Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +19 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 4. jūlijs
Sandis, Uldis, Ulvis, Sandijs

Mēģinājumus mainīt valdību pieļauj pēc budžeta pieņemšanas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kaka
k
es zinu ka dazhime dučiem viiru un daamu ir jaamirst, lai paaris miljoni vareetu dziivot normaali... savaadaak nekas nebuus. jo elektoraats ir stulbs.
besaraaps
b
Kur Tu biji kad TP ar LC/LPP valdīja tajos tālajos treknaNAJOS gados, un pat nedomāja "biezajiem" nodokļus palielināt? Un tagad Tavā un manā kabatā valdība lien ne sava prieka pēc, bet tāpēc, ka valsts ir izsaimniekota. Kas to izdarīja? Drīksti minēt trīs reizes.
He he...
H
Kāpēc man par to maaaaaaazo ļaunumu vēl jāmaksā? Kam izdevīgs šis nu ļooooti mazais ļaunums, kurš ļoti cītīgi, AR APGAROTU GLĀBĒJA ĢĪMI (JL izskatā) lien manā kabatā, lai nodrošinātu biezajiem vēl biezāku dzīvi? Lai tak biezie paši sevi stutē?!!!! Vai ne tā? Tas ka viņi JL vai citai pārtejai uz ķepas maksā nenozīmē, ka viņi maksā par visas valsts mašinas uzturēšanu... Bet tā kā to Valdību uztur mani nodokļi es gribu, lai tā Valdība ar galvu strādā nevis ar JL pakaļu pret mani!
klusais
k
Kā krievi saka - "netu semji bez uroda", tas attiecas arī uz JL, bet diemžēl viņu gadījumā ir stāsts par mazāko ļaunumu.
jautājums
j
Un Jūs par deflāciju ? Gan devalvācija, gan deflācija ir risinājums. Abi slikti ...Bet pragmātiski butu jāizvērtē visi aspekti. Pareizi būtu bijis devalvēt jau pagājušo rudeni kā to izdarīja Polija.Tagad situācija ir jau daudz sliktāka...Un problēmas risinājuma jau nav ... Šķēle grib devalvēt, jo parāds latos, Rimševics un Repše negrib , jo parāds EUR... Bet pieņemot lēmumu par ekonomikas attīstības ceļu būtu jāvadās tikai un vienīgi no valsts interesēm. Un tam, ka ES par mūsu labklājību uztraucās , es neticu. Poļi par savām interesēm vienmēr ir rūpējušies paši. Un pašreiz ir daudz labākā situācijā. ES ar viņiem patstāvīgi ir neapmierināta. Tad viņi ES sarunas ar Krieviju bloķē, jo Krievija boikotē viņu gaļu, tad ES normatīvos aktus, jo uzskata, ka Polijair abižota. Bet ar Latvijas interesēm ES nekad nav rēķinājusies.
un
u
Tagad krīze ir visās valstīs, pat Krievijā. Tāpēc neraudi tik daudz.
un
u
Tad tu par lata devalvāciju? Tad būs labi, džentmen?
jautājums
j
Ļoti jau gribētos cerēt, ka JL rūp valsts liktenis. Kā teicu....Dzīvosim, redzēsim...
klusais
k
Domāju ,ka principā vienīgā svira ir finanses. Vairāk nezinu, varbūt kā savulaik ar Lembergu izdarījās ir varianti vajadzīgos dokumentus izdot.
lūk tā
l
kārtējās Jaunā laika PR populistiskās spekulācijas
jautājums
j
Par ko tieši ? Mani uztrauc ekonomiskā situācija Latvijā . "Par šo kredītu maksās no šodienas pensionāriem līdz vēl nedzimušajām paaudzēm. Nu tad es gribēti skaidri zināt par ko tieši maksājam...Slimnīcas likvidē, skolas slēdz, bezdarbnieku pilnas ielas,latvieši brauc prom.. Un TP ir intereses, un JL ir intereses...Bet kurš par manām ,Latvijas pilsoņa , interesēm uztrauksies ? Tāpēc arī runāju...Nepatīk, ja man makaronus uz ausīm karina...
klusais
k
Esmu pārliecināts,ka kā Eiropā , tā viņpus okeānam ir pietiekami skaidra bilde kas te notiek. Ir dzirdēti signāli ,ka investīcijas te nenāk pietiekamā apjomā , jo ir nopietns šķērslis - divi AŠ un AL, jeb vienkāršāk sakot oligarhi. Ja pie teikšanas tiek šie vīri ,tad situācija ir mazāk kontrolējama un tas baidē naudas aizdevējus , jo viņi taču aizdod dzīvu naudu. Protams ir subjektīvais faktors - inteliģenci un zināšanas nevar nodzert . Pie kam es domāju ,ka tur nav ilūziju ,ka kādam no minētajiem trim vīriem pēc būtības rūpētu valsts liktenis - vara viņu rokās ir bagātības gūšanas instruments.
un
u
Labāk ļurļiki, nekā burlaki.
un
u
12:47. Atkal demagoģija, tu pats zini, ka ES neiecels.
He he...
H
Bet vai abi ļurļiki VOLDI"NI ir Latvijas tautai vajadzīgi? Vai tikai europas intereses Tevi interesē?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Ar mazāku pensiju

Vairāki faktori ilgtermiņā negatīvi ietekmē sieviešu pensijas apjomu.

Ārlietu ministrijā nomainīs valsts sekretāru

Līdzšinējais Ārlietu ministrijas (ĀM) valsts sekretārs Andris Pelšs kļūs par vēstnieku, bet viņa vietā plānots apstiprināt ministrijas valsts sekretāra vietnieku - politisko direktoru Andžeju Viļumso...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas