Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +15 °C
Apmācies
Piektdiena, 20. septembris
Marianna, Ginters, Guntra

Mamikins: ja esmu latviešu tautas ienaidnieks, dodiet man ziņu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TU,MIMĻA
T
ESI VAIRĀK KĀ LATVIEŠU TAUTAS IENAIDNIEKS,
brummbrumm
b
Jā, tu esi valsts ienaidnieks un tevi vajadzētu pakārt kā kara noziedznieku
tu
t
esi preteklis,krievu mūdzis un es tevi varētu nozūmēt,tik pretīgs esi
....
.
Nu ko Jus Mamikinam brukat virsu. Tadam raidijumam ir japastav ai paraditu pasaulei kada ir menatilete. Kapec latvieshi pashi negrib uztaisiit tadu raidiijumu?
garoza
g
Mamikin, tu esi nacionālā baida kurinātājs Par nacionālā naida kurināšanu vainotais TV5 raidījuma „Bez cenzūras” vadītājs Andrejs Mamikins dzirdēja ne visus sev adresētos pārmetumus, jo atradās Krievijas informatīvajā telpā. Par nacionālā naida kurināšanu apsūdzētais TV5 žurnālists Andrejs Mamikins skandāla laikā bija „aizlaidies” uz Kaļiņingradu. Kamēr Latvijā risinājās skandāls ap telekompānijas TV5 žurnālistu Mamikinu, kurš sava raidījuma „Bez cenzūras:” teleaptaujā 18. novembrī skatītājiem uz jautājumu, kā viņi vērtē Latvijas neatkarību, piedāvāja atbildes variantu – Latvijas neatkarības pasludināšana bija „liktenīga kļūda”, pats skandāla varonis to „atsēdēja” Krievijas anklāvā – Kaļiņingradā. Pagājušajā nedēļā un šīsnedēļas sākumā Krievijas masu informācijas līdzekļi pievērsa pastiprinātu uzmanību Mamikina personībai un pieprasīja Latvijai un latviešiem „likt mierā” Mamikinu. Jāatgādina, ka Nacionālā radio un televīzijas padome nolēma sodīt TV5 ar 1000 latu lielu naudas sodu, jo Mamikina izvēlēto atbildes variantu par „liktenīgo kļūdu” var vērtēt kā „nacionālā goda un cieņas pazemošanu”. Lietas materiāli tālākai izvērtēšanai nosūtīti prokuratūrai. Pats Mamikins nesen kā ir atgriezies no Krievijas, kur viņš Kaļiningradā piedalījās Krievijas Televīzijas un radio darbinieku kvalifikācijas celšanas institūta organizētajā seminārā Baltijas valstu krievvalodīgajiem televīzijas žurnālistiem. Intervijā portālam russkie.org Mamikins atzinies, ka pastāvīgi dzīvo Krievijas informācijas telpā. Viņš saka: „Šis manā dzīvē bija pirmais seminārs, kuru organizēja Krievijas masu informācijas līdzekļi. It kā jau es visu saprotu, jo katru dienu skatos Krievijas kanālus – neizbēgami esmu šajā informācijas telpā, bet tagad es sapratu, ka neko nezinu par Kaļiņingradas žurnālistu darbu. Tādēļ ir ļoti interesanti.” --------------------------------- JŪS ESAT ŽĪDU AVANGTARDS, KURI GRIB IEKAROT PASAULI. LATVIJA ,JUMS NAV NEKAS, KĀ TIKAI VITA KUR VAR IEDZĪVOTIIES.: KARGINS, KRASOVICKIS, MAMIKINS, GODMANS, FRIDMNS, un tt. Jūs tieši kurinat nacionālo naidu! Kā jūs pec visa tā ko teicāt, varat pastāvīgi pozēt ar savu naidīgo muli uz LaTVIJAS Rigas fona. Gan pienāks jūsu kārta. Man nav bales, jo esmu viņu redzējis un zaudēt arī nav ko. Lai dzīvo Latvija! Intresanti, kā jūs dzīvojat valstī kuru necienat un kuras vispar priekš jums nemaz nav. Brauc uz Izraelu, bet tu jau no turienes esi iesaūtīts ar savu uzdevumu, un neviens par to neviens nešaubās, pierādijumi nav vajadzīgi.
ANTIRUS
A
KAD BEIDZOT MES IZNIIDEESIM TO KRIEVU MEERI NO MUSU VALSTS?
Māra
M
Man birst asaras,to visu skatoties un klausoties.Viņš mūs var zākāt katru dienas vakaru ,zinot,ka viņu atbalstīs lielākā Latvijas daļa,jo tā ir krievvalodīgā.Diemžēl mēs šo daļu ne ar balsojumiem,ne ar pārliecību(pateicoties politiķiem) nelojalizēsim Latvijai.Tas nav tā,kā bija piemēram 1911.gadā.Jo to par laimi es zinu gan no savas vecmāmiņas(kurai māsa ieprecējās OSETIJā.Tad jau tur nāvīgi neieredzēja slāvu tautu(itkā miera nesējus,jo tie ir pārāk daudz uzspieduši savu "kultūru".)Diemžēl ,gan pirmajā,gan otrajā Pasaules karā krievu armija sataisīja tik daudz (maigi izsakoties)kultūras cūcību,ka atgriežoties pēc krievu frontes aiziešanas nevarēja 50gadus(burtiskā nozīmē)iztīrīt mēslus(krievu kakas)no maizes abriņām,no saimes galdiem utt.Tas nenozīmē,ka es pilnībā noliedzu slāvu kultūru(cienu JurijuNikolajevu(pat var teikt dievinu,jo esmu izaugusi uz viņa mūzikas).Ja tādu būtu vairāk (es domāju)šeit sapratne būtu labāka.Pašlaik pa TV runā Zadornovs,kurš Latviju neieredz,bet mīcās te,jo viņam te ir mantībaES varu bezgalīgi runāt par savu taisnību,bet pietiks,jo kā viss šeit notiek ir bezcerīgi..
ieva
i
Tu -mamikin ..tāpat kā tavi cilts brāļi Uš un SL , varat deklamēt Ļermontovu un spēlēt vijoli,publikai rādot cik izglītoti un kulturāli esat ... taču zupiņu vienalga strēbsiet un taukainās lūpas manžetēs vai galdautā slaucīsiet... un kur tad vēl bez kartīgas atraudziņas ? Lāci izmācīt var ,bet JŪS paliksiet JŪS, tāpēc ,ka jūs -utis- savu inteliģenci iznīcinājāt.. un tagad savu gnīdu mazohismu pār pasauli izplatiet...
ieva
i
ValstI ir nopietni jāaktualizē jautajums par krievu repatriāciju ... Viņiem nav un nebūs nekā kopīga ar šo zemi ...Viņi nīst musu valodu un kultūru... Nemānīsim sevi ar integraciju .Savā imperialistiskajā mankurtismā viņi turpina dvakot pēc voblas, semočkām un belašiem...
vitalis
v
Почему-бы не пригласить нашего президента Латвии на тв передачу,пусть расскажет кто он есть и как относится к геноциду народа или это недосягаемо?Российкий Миша и экс Володя пытаются с народом общатся через масс медиа и принимают иногда не глупые решения?Создаётся впечатление Али-Баба и 100 разбойников!Сколько можно народ грабить и дурить или опять это государственнй секрет?
NACIONĀLISTS $$
N
KO TU GAUDO???
NACIONĀLISTS $$
N
PAREIZI VĀRDI.
NACIONĀLISTS $$
N
KO JŪS TE ĀRDĀS,MAMIKINA KUNGS UZDEVA TĪRI TIEŠU JAUTĀJUMU,KRIEVI UZ TO ARĪ IZTEICA SAVAS DOMAS.KAS TUR KRIMINĀLS?????????GAUDO KĀ SUŅI
Changalis
C
Ittvaiezīt! Latgalieši ar savu valodu, kultūru ir iedzīti pagrīdē, savu TV kanālu viņiem laikam arī nesagaidīt, bet kāds amerikas žīda kanāls ar runas vīru mamikinu priekšgalā, darbojas uz pilnu klapi!!!! Un cik ilgi vēl?
Francis
F
Ja skatītāji no trim atbilžu variantiem izvēlas vienu un valsts nodibināšanu nosauc par liktenīgu kļūdu, tas nozīmē, ka valstī kaut kas nav kārtībā, uzskata TV5 raidījuma Bez cenzūras vadītājs Andrejs Mamikins. =================================== Protams, ka valstī viss nav kārtībā. Valstī savairojusies Maskavas piektā kolonnna.- civilokupanti un imigranti no Krievijas, kuri šeit cenšas bīdīt savu pretlatvisko politiku.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

18.novembra raidījums "Bez cenzūras"

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas