Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +9 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Maizītis: VK sen neveic tādas revīzijas, kādas nepieciešamas prokuroriem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
jautājums
j
Bet kurš šai gadījumā ir specs grāmatvedībā ? Kurš ir profesionālis grāmatvedībā un finansēs ? Vai tad ne revidents? Ja jau pieņemam salīdzinājumu, tad prokurors kā reiz ir ģimenes ārsts. Un tā tas ir visā pasaulē. Anglijā piemēram tas saucās tiesu grāmatveži. Tādi paši speciālisti kā ķīmiķi , balistiķi , ārsti...Tiesa viņu viedokli pieņem profesionāla eksperta atzinumu. Bet visu jau parādīs laiks...Lieciet Maizīša vietā citu prokuroru ! Redzēsim kā veiksies ar VK ziņojumiem tiesā... Nu,nu..
kāpec tikai tagad runā
k
kāpec maizītis tikai tagad stast par šitām lietām? viņš visu laiku spele kopā ar saeimu un dar ko saeima atļau, jo maizītis grib vel 5 gadus tani kreslā nedarīt neko un nelikt nevienu cietumā, un tā ari saeima balsos par viņu.
Ieva
I
Bet pie mums, izsakoties medicīniskās līdzībās, specs bļauj, ka ģimenes ārsts nav izdarījis to, kas patiesībā bija jādara pašam specam.
Ieva
I
Tu neesi sapratis pareizi: ārstējoties parasti ir divas situācijas: viena, kad dakteris, orientējoties pēc simptomiem, slimnieku nosūta veikt izmeklējumus, kas varētu apstiprināt kādu no vairākām diagnozēm, un otra, kad diagnoze sen ir skaidra, bet jāpārbauda vai viss ir kārtībā. Tad nu, ja pieņemam, ka iestāde/uzņēmums ir pacients, ar kuru kaut kas nav kārtībā, pirmais iesaistās ģimenes ārsts, šai gadījumā VK, kas pacientu apskata, varbūt liek veik šādus tādus izmeklējumus, un tad atsijā visneticamākās versijas, bet ar pārējām nosūta pie speciālista, šai gadījumā teorētiski prokurora, speciālists var likt veikt papildus izmeklējumus un ārstēt (tas ir meklēt problēmu un to likvidēt), var noteikt, ka ģimenes ārstam pacients kādu laiku jāuzmana....
diskobumba
d
Viss ir tik f**** grūti un sarežģīti... bet rezultāta NAV!!!!!!!! Nekāda!!! Nosauciet kādu skaļu lietu ar noslēgumu???? Sarakstu, lūdzu, ko Maizītis ir darījis, lai novērstu šīs "grūtības" kas neļauj viņiem strādāt? 2 gadus atpakaļ vēstuli VK aizsūtīja? Ko vēl? Pieprasīja naudu auditoriem? Un tālāk??? Cik gadus maizītiis ir amatā?
jautājums
j
Nū...Tad jau gan Jums ir apbrīnojams ārsts, kas diagnozes nosaka bez izmeklējumiem un analīzēm. Ko tad viņš Jums rokas uzliek ? Kā viņš Jūs tikai paskatoties uz Jums var diagnozi noteikt ? Kā ekstrasens ? Jūs varat pateikt savus simptomus, bet līdzīgi simptomi ir ļoti daudzām slimībām. Ārstam , protams,var būt savi pie'ņēmumi, bet tos apstiprināt var tikai klīniskie izmeklējumi. Un reizēm pat ar tiem nepietiek. lai uzstādītu pareizu diagnozi.. Un'tieši ar šo pierādījumiem saimnieciskajās lietās ir pilnīgā ******. Jo izmeklētāji un juristi no grāmatvedības nejēdz pilnīgi un galīgi neko. KNAB var kādu ar kukuli paņemt pie rokas noklausoties sarunas, bet ar "balto apkaklīšu "noziegumiem viņi ir kā auni jaunos vārtos. Strīķe ir operatīvais darbinieks. Viņa var ar revolveri skraidīt, bet grāmatvedības dokumentos viņa fišku nerubī. Bet finansu mahinācijās tikai tie ir pierādījumi...Kas jāprot lasīt... Un Valsts kontrole arī ar to nenodarbojās...Jo sīki priekš viņiem ar kaut kādiem pierādījumiem krāmēties....Viņiem jau ar misiju pietiek.... Un esam kur esam ! KursLatvijā ir notiesāts par valsts budžeta izlaupīšanu?
KLM
K
Aizver mutu! ...................................................... .......................................... To viņš nevar - momentā otrs gals vaļā....un tad smird
Ieva
I
Ārsts uz analīzēm, lai noskaidrotu "ir" vai "nav" sūta tikai tad, kad diagnoze ir skaidra, savukārt parasti sūtīšana notiek ar domu "aizej uztaisi un tad redzēsim, kas par lietu", un, ja neredz, sūta uz citām analīzēm, kamēr kļūst skaidrs. Labi, pieņemsim, ka prokuratūrā nestrādā neviens pats izmeklētājs, bet arī tad ir nevis jāvaid, bet jāsaka: noskaidro to un to, taču Maizītim izskatās drīzāk ir antipātijas pret revidentiem...
Melna vārna
M
Aizver muti!
pamela
p
Tu esi "jaunietis"no 19,gs.?Kā var tā sagrozīt faktus? Kāds ellē te sakars SOROSAM? Jūs slims ar dziļu demenci?Nu izdomājiet Dieva dēļ Lembergam un ASTOŅKĀJIM kādu jaunu grēkāzi.Noriebies!Nav viņš nekāds Staļins - slepkava / pat to jau PUTINS slavē !/ lai visas pašu "oligarhu"salaupīto krāmētu tam mecenātam kaklā kā Lemberga sakas.Ja viņš būtu noziedznieks,viņš SĒDĒTU cietumā,kā COSA NOSTRAS šefi.Lembergs,Šķēle,Šlesers/Lesčinskis,Urbis utt taču arī nesēž lai gan mēs zinām kāda spirohetu tulpes un "mantojumi"padarīja šos tādus tad pašus zagļus kā Sorosu par miljonāriem.Ja gribētu Soross Latviju ,kuras budžets ir piliens viņa finansēs nopirkt ar visu Šķēli un viņa podiem. Krievijai Latvija NAV jāpērk,jo te gana gan okupantu !! ,gan PADLATVIEŠU ar čekas maišeļiem pie pakaļas.UN Maizīša LIELĀKAIA "MĪLĒTĀJS" ir Ventspils punduris ar nolakoto feisu.Pārejie ASTOŅKĀJA locekļi arī jūtas NESVABADI. Varu pat precīzi pateikt KURI balsos PRET MAIZĪTI. Vai tad tu nē?!
Jaunietis
J
Man patīk kā Maizītis sāk locīties un pat piesauc kriminālrocesa ierosināšanu pret Repši. Iemesls vienkāršs, dižajam sorozīdu prokuroram tā netīšām atgādināts, ka viņš sastrādājis pietiekami daudz cūcību un ka cerēt uz pārvēlēšanu var tikai tad ja pierādīs savu politisko neitrālitāti. Un tāds liktenis gaida vēl daudzus sorozīdus, kas ieperinājušies dažādu valsts iestāžu siltajos krēslos! Šlesera kungs nepacietīs, ka viņa valdības ierēdņi strādā nevis valsts labā, bet danco pēc aizokeāna masonu stabules.
jautājums
j
Nū...Kad ārsts Jūs aizsūta uz analīzēm, viņš taču cer sagaidīt precīzu rezultātu, lai varētu uzstādīt diagnozi un' noteikt ārstēšanu ? Nevis atbildi, tipa ar hemoglobīnu un leikocītiem ir riski...Lai terapeits pats taisa par jaunu un izvērtē ! Prokurori nav grāmatveži un finansisti. Viņi ir valsts apsūdzības uzturētāji-juristi. Viņi neveic ne revīzijas ne auditus. Revidentiem ir jāpasaka, kas tieši nav kārtībā grāmatvedībā un cik tieši lieli ir valstij radītie zaudējumi. Jo viņi ir speciālisti grāmatvedībā. Bet uz viņu slēdziena pamata prokurori izvirza apsūdzību un izmanto šo slēdzienu tiesā kā pierādījumu-eksperta viedokli. Tāpat kā balastikas eksperti pasaka vai tieši no šī ieroča ir šauts. Jo prokurori paši balastikas eksperimentus neveic un lodes nesalīdzina. Jo nejēdz !
AD5
A
Bet nu vinjam taisniiba - Forensic accounting ir atseviskja graamatvediibas discipliina
latviesu stils
l
Maizitis: saja valsti dienesta stavokla launpratigu izmantosanu pieradit nevar, un notiesats neviens ari netiks (un vispar, ko piesienaties! vai es sim amatam neizskatos pietiekami solids? esmu gudrs, izglitots, un liels operas milotajs)
asd
a
Nevainīgi arī tad, ja uz papīra ir vairāk, kā viens paraksts ;)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas