Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +4 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Melbārde vēl nav izlēmusi, vai kandidēs 13.Saeimas vēlēšanās

Kultūras ministre Dace Melbārde (VL-TB/LNNK) vēl nav izlēmusi, vai kandidēs šī gada oktobrī notiekošajās 13.Saeimas vēlēšanās.

Melbārde aģentūrai LETA sacīja, ka pašlaik izvērtē lēmumu turpināt strādāt politikā, piebilstot, ka šāda lēmuma pieņemšana nav vienkārša.

Ministre arī uzsvēra - ja izlems kandidēt gaidāmajās Saeimas vēlēšanās, tad turpinās pārstāvēt nacionālo apvienību Visu Latvijai - Tēvzemei un brīvībai/LNNK (VL-TB/LNNK).

"Nē, es nedomāju, ka varētu kaut kur sākt "staigāt". Tas drīzāk ir jautājums - palikt politikā vai darīt ko citu," norādīja ministre.

VL-TB/LNNK respektēs jebkādu ministres lēmumu, bet cer uz gatavību startēt arī gaidāmajās vēlēšanās, aģentūrai LETA pauda nacionālās apvienības priekšsēdētājs Raivis Dzitnars. Viņš arī uzsvēra, ka VL-TB/LNNK ļoti atbalsta savu ministri.

"Neatceros, kad kultūras jomā būtu bijis tik liels nozaru atbalsts ministram kā Daces Melbārdes laikā. Ministre darbā ieliek sevi visu un piecu gadu garumā tas, protams, rada lielu slodzi," norādīja politiķis.

Top komentāri

ērce
ē
Krievnacistu lielākie ienaidnieki ir patriotiski latvieši. Kad Impērija saucās psrs, arī tad "buržuāziskais nacionālisms" bija lielākais grēks visiem (atskaitot krieviem). Tādēļ vien jābalso par NA.
Agnese
A
Lai nu iet politikā un atstāj kultūras nozari mierā. Pietiekami daudz jau savārīts, “ieliekot sevi visu”. Cik ļoti nezinošiem vai zināt negribišiem jābūt partijas vadītājiem, lai murgotu par nozares atbalstu?
Laura
L
Dace Melbārde piecu gadu laikā ir paveikusi ļoti daudz, ievērojami pieaudzis budžets kultūras nozarei un atrisināti daudzi sāpīgi jautājumi. Būtu laimīga, ja viņa turpinātu iesākto!
Skatīt visus komentārus

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas