Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +1 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Mediķi: pusaudzim iedzimtas kaites; sniegs priekšlikumus svētku rīkotājiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
daliibniece
d
sveetkos nevienu ar varu nespieda piedaliities...protams, koncertu vareeja paarcelt uz veelaaku laiku, bet nu shajaa gadiijumaa vainot tikai organizatorus ir mulkiigi.
Juhans
J
Atrunas.
lasiitaaja
l
Ja beernam ir iedzimta sirds probleema, tad labaak, ka to uzzinaaja tagad un beerns dziivs, nekaa veelaak, kad to izsauc kaada spariiga futbola speele, kur medikji nav tuvumaa. Dazhreiz ir laime nelaimee!
mare
m
Es arī nesaprotu jūsu satraukuma cēloni. Patiesi rodas iespaids, ka tas saistīts ar šo konkrēto gadījumu. Un pie jūsu kultūras līmeņa, kas uzskatāmi parādās komentārā, nav brīnums, ka dziedošus un dejojošus bērnus jāuzskata tikai par maziem verdziņiem.
hii>dollija
h
mazohistam nekad neizprast parastā egoista domāšanu, tāpēc jau svešvārdu aizguvējas Dollijas ir tikai aitas Dollijas nevis Laimdotas un Spīdalas bauru tautai mazohisms tiek iepotēts jau agrā bērnībā, jo prieks, tas šeit dzimst no mokām un ciešanām.. prieks un laime caur pazemojumiem, sviedriem, slāpēm, vemšanu.. caur ērkšķiem uz zvaigznēm! cik pacilājoši un patriotiski! atvainojiet, aitas Dollijas, jūsu mazohisms vidusmēra eiropeiski domājošam cilvēkam, nav izprotams arī bungee jumping ir visai jautra nodarbe, emocijas fantastiskas, tikai, ja zināms, ka drošības virvīte ir par garu.. labāk tomēr nelēkt.. bet jums, dollija, to nesaprast.. priecīgu jums šo un visus pārējos lēcienus!
nnn2
n
svetkiem nav ne vainas,bet ari soreiz meginajumi prasija daudz speka,jo svetki tika saisinati,tapec meginajumi diena bija divreizgaraki neka parasti un to ar atdzist daudz bernu gan dejotaju,gan dziedataju,ka vini bez meginajumiem,saviem koncertiem un naktmitnem nav izbaudijusi no svetku atmosferas..... kam tad isti ir tie svetki berniem vai tiem kuriem vairakas reizes deva dargos puskus,organizatoriem un varas partijam.... domaju berniem
jumors
j
Vai nav skaistas mūsu dziesmas? - Nē, tā nedzied verga sirds! (L.Breikšs)
Dollija
D
Ikviens, kurš pats kaut reizi ir piedalījies tādos vai līdzīgos svētkos, nemūžam nepiekristu, ka viņu uzskata par verdziņu. Tie, kam nepatīk, neiet deju kolektīvos un nedzied koros. Un ne ar kādu varu viņus nevar piespiest. Un par kādu citu cilvēku vajadzībām jūs runājat?
Dollija
D
Un kāds secinājums? Nerīkot tādus dziesmu svētkus vispār, jo neviens taču nezina, kādas kaites snauž viņa organismā. Un ja jau paši nezina, tad organizētāji ne tik?
hii to sii
h
sii 18:52 a kaapeec tu tik briesmiigi satraucies? -------------------- nesatraucos par konkrēto gadījumu, bērns var saslimt jebkurā brīdi, un ne vecāki, ne ārsti, ne skolotāji pie tā nebūs vainīgi vainīgi ir tie, kuri nedomājot par citu cilvēku vajadzībām, bija gatavi izmantot un izmantoja 'mazos verdziņus' .. ak, bērniem jau patika! (protams, arī seksa verdzenēm dažreiz patīkot) tur tas sāls, kāpēc cilvēki iespringuši uz šo gadījumu, mēs kā sabiedrība jau šķeļamies - ir tie, kas saprot, kā ir pareizi, labi un taisnīgi un tādi kā tu, kas to nekad nav sapratuši un nesapratīs! es arī neciešu tādas idiotes kā tu, jo tu esi cūka, tā pavisam vienkārši ... CŪKA ... si..si..dra.. cūka cūkai družka! (ak, lai piedod man dzīvnieks!)
un
u
Galma dāma Diena jaunā repertuārā, nadziņi krāsoti, bet vai vajadzēja stāstīt pasaulei, ka zēnam iedzimta kaite, galma dāmai nesaprast.
sii
s
a kaapeec tu tik briesmiigi satraucies? tu esi taa nolaidiigaa maaminja, kas 16 gadu laikaa nejeedz aizvest beernu pie normaala gimenes aarsta?
>sii
&
tavas pagaidām zinātnei nezināmās ginekoloģijas problēmas jau iztirzājam nra, bet šķiet, ka arī galviņu tev vajag pārbaudīt tik tupu sievieti kā tu (un liiva) ilgi jāmeklē pat latvijā! neko tu nesaproti, neko tu neapjēdz, bet lien kā sūds putras katlā!
nnn2
n
vai mate vispar zinaja ,ka puikam kadas problemas.... varbut tagad arstiem tas paradas,ka ir un tagad sie pie ta pieturas,lai glabtu organizatorus
sii
s
Es ari nevaru saprast. Ta mate tak zinaja (?) savu bernu un redzeja laika apstaklus. Kapec neko neteica, nezvanija? Bet tagad pati piekliedz visu Latviju un padeva iesniegumu policijai. Diez vai tas puika par to bus laimigs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

SKATIES VĒL

VIDEO: pusaudzis deju svētku laikā nonāk reanimācijā

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas