Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +2 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 30. septembris
Menarda, Elma, Elna

Meklēs vietu veikparka izveidei Rīgā; investori gatavi ieguldīt ap 900 000 eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
indradk
i
Par to naudu vareeja dziivojamaas maajas siltinaat lai cilveekiem naz ziemaa jaanosalst.
Juris
J
Vai nu es neko nesaprotu vai arī vairākums šeit rakstošo. Es nevienā vietā neredzēju, ka Rīgas Dome te taisās tērēt savus līdzekļus. Tur tak rakstīts - investori gatavi ieguldīt ap 900 000 eiro . Es nezinu, bet man liekas atbalstāma ideja Rīgā izveidot kaut ko Eiropas vai pat Pasaules mēroga cienīgu. Bet nu visvieglāk jau ir klabināt pa taustiņiem un noriet visu, kas ir un kas pat vēl nav
dido
d
Ja ņem palīgā matemātiku, tad tik tīri neizskatās. Latvijā gadā veikojamas dienas nebūs vairāk kā 180 (6 mēneši, vēl jāņem vērā, ka ne visās vasaras dienas ir piemērotas veikošanai, piem., stiprā vējā būs čops). Rakstā teikts: "Plānotie ienākumi ir 215 375 eiro gadā, bet no restorāna – ap 50 000 eiro gadā. Izdevumi kompleksa uzturēšanai varētu būt ap 110 000 eiro gadā. " Ja ar ienākumiem domāti ieņēmumi (apgrozījums), tad vidēji dienā jāieņem 1000+ eiro. Ja doma veidot ko līdzīgu Ozolnieku veika trasei, tad ar tādu 1000+ eur dienā nu nekādi nesanāks. Lai atpelnītu miljonu projektu, veikam jākļūst par populāru izklaides/sporta veidu, piem., līdzīgi kā kalnu slēpošanai/snowam ziemās. Pagaidām, kamēr cipari izskatās aizdomīgi, projekts vairāk izskatās pēc kautkādu naudu apgūšanas/ atmazgāšanas/ un pasūtījumu nodrošināšanas savējiem. Varbūt, ka kļūdos:)
Zagorskis
Z
Atkal kāda prostitūta (-tūts) ar dīvainu hobiju cēlu mērķu vārdā būs pievienojies partijai.
Z
Z
Kurš gan cits kā Kukulis
!
!
Kas ir tas veikbordists? Ko ed ziema, kad te minus 20? 900 000 eiro vienalga ir mazak par 50 000 darbavietam. :D Es nepretendeju ne uz veikbordosanu, ne uz veikbordistu maksligo elpinasanu.
why
w
kas tā par slēpi tajā bildē? kāpēc nav normāls veiks???
M. Baarda
M
Kaut kada glupi uzrakstīta ziņa. Sākumā būtu jābūt par potenciālām vietām, kur minēto veikparku ierīkot un atblidīgu amatpersonu (nevis politiķu) komentāriem, vai tas iespējams, ņemot vērā ne tikai samudžinātos likumus, bet arī dažādus valdības un pašvaldības noteikumus. Nu nelīdīs te nekādi ieguldītāji, ja parku atļaus rīkot tikai viņiem nepievilcīgā teritorijā un neļaus kārtīgi uzvārīties, piesitot pie ķepām kādu zemesgabalu
Himmelreihs
H
ES struktūrfondu finansējuma piesaisti Dienvidu tiltam nevarēja izgādāt. Laikam jau tāpēc, ka tad nevarētu tos vismaz 27 milj. nosūknēt. Bet izpriecu parkam - lūdzu - bez problēmām. Esam tādi, kuri grib tikai priecāties un diet - kā jau pusmežonība slaikmetu sasniegušiem pienākas!
Viesulis
V
Es ieteiktu Daugavā - starp Vanšu un Akmens tiltiem. Turpat vēl bordeli, kur nogurušākajiem sportisitiem atpūsties!
Zoos
Z
cik zinu Piņķi super vieta - starp Rīgu-Jūrmalu, kādreiz pabiju, smuka vietiņa.
gvido
g
...
Metsasisu
M
Kaut ko tizlāku, kur nomest zemē naudu, nevar izdomāt. Istajā sportā futbolā, baskatbolā volejbolā un vieglatletikā esam tizli. Tad jaīzgudro kā ar kreiso kāju labo ausi kasīt. Un tad tur tālot uzvarētājus.
rīdzinieks
r
Vot tas ir labi! Vot tas ir pareizi. Tieši tas, kas vajadzīgs šajos laikos. Super!!!!!!!!!!! Malači! URĀ! Uzņēmējdarbība ir jāveicina. Rīgai ir vajadzīgi pludmales volejbola laukumi un kafejnīcas kā arī restorāns un citas atrakcijas.
Ješka
J
kā ir ar Babītes pag. Piņķiem, tur ir ūdenskrātuve laba un smiltājs jau ar gataviem BĪČ laukumiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas