Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +8 °C
Apmācies
Trešdiena, 2. oktobris
Skaidris, Ilma

Medmāsām naudu algu pielikumam tomēr varētu rast

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Ansis
A
DEPUTĀTU SKAITU STEIDZAMI VAJAG SAMAZINĀT UZ PUSI , TAS BŪTU LABS PIEMĒRS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM !!!! Tāpat puse guļ , lasa avīzes, runā pa mobilo , citi vispār neierodas......................................... DAUDZI VISPĀR NEVAR NOSĒDĒT VISU DIENU , NAV SPĒKA , VECUMA MARASMS.... TAS TIKAI BŪTU GODĪGI , JO KAS TAD TOS SŪDUS VALSTĪ SATAISĪJA !!!!!!!
Ansis
A
DEPUTĀTU SKAITU STEIDZAMI VAJAG SAMAZINĀT UZ PUSI , TAS BŪTU LABS PIEMĒRS NODOKĻU MAKSĀTĀJIEM !!!! Tāpat puse guļ , lasa avīzes, runā pa mobilo , citi vispār neierodas..... ........................ DAUDZI VISPĀR NEVAR NOSĒDĒT VISU DIENU , NAV SPĒKA , VECUMA MARASMS.... TAS TIKAI BŪTU GODĪGI , JO KAS TAD TOS SŪDUS VALSTĪ SATAISĪJA !!!!!!!
gynob
g
Redzot tieši šīs smaidīgās sejas, saprotu, ka mēs esam dziļā pak...ļa
Ieva
I
Nu kontrabandas apkarošana kā reizi ir policijas un muitas uzdevums.... Arī ar apdrošināšanu problēma tā, ka apdrošinātāji grib pelnīt, savukārt tie slimākie ne vienmēr ir tie bagātākie....Un galvenais, ka šitā izdevumi tikai pieaugs, vismaz kamēr neatliekamā palīdzība ir bez maksas....
Pēteris
P
Par kādu apdrošināšanas medicīnu viņš tur murgo? Apdrošināšana ir tikai veids, kā piesaistīt naudu sistēmām, kurām ir nepieciešama riska izkliede. Tā ir jāievieš gadījumā, ja nav citu līdzekļu savākšanas sistēmu. Latvijā šobrīd darboojas daudz efektīvāks modelis - naudu savāc, iekasējot vispārējos nodokļus. Ja to grib aizstāt ar apdrošināšanu, tad ir jāsamazina nodokļi un medicīnas līdzekļi jāvāc atsevišķi, iesaistot šajā procesā lielu skaitu apdrošināšanas aģentu. Rezultāts - tautai jāsamaksā ne tikai mediķiem, bet vēl arī apdrošināšanas aģentu tīklam. Tas ir vēl dārgāk un neefektīvāk.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Skolotāja darbs vienmēr ir bijis stāsts par cilvēcību

Par skolotāja ikdienas darbu un viņa nozīmi jaunās paaudzes izglītošanā Guntars Gūte sarunājas ar Salaspils 1. vidusskolas skolotāju, izdevniecības Skolas Vārds matemātikas mācību līdzekļu autori...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas