Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Maizītis uzskata, ka Vilnītim amats jāpamet

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
karalis un putns
k
Tur jau tā lieta, ja Latvijā parādās kāds godprātigs, taisnprātīgs un cēls cilvēks (tiesa, visai reti tas notiek), tad odžu,šakāļu un traku suņu bars tūlīt klāt un aurē nemaņā, jo nevar taču būt, ka kāds nav blēdis, zaglis un ierāvējs un nav tāds kā mēs - lielais bars un orda!
alberts
a
Kapēc?Aldziņa ta nāk!
Igors
I
Īstens godavīrs jau sen būtu atkāpies - lai ar kāds būtu Strīķes kundzes raksturs , neviens nevar noliegt viņas centību , enerģiju un fanātismu , viņai darbs šajā jomā tiešām ir dzīves jēga. Latvijā tādi cilvēki ir retums un tā ir mūsu nelaime - tieši šādu cilvēku trūkums. Bet tādi cilvēki , kā Vilnītis , grib vēl tos pašus nospiest , savaldīt , iegrožot mūsu esošajā lietu virzībā - tanī rāmajā , bezzobainajā sistēmā , kur masām ir paredzēta tikai izpildītāju loma tajā lielajā spēlē , ko sauc par valsts pārvaldi. Vilnītis ir tipisks principa " es esmu priekšnieks , tu esi muļķis " pārstāvis un izskatās , ka savā spēlē jau aizgājis tik tālu , ka atkāpties ir par vēlu - mazvērtības komplekss ir smagi ievainots.
Jenoti jāpadzen!
J
Paklusāt,volkov,paklusāt! Caurkritušāis,caurkritušāis! Vilki,jenoti un jenotenes ārā no Latvijas! Ar Štokiju pa dibenu un ārā!
Jenoti jāpadzen!
J
Jenoti un traki suņi no latvijas jāpadzen! Kā traki suņi- ar štokiju pa dibenu uzsitīs hehe! hehe, traki suņi un jenoti - ārā no šīs zemes!
Ministry of Truth
M
Vai nav tā, ka tieši Iršanas laiks panāca tādus noteikumus, kas pašiem tagad neļauj ar Vilnīti izrēķināties?
Ministry of Truth
M
Starp bijušo vai esošo uzskatiem un likumu ir starpība.
pamela
p
Iesēdināts viens invalīda Pundura garīgais impotents un rej uz nebēdu ,bet vienā meldiņā.uzvārdu tulkojot dažādi.Izdomas pilnīgs zudums! Noriets,kā parasti ,intervētājs garīgas trakumsērgas līmeni,bet nav spēts oponēt pamatoti iztirzātajam tematam. Pilnībā piekrītu Maizīša k-gam gan par Vilnīti'/ par ko rakstīju iestumšanas dienā/ ,gan par Strīķes k-dzi.Nav nekā nelietīgāka lielā amatā,kā mazvērtības kompleksa apmāta, iestumta verga dvēsele,kura tikusi kaut pie kādiem varas kloķiem.To vēsture pierāda kad fiziski,gan garīgi kropļi ir kļuvuši par savu kompleksu īstenotājiem. Un tāds IR Vilnītis.Noņem viņam 'aizmuguri"un ko redzi?-- lupatu lelli zoodārzā.
zzww
z
Maizes tēvi liek runāt. 10 gadus mierīgi neko nedarīja, ja nu tikai uz pārdīķa vēstniecību atskaiti aiznesa
Volkov
V
Vilnīti, nokrītot maizītei uz zemes, tā jāpaceļ un jānobučo !! Aizmirsis esi??
laikam
l
Sagribējās iesēsties prezidenta krēslā ,vai kā?
ragaviņas
r
No kāda pārbīļa vēl šis te ierunājās?
miegamice
m
Caurkritušais nespējnieks jau atmodies no 10 gadu snaudas?Kauns nav par sēdēšanu un nekā nedarīšanu 10 gadus,pardon, grīnberggeita taču bija vienīgais maizes lielais padarītais darbs, kuru, pat hūte spēja apgāzt, pierādot, ka MAIZE IR NULLE,kurš aizstāvēja pers.koda analfabetu JL Kariņu
arī nulle
a
Pats maize 10 gadus mierīgi, slepeni ,komfortabli sēdēja uz olām un apsolūt neko neizperēja,bet tagad komandēs visu ,t. i. iet palīgā nespejniekam Vienotibas lācim
putns
p
kas tu, vienotības baltmaize te esi,ka komandē,kuram būt, kuru nošaut

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas