Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Maizītis: vairākiem cilvēkiem prokuratūrā nav vietas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ita
i
Lai Maizītis apskata specializētās prokuratūras! Lai paskatās ar ko tur nodarbojas daži indivīdi, un vai vispār viņi ko dara! Par ko naudu saņem?????????????
leta
l
Zagli,vai par sevi runā vai drauģeli Loskutovu.Vai tu vēl atceries Rīgas adresi Dzirnavu iela 113.Vēl nebiji savu pakaļu apsildījis ģenerālprokurora krēslā,bet jau pamanījies apzagt valsti----valsts īpašumu pārdodot valstij par nieka miljonu.Kā deklarēji šo zagto naudiņu?Taisnības Dievs -zaglis.Nolādēts.
Zix
Z
tiem, kas prasa, kad tad tos, kam nav vietas, sauks pie kārtības vai metīs ārā. Šitāda tukša runāšana raksturīga RL - tālāk neprasa, kāpēc no tādiem netiek vaļā. Sevis balta mālēšana, kas patiesībā ir bezdarbība, jo vai tad Maizītim nav pienākums turēt prokuratūru kārtībā?
nav vietas
n
viņi jau atraduši vietu baznīcas koros un izvadītājos.
Zaķis
Z
Pārāk jēli no ģenerālprokurora! Ko viņš nolēmis šajā sakarā darīt?
ha
h
Maizītis gatavojas iet politikā? Par prezīti vai? Pats vienmēr bijis pasūtījumpildītājs, tag tēlo sazin ko.
Senais
S
Es reiz uzrakstīju stāstiņu par nākotnes ainu apmēram pēc piecpadsmit gadiem. Vienīgais kas nav piepildījies, vēl saeimā netiek izskatīts nevienā lasījumā likumprojekts par kukuļu legalizēšanu un tam sekojošo aplikšanu ar ienākumu nodokli. Tas tika rakstīts pirms 15 gadiem. Jā , vēl tur bija par vilka pasu blanku deficīta problēmu. Tomēr pārējais ir apliecinājis manas neapstrīdāmo gaišredzību.
Zaigonis
Z
Latvijā jau nostiprinājies uzskats,ka tas ,kurš neņem kukuļus ,vienkārši baidās,kaut gan vajadzētu valdīt uzskatam,ka tas ,kurš ņem kukuļus ,ir zaglis.
zvirbulēns
z
:)))
anonīmais šakālis
a
Kuri tie ir? Vārdus!
Senais
S
Atvainojiet, piemirsās P.S. pielikt.
Senais
S
Precizējot Maizīša teikto, es domāju, ka vietu nav: 1) rajonu prokuratūrās 10% prokuroru; 2) Rīgas tiesas apgabalprokuratūrā 49% prokuroru; 3) citu tiesu apgabalu prokuratūrās 17%; 4) specializētajās prokuratūrās 27 %; 4) Ģenerālprokuratūrā - 100 % prokuroru, vai visi jānomaina. Kas tur traģisks, ka Valsts stāvoklī. Vienīgi kā agrāk, pirms ultrasonogrāfijas, neko nevar zināt, kas sanāks.
zvirbulēns
z
Precizējot Maizīša teikto, es domāju, ka vietu nav: 1) rajonu prokuratūrās 10% prokuroru; 2) Rīgas tiesas apgabalprokuratūrā 50% prokuroru; 3) citu tiesu apgabalu prokuratūrās 20%; 4) specializētajās prokuratūrās 30 %; 4) Ģenerālprokuratūrā - 30 % prokuroru, jeb katrs trešais. P.S. Stāvoklis ir tuvu traģiskam.
Oskars
O
KAD TIE NERIKTĪGIE TIKS APCIETINĀTI ??????
jurists
j
Vai tad nu Šabanska un Ziediņa (Lemberga prokuroru) vieta ir tukša? Protams, ka nav.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas