad tam tāda kaktu advokāta palīdzība nav vajadzīga. Ja bš nepieciešams , atsūtīs sešspārnainu eņģeli , aks visu nokārtos , Ja Dievs to nedars - tad tā ir viņa griba.
piekrītu
p
Pilnīgi atbalstu Šmita k-gu.Paldies Dievam, ka Latvijā ir vēl gaiši un normāli domājoši cilvēki.Tautai bez dzīvā Dieva nav nākotnes.
elija
e
Tieši tāpēc arī šī pasaule ir radīta, ka debesīs labāki būs, jo sātans būs saistīts, bet šeit viņš ārdās pilnā kŗāšņumā.Daudz komentāru par to liecina.
elija
e
Atbilde jau ilgi nebūs jāgaida, bet, ja ātrāk vajadzīgs - paceliet acis uz augšu un izdomājiet; tur viss stāv sagatavots, patīk tas kādam vai nē.
pojaco
p
Nu gan jasaka:Dievs atpesti no siem cilvekiem,vini jau vairs nezina pie ka piekerties,lai ieklutu saima.Ja nevar ar tuksiem solijumiem,tad keras pie bibeles.Un atradisies,kas notices,ka,ja ne seit uz zemes vini nevar neko labaku dot,tad "debesis labakI bus".
do
d
Ābece 11:47 Skolēnus gan vajadzētu iepazīstināt ar baznīcas vēsturi: kā cīnījusies pret katru gaišāku prātu, kā noliegusi acīmredzamo un zinātnieku izpētīto, kā dedzinājusi cilvēkus sārtos utt un utt. ------------------------------------------------------- ---------------------------------------------- Baznīca nekad nav cilvēkus sārtos dedzinājusi, Inkvizīcija, gluži pretēji - ir daudzus izglābusi no sadedzināšanas sārtos. Ticības mācība ir vajadzīga, lai cilvēki uzzina patiesību, ne ateistu propogandas mītus.
do
d
Ezis 08:49 Dievs eksistē neatkarīgi no baznīcas pastāvēšanas un patiesi viņam nav vajadzīgi starpnieki. Baznīca nekaunīgi pārstāv Dievu ,kuram tas nav vajadzīgs . ---------------------------------------------------------- ----------------------------------- Tu runā pilnīgas muļķības, tas tik vēlreiz liecina, ka ticības mācība ir vajadzīga. Baznīcu ir izveidojis pats Kristus priekš cilvēkiem, tāpēc tavas naivās interpretācijas par šo tēmu neatbilst patiesībai.
Ak nu...> Elija 11.47
A
Par tām debesīm nu gan nevajag fleitēt - ko tad tur nonākušie dara? Spēlē kārtis, strādā vai vienkārši blenž viens uz otru un garlaikojas? :D
Ābece
Ā
Skolēnus gan vajadzētu iepazīstināt ar baznīcas vēsturi: kā cīnījusies pret katru gaišāku prātu, kā noliegusi acīmredzamo un zinātnieku izpētīto, kā dedzinājusi cilvēkus sārtos utt un utt.
elija
e
Kāda ir cilvēcisko vērtību vērtības skala un kas to pārmēra?Vai jūsu vecāki nonāca debesīs?Vai par tik nopietnām lietām ir jāsmejas?
Jāsmejas...
J
Tās jūsu kristīgās vērtības ne ar ko neatšķiras no cilvēcīgām vērtībām. Man tās ieaudzināja vecāki. Bez baznīcas.
corbs
c
Kardin'als Puj'ats var'etu b'ut ar'i Dieva v'irs,vi'nu neviens nepazemo,bet Deput'ats "Smits gan nav cien'igs pat lai vi'nu nosauktu par M'eslu Vaboli.
ave
a
kadel interve so pretigo cilveku, kadel neinterve ikvienu, kas te komente?? visiem vienadas tiesibas???

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

"Mani satrauc agresija un tumsonība kristiešu izpausmēs Latvijā, un par Kapusvētkiem es tomēr gribu runāt vakardienas Pujāta runas kontekstā, kas nošokēja lielu sabiedrības daļu. Reizēm ir sajūta, ka, ja dotu vaļu, katros Aglonas svētkos sadedzinātu pāris raganas. Tik agresīvā un histēriskā veidā vērsās pret cilvēkiem, kas praktizē jogu un meditāciju..."

Režisors Alvis Hermanis

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas