Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +7 °C
Skaidrs
Svētdiena, 29. septembris
Mihails, Miķelis, Mikus, Miks

Māte ziņo, ka Auru pagastā izvarota viņas desmit gadus vecā meita

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
t
Cietumos ir aptuveni 75 % cittautieši- sarunvaloda ir tikai krievu.
dmb
d
Tādus salikt vienā kamerā ar rūdītajiem slepkavniekiem un arī jautājums par nāvessodu atkristu principā!
tantux
t
Kur āboltiņa? nesen runāja, ka pedofīli jāsoda, partija "vienotība" ir pie varas, bet rīcība nulle, kaut kundze pie varas strebekļa ir ilgi, bijusi tieslietu ministre u.t.t. tikai pirms vēlēšanām pamuldēt vai ne?
petkins
p
Nebūt nesaku, ka latvieši ir svētās govis! Protams, tādi izdzimteņi ir visās tautās, piekrītu! Tomēr ieslodzījuma vietās latvieši nedominē.
to petkins
t
tu par Grantiņveidīgiem, vai sakāpa galvā, ka latvieši ir svētās govis, lasa bībeli un staigā ar nimbu? nepareizā virzienā tu interesējies, ja tā domā. Tādi izdzimteņi bija, ir un būs visās tautās un vienādās proporcijās. diemžēl. (starp citu Dobeles novadā ir viens no lielākiem latviešu procentiem valstī).
petkins
p
Ne tikai šajā, bet arī citos portālos lasu, ka jākastrē. Diemžēl, tas nav risinājums, jo šie tipi, ja vien ir uz brīvām kājām, var nodarīt pāri tāpat (tikai vēl drausmīgāk). Bet ir viena lieta, ko avīzēs un citur tikpat kā neapspriež, proti, man būtu interesanti uzzināt, cik procentuāli no šobrīd sodu izcietušajiem ir latviešu? Pirms dažiem gadiem, kad notika masveida kautiņš Virslīgas hokeja mačā, LTV "kadrs" Melderis uzcepa sižetu par šo tematu. Nākamajā dienā krievu avīzēs bija skandāls.
Alfonss
A
diemžēl jāsaka - izkastrēt un aizsūtīt uz cietumu, kur viņu tad attiecīgi veči sagaidīs. lai kretīnam veicas.
taču
t
Zeks gan jau tiesā muldēs, ka mazā meitene vai ģībusi pēc 5 z tiesāta zeka purna un zeka bikšu priekšas... Tā reiz tiesā dzirdēju kādu zeku vāvuļojam! ka bija kauns klausīties, ka tāds KROPLIS arī ir vīriešu sugas!
Anna
A
Mūža ieslodzījuma piespriešana sen nav dzirdēta, būtu labi, ja kāds (žurnālists?) papētītu, par ko tad ir šis sods reāli piespriests, ja vispār ir, pēdējo gadu laikā. Un kā ar apžēlošanu - vai šādiem tāda teorētiski var tikt dota kādreiz? Tāpat kā lielais vairākums, es arī gribētu, lai šo indivīdu izolētu uz visiem laikiem, bet vai tas ir reāli? Ja tiesas to nepiespriež, kāpēc ne, ja sabiedrība ir par to? Nāvessoda atjaunošana šķiet nav variants, uz tā atcelšanu uzstāja starptautiskās cilvēktiesību organizācijas, jo viņu standarti (kaut kāds protokols) to aizliedz un Latvijai tas jāpilda, ja negrib būt sodīta vai kā tā. Ulmanis tur ņepričom.
eddy
e
Nu nekas, viņu tagad cietumā mūža garumā ņems priekšā citi!
Apmierinātais
A
dzīvnieki ir gudrāki, un arī civilizētāki, diemžēl.
ANO
A
Ja tas apstiprināsies, tad to subjektu nevar saukt par vīrieti.
jana
j
Nāves sodam ir jābūt spēkā!
Tante
T
Izdzimtenis.
nv
n
nu tad lūdzu - ja jau pat mūsu debīlie likumi par mazgadīgo izvarošanu paredz mūža ieslodzījumu, gribu redzēt tādu spriedumu. Īpaši ņemot vērā šī kropļa iepriekšējās 5 'hodkas'. tur nav cerību, ka 'labosies'.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas